וזאת שוב הזדמנות להודות לזוג המקסים הזה.....

היי לכולם!! תשובות לכמה שאלות ;)

היי,

ממש מתרגשים לראות את כל הפעילות בפורום בזמן העונה. מקווים שנהניתם ממנה כמונו!

לגבי המירוץ ואורכו - חבר'ה - ניסו כאן מירוץ בסגנון אמריקאי והוא ניכשל ברייטינג. זה לא מה שעמישראל רוצה.
אנחנו חושבים שמגיע שאפו רציני ליוצרים, שהשכילו להפיק לקחים ולשנות את הסגנון כך שהתוכנית תתאים לקהל - ולכן אשכרה יעשו אותה!
הקהל לא ממש רוצה לראות תחרות ומעדיף להכיר את הדמויות שלו טוב יותר - ומכאן יוצא שהמירוץ הישראלי נותן דגש גדול יותר לבניית דמויות, מה שמתבטא באורך ובכמות פרקים.
אגב ראיה חותכת לאמור לעיל - ההערה הראשונה שקיבלנו בפורום של חובבי מירוץ אמריקאיים הייתה מברוק על זה שהשווינו את שיא הנצחונות במירוץ, נקודה שלא התייחסו אליה בכלל בפורום זה.

לגבי הליהוק שלנו - יכול להיות שאנחנו משעממים חלק מהצופים, אבל לאור כמות הפוסטים עלינו.... ניראה לנו שלא :) חשוב לזכור גם שהיות והמירוץ עוסק בדמויות - חשוב לזכור שהליהוק מכוון לכך שיהיו זוגות שיקלעו לטעמים אחרים, ולכן גם יעוררו רגשות שליליים מפלחים הפוכים. אנחנו רוצים להודות לכל מי שאהב אותנו על התמיכה במהלך כל המירוץ, כולל אלו שלקח להם טיפה יותר זמן לעכל אותנו.

האמת שניראה שעיקר השאלות נוגעות לטליה אז -
טליה גדלה למעשה במשפחה חד הורית וטסה לארה"ב לאביה אחרי ששירתה שירות לאומי.
במהלך שהותה עם אביה התקבלה ללימודים באוניברסיטת שיקאגו (זאת שביבי מתעקש שהנגיד שלו יגיע ממנה) לתואר ראשון.
לאחר מכן המשיכה לתואר שני באוניברסיטת קוומביה בניו יורק.
למה ללמוד בארה"ב ולא בארץ - א. כי היא רצתה זמן עם אביה. ב. האוניברסיטאות האלו נחשבות למובילות בעולם ותעיד על כך המשיכה של סטודנטים מכל העולם אליהם.

לגבי המקצוע המתחלף תדירות -
מה היה לנו?
עתידנית, מנהלת פרויקטים ויועצת אסטרטגית?
טליה הייתה במהלך המירוץ ראש תחום חברתי כלכלי במכון ראות לחשיבה אסטרטגית. התחקירנים לא ממש ידעו לאכול מה היא עושה ולכן הבילבול בכתוביות.
התפקיד יכול להיות מתואר כשילוב בין ייעוץ לניהול פרוייקטים, אבל הוא זה לא ממש קולע. אנחנו ממליצים לקפוץ לדף של מכון ראות כדי לקרוא קצת על מה הם עושים.

לגבי הצניחות, הפרטיזנים, הנר והגרביים - אין לנו גישה לגוגל במהלך המירוץ בניגוד למקטרגים (שלדעתי גם טעו בגרביים ובאחת הצניחות אבל חפיף). מצד שני זה עולם המושגים שלנו, לטוב ולרע. אנחנו חושבים שיש חן מסוים בזה, גם אם לא היינו מדוייקים ב 100% בציטוט המקורות. השיר לדעתנו הוא שיר גבורה ולא שיר אבל ולכן אין לנו בעיה בשימוש בו בקונטקסט שבו נעשה.

אם יש לכם שאלות אחרות (איזה ציוד סחבנו, נקודות לא ברורות מהמירוץ) - נשמח לענות, במגבלת החוזה הדרקוני וחובות הסודיות שלנו.

אגב - מי שחפר לכם כאן זה בעיקר קובי.

היי קובי וטליה, יש לשועל כמה שאלות עבורכם

ראשית, למרות שלא הייתם הפייבוריטים של השועל, השועל מאחל לכם מזל טוב על הזכייה בגמר.

ועכשיו, יש לשועל כמה שאלות עבורכם:

1.האם נשארתם הזוג האחרון ברכבל או שמדובר רק בעריכה?
2.באיזה בית מלון שהתאכסנתם היה לכם הכי טוב ובאיזה הכי פחות?
3.למי מבין שאר הזוגות במירוץ הייתם הכי קרובים במהלך המירוץ?
4.האם אתם מתכוונים לקנות עם הכסף שזכיתם במירוץ בית בארץ או בחו"ל?

תשובות לשועל

1. היינו הזוג האחרון שיצא מהרכבל. אבל לא הראו לכם שגם הסגולות וגם האחיות בזבזו מלא זמן כי הן לא הבינו שהן מחפשות מכונה של מגדת עתידות. צעירות מדי לראות "ביג", אני מניח.
2. המלון הכי טוב היה בברזיל, הכי גרוע בארה"ב
3. האחיות (לא, לא תקענו להן סכין בגב - הייתה חצי שעה בין זה שהן פירקו את שיתוף הפעולה לבין זיהוי הרמז) והסוורים. עם הסוורים הייתה לנו ברית ממש, עם האחיות שיתוף פעולה רופף.
4. אם זה לא מובן מהסידרה - טליה ציונית ולא מוכנה לעבור לחו"ל בשום אופן. גם במהלך הלימודים שלה היה ברור לה שהיא חוזרת. קובי היה רוצה לעבוד בנאסא או בשביל הבחור שעושה להם את המעבורות החדשות, אבל הוא יסתפק בלנסות לשכנע אותם לפתוח מרכז פיתוח בארץ.

שאלה לשועל - ניראה שאתה מעורה במירוץ האמריקאי ולכן אני מניח שאתה אוהב אותו. מבהחינה הזאת אנחנו חושבים שאנחנו היינו הזוג הכי "אמריקאי" העונה (וזה שהחצי והגמר היו יותר אמריקאיים באופי שלהם תרם רבות לזה שניצחנו). למה לא היינו הפייבוריטים שלך?

השועל מודה לכם על התשובות הכנות

לא יאומן שדווקא בוגאס המלון הכי גרוע.
וכן, השועל אוהב מאוד את TAR וצפה בכל העונות. ההבדל בין TAR למירוץ הישראלי שלא מורחים כל לג 3-4 פרקים וגם אין כל מיני פרקי לקט מיותרים, או בקיצור זה לא נמתח כמו מסטיק.
לא הייתם הפייבוריטים של השועל מכיוון ששלישיית הגמר של השועל כללה את רומי וקורל, הסגולות והסוורים. אך השועל בהחלט העדיף אתכם על דבי ודנה (קצת פחות על דנה, אף על דבי בטוח) וחוץ מלירן ורונית, גם על כל שאר הזוגות שהשתתפו במירוץ. כך שאפשר לאמר שהייתם בחמישייה של השועל. אך רומי וקורל היו הפייבוריטיות הכי גדולות של השועל ואחריהן הסגולות והסוורים.

ושוב, מזל טוב מהשועל על זכייתכם במירוץ וכל הכבוד לכם.

ny22

New member
מנהל
שיהיה לך המון בהצלחה קובי

בתור חובב חלל אין ספק שאתה מתאים ושתצליח בכך

ny22

New member
מנהל
הי קובי וטליה מקסימים, כמה שאלות

קודם כל המון המון מזל-טוב על הזכייה במיליון! באמת שזה מגיע לכם!
אומנם לא הייתם הפייבריטים שלי, אבל מאוד מאוד שמחתי שזכיתם כי מגיע לכם
.
אתם באמת זוג מקסים, מתוק ומוכשר
ואני רוצה לאחל לכם המון המון בהצלחה

ולפחות אותי - ממש לא שיעממתם, אתם באמת מעניינים

כעת לשאלות:
א. זוג שמודח, מה קורה איתו? חוזר לארץ? ישנו מלון בחול שבו כל הזוגות המודחים מתאכסנים? (השאלה הזאת ממש מעניינת אותי ולא מצאתי שום מקור מוצק שיכול לענות לי עליה).
ב. מצד אחד, כשמסתכלים על הפרקים נראה כאילו יש מתח בין הזוגות, אבל שמסתכלים בפייסבוק של המירוץ הרושם הוא בדיוק ההפך. איך זה מסתדר? האם התחרותיות היא רק במשחק ואחרי הלג (כלומר במלון) אתם מדברים בניכם ומבינים שזה בסה"כ משחק?
ג. אני רוצה להרחיב את סוף השאלה האחרונה - האם מותר לכם לדבר בניכם במלון?
ד. עד כמה זאת חוויה שאתם הזוגות רואים בה עולם? אנחנו כצופים בטח רואים, השאלה אם יש לכם זמן לראות היכן אתם נמצאים או שאתם בד"כ ממוקדי מטרה ולא תמיד שמים לב היען אתם נמצאים.
ה. אני לא יודע אם מותר לכם לענות אבל אשאל בכל אופן - למה חרות ויופטוט לא טסו לגמר?
ו. המון פעמים עולה כאן התהייה לגבי התערבות ההפקה במשימה כדי לעזור. במידה ואתם יכולים לענות - זה נכון שפה ושם ההפקה נותנת פוש לזוגות מסויימים? או שאתה יכול (או יכולה) לומר לי שההפקה לא מתערבת בשום מקום ואת הכל אתם עושים לבד לבד (זה משהו שממש לא נראה לי לגבי מספר זוגות, אגב, אצלכם זה ממש לא כך....).

זהו לבינתיים, בטח בהמשך יהיו לי עוד שאלות,
אני רוצה לומר לכם המון המון תודה שאתם באים לכאן לענות לנו על השאלות
.
זה ממש יפה מצידכם ואני מעריך את זה ביותר
.

ny22

New member
מנהל
וכמובן - שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה

תודה על הברכות!

ומעריכים אותן אפילו יותר כי לא היינו הפייבוריטים שלך

א. זוג שמודח, מה קורה איתו? חוזר לארץ? ישנו מלון בחול שבו כל הזוגות המודחים מתאכסנים? (השאלה הזאת ממש מעניינת אותי ולא מצאתי שום מקור מוצק שיכול לענות לי עליה).
בניגוד לגרסה האמריקאית הזוגות המודחים בדר"כ נשלחים הביתה. זה היה נכון עד לחמישיה, אני מניח שמטעמי בטחון שדה חלקו את זה ככה, כדי שיהיה פחות סיכוי לדעת מי הרביעיה.

ב. מצד אחד, כשמסתכלים על הפרקים נראה כאילו יש מתח בין הזוגות, אבל שמסתכלים בפייסבוק של המירוץ הרושם הוא בדיוק ההפך. איך זה מסתדר? האם התחרותיות היא רק במשחק ואחרי הלג (כלומר במלון) אתם מדברים בניכם ומבינים שזה בסה"כ משחק?
אנחנו חברים טובים, גם תוך כדי המירוץ. את רוב המשקעים הצלחנו לפתור במקום, למרות שאסור לנו לדבר בינינו בעיקרון. אני חושב שהתברכנו במירוץ עם אנשים טובים. אפילו אלו שניראה לכם שלא.

ג. אני רוצה להרחיב את סוף השאלה האחרונה - האם מותר לכם לדבר בניכם במלון?
העיקרון המנחה הוא שזאת תוכנית טלוויזיה בראש ובראשונה. ולכן יש דגש על זה שכל האינטראקציות הן "און קמרה". באופן טיבעי זה אומר שאנחנו לא מתקשרים במלון.

ד. עד כמה זאת חוויה שאתם הזוגות רואים בה עולם? אנחנו כצופים בטח רואים, השאלה אם יש לכם זמן לראות היכן אתם נמצאים או שאתם בד"כ ממוקדי מטרה ולא תמיד שמים לב היען אתם נמצאים.
אני אתן דוגמא שתמחיש את זה בצורה הטובה ביותר - בזמן הגלישה באוויר בברזיל - טליה הבהירה למדריך שזאת תחרות ושאומנם נחמד לה הנוף אבל שיוריד אותה כמה שיותר מהר למטה.

ה. אני לא יודע אם מותר לכם לענות אבל אשאל בכל אופן - למה חרות ויופטוט לא טסו לגמר?
אני לא יכול להתיחס לזה, כני אני באמת לא יודע.

ו. המון פעמים עולה כאן התהייה לגבי התערבות ההפקה במשימה כדי לעזור. במידה ואתם יכולים לענות - זה נכון שפה ושם ההפקה נותנת פוש לזוגות מסויימים? או שאתה יכול (או יכולה) לומר לי שההפקה לא מתערבת בשום מקום ואת הכל אתם עושים לבד לבד (זה משהו שממש לא נראה לי לגבי מספר זוגות, אגב, אצלכם זה ממש לא כך....).
דבר ראשון חשוב להבין שיש ***המון*** חומר מצולם שלא ניכנס (לדוגמא היינו בשוק 40 דקות לפני שמפל לי האסימון לגבי הפיתגם). דבר שני הוא שהפורמט הוא בין לאומי וההפקה היא לא ישראלית אלא רב-לאומית, כך שהרבה מוניטין מוטל על הכף. דבר שלישי - הזוגות דוחפים קדימה זוגות אחרים (ולא תמיד אתם רואים את זה), לדוגמא בגשר בפריז אנחנו נתנו את התשובה (קאן קאן) לסוורים, והם העבירו אותה לסגולות. האדומות אמרו לסטלנים, אם אני לא טועה. אפשר לראות את זה חלקית גם בכוסות השמפניה, הראו שעזרתי לסגולות כשהסברתי להן את הטכניקה, לא הראו שעזרתי גם לשימי ויסמין.
אגב - במשימת משיכת המשאית הייתה דווקא דוגמא מעולה לזה שכולם חושבים שההפקה התערבה ולהד"ם - מסתבר שיש טכניקה לכולירע. אם אתה עומד עם החבל קצת רפוי ופשוט נופל קדימה - המשקל של שני אנשים בינוניים מספיק כדי להתחיל את התזוזה. משם זה, לא קל, אבל לא בלתי אפשרי. כמו בטיפי - למי שהסתבך השופט נתן את הטיפ (אבל רק אחרי שעבר איזשהו זמן. אני לא יודע אם הוא ניקבע מראש).
לסיכום - אנחנו לא ראינו עזרה של ההפקה, ולאור מה שמוטל על הכף אנחנו די מפקפקים שזה שווה להם ו/או אפשרי.

ny22

New member
מנהל
תודה רבה על התשובות

הסיבה שאתם לא הייתם הפייבוריטים שלי היא ממש לא בגלל שלא אהבתי אתכם, נהפוכו, ממש אהבתי אתכם.
אבל היו זוגות שהרגשתיש זה יהיה הרבה יותר מרגש אם הם יזכו (הסגולות והסוורים),
אבל באמת שאין לכם שום סיבה להרגיש לא נעים כי היה לי ברור שאתם מקסימים וחמודים

ny22

New member
מנהל
אגב, אני באמת חושב שהזוגות מורכבים מאנשים

מקסימים.
פשוט ההפקה לא תמיד מחליטה להראות את זה
.

ny22

New member
מנהל
שאלות נוספות (מקווה שזה לא מעיק
)

ז. אני מניח שיש אנשי הפקה בין המשימות, כלומר, שאתם מגיעים ליעד ויש שם כבר אנשים מההפקה.
לגבי זה יש לי מספר שאלות:
ז1. האם הם אלו שמאשרים לכם להמשיך למשימה הבאה? או שזה מי ש"שופט" אתכם (זה שבסוף נותן לכם את הרמז)?
ז2. האם מותר לכם לפנות אליהם אם יש בעיה? ואם לא, באילו תנאים כן מותר?

ח. אני מניח שבכל לג יש הפסקות לארוחות צהריים וכו'. כיצד זה עובד? זו הפסקה ביחד לכל הזוגות לא משנה היכן הם? או שיש נקודה מסוימת שבה יש הפסקה? או - שכל זוג מחליט לעצמו על ההפסקות?
ודרך-אגב, מספקים לכם ארוחות? או שאתם צריכים לקנות לבד?

אני שואל את השאלות הללו כי באמת מעניין אותי לדעת איך בונים הפקה כזאת מטורפת.
ברור לי שלא ניתן לענות עליה בהודעה בפורום, אבל אני מנסה לברר קצת פרטים כדי להבין יותר....

אגב, ולגבי השאלה הראשונה על הזוגות המודחים - אלו שלא חוזרים לארץ - כל זוג נשאר בארץ שבה הוא הודח?

תודה ענקית
,
זה מקסים שתאם מקדישים לנו מזמנכם

תשובות נוספות

ז. אני מניח שיש אנשי הפקה בין המשימות, כלומר, שאתם מגיעים ליעד ויש שם כבר אנשים מההפקה.
לגבי זה יש לי מספר שאלות:
ז1. האם הם אלו שמאשרים לכם להמשיך למשימה הבאה? או שזה מי ש"שופט" אתכם (זה שבסוף נותן לכם את הרמז)?
בכל משימה מוגדר שופט.

ז2. האם מותר לכם לפנות אליהם אם יש בעיה? ואם לא, באילו תנאים כן מותר?
אפשר לפנות לשופט - התשובה היחידה שאחנו קיבלנו הייתה
read your clue

ח. אני מניח שבכל לג יש הפסקות לארוחות צהריים וכו'. כיצד זה עובד? זו הפסקה ביחד לכל הזוגות לא משנה היכן הם? או שיש נקודה מסוימת שבה יש הפסקה? או - שכל זוג מחליט לעצמו על ההפסקות?
ודרך-אגב, מספקים לכם ארוחות? או שאתם צריכים לקנות לבד?
המירוץ עוצר רק בפיטסטופ. אין שום הפסקות. הכסף ללג אמור להספיק לאוכל ולתחבורה בסיסית. היות וכל דקה קריטית אנחנו לא עצרנו לאכול אף פעם (חבל גם על הכסף :) ). הסוד שלנו - אנחנו רצים עם אוכל יבש - אגוזים, שקדים, צימוקים ואמ אנ אמס (הצורה היחידה של שוקולד, הידועה לאדם שלא נמסה בשמש) ואוכלים במוניות כשיש זמן. מה עושים הזוגות האחרים? מבזבזים זמן וכסף על עצירות אוכל, אני מניח.

אגב, ולגבי השאלה הראשונה על הזוגות המודחים - אלו שלא חוזרים לארץ - כל זוג נשאר בארץ שבה הוא הודח?
הזוגות מקבלים דמי כיס בסיסיים וכרטיס לארץ.

ny22

New member
מנהל
תודה רבה

אני אמשיך לשאול...

בינתיים אני עובר לצפייה בפרק

survivortvk3

New member
קובי וטליה

אתם פשוט זוג מושלם ודוגמא לכולם לאיך זוגיות טובה צריכה להתנהל, התמיכה והקשר שלכם אחד בשנייה עשה לי את התוכנית וללא ספק הייתם הפייבוריטים שלי לניצחון,למרות שבהתחלה לא ממש חיבבתי אתכם אבל לאט לאט התאהבתי בכם.
אין לי ממש שאלות אליכם אז מזל טוב לכם ובהצלחה עם המיליון ובהמשך החיים

אורישקי

New member
אתם מתארחים כאן ולא ידעתי?!?

מעולה! הייתם הזוג הכי אהוב עליי העונה ורשמתי את זה גם בפייסבוק שלכם

מאד שמח על הניצחון שלכם. הייתם הראויים לכך ביותר מבחינתי.

כמה שאלות שעלו לי - יכול להיות שעניתם איפשהו על כמה אז אל תטריחו את עצמכם לענות שוב אלא רק תרשמו איפה עניתם על זה

- מי הזוג שהכי התחברתם איתו במירוץ?

- לא יודע אם שמעתם על סיפור ה"פרסה המפוברקת" שכביכול שמתם למעיין ובת אל בלג בברזיל... יש לכם תגובה בנושא?

- טליה אמרה בהתחלה שקובי קנה לה פוסטר עם שיר של אלתרמן
איזה שיר? (זה סיקרן אותי מתחילת המירוץ כי "ליל חניה" ו"פגישה לאין קץ" הם שני השירים האהובים עליי ביותר
)

- המשימה שהכי נהנתם ממנה, וזו שהכי פחות?

- אם עוד כמה שנים יעשו עונת אול-סטארס למירוץ למיליון הישראלי ויציעו לכם להשתתף... תסכימו?

- תמליצו על ספר/שיר/סדרה שאתם מאד ממליצים לקרוא/לשמוע/לראות.

סליחה על החפירה
שנה טובה!

מישהו014

New member
לגבי הזוג שהכי התחברתם איתן במירוץ -

הם כבר ענו עלייה
שאם הסוורים ורומי וקורל הכי הכי הרבה

למעלה