וזאת שוב הזדמנות להודות לזוג המקסים הזה.....

moshe1005

New member
תודה רבה על המענה תותחים

יפה שאתם משקיעים למען הקהל מאחל לכם שתצליחו בהמשך
אני מאמין שהכי טוב יהיה להתחיל להיכנס לכושר על אש נמוכה ואם נתקדם באודישנים ללמוד כמה מילים בצרפתית ספרדית וכו' ולשפר את הכושר והמראה, וללמוד איך להתמודד עם משימות
במקרה ונתקבל תהיו בטוחים שניצור אתכם קשר ונחפור לכם על כל פרט לבוא מוכנים! :) או שאסור לספר אפילו לכם אם התקבלנו?

moshe1005

New member
היי קובי וטליה כמה שאלות

אם ההרשמה התחילה לפני שבועיים מתי בערך תתחיל העונה?
ומתי כדאי להתחיל להיכנס לכושר גופני חדר כושר וכל זה, הרי מה הסיכוי שבאמת תתקבל..
ולדעתך זוג חברים מצחיקים קרועים בני 18 יכולים להיכנס יש משבצת כזאת?
וכל הכבוד על הזכייה הייתם ראויים

קודם כל

הרשמתם אותי (ואני לא מתרשמת בקלות). רוב האורחים שהיו בפורומים בתפוז בקושי סגרו שעתיים, וגם זה בקושי. לא היה אורח שנשאר שבועות וענה בסבלנות למבול שאלות אין סופי של חברי הפורום, אז שאפו לכם על ההשקעה ועל הרצון להיות לעזר לכל הנרשמים החדשים.

ושאלה אחת

אחרי רבע הגמר שחזרתם לארץ האנשים הקרובים לכם יכולים לחשוב שהודחתם, ואתם באמת יכולים למתוח אותם כמו שאמרתם, אבל אחרי תקופה מסוימת צריך לנסוע לגמר, אז איך מתרצים את הנסיעה? מה אומרים?

אני מניחה שאסור לספר את האמת, אז מה אמרתם לנסיעה הנוספת?

coullette

New member
שאלה בנוגע לואיזה לארצות הברית

שלום,
אני לא יודעת אם אתם עדיין עונים על שאלות, אבל אולי יש פה אנשים שידעו לענות לי.
האם בגלל שזאת תכנית טלוויזיה לא הייתם צריכים ויזה לארצות הברית? אני שואלת מכיוון שבפרק של וגאס אלירן (מכרמיאל, לא מהסוורים) אמר שלא נתנו לו ויזה לארצות הברית. אז מכיוון שאני מניחה שאין לו ויזה, אשמח לדעת איך הצלחתם להיות בארצות הברית ללא ויזה. הרי האמריקאים מאוד קשוחים מהבחינה הזאת, ועם כל הכבוד לעובדה שמדובר בהפקה של תכנית טלוויזיה, עדיין אשמח לדעת כיצד הם עקפו את העניין הזה. בכלל, הייתם צריכים דרכונים למירוץ? עברתם בביקורות דרכונים בכל פעם שטסתם? אשמח לקצת מידע על העניין. כמובן בגבולות האפשר ;)
תודה וברכות על הזכיה!

אין מצב שהם לא צריכים דרכונים

היו מקרים שמתמודדים איבדו את הדרכונים שלהם, למשל שכחו את התיקים במונית, ולא יכלו להמשיך במירוץ בגלל זה, ולכן נפסלו טכנית.
היה גם צמד בנות שאיבדו את דרכוניהם כבר בתחילת המירוץ, ורק במזל מצאו אותם אח"כ. אחרת היו נפסלות כבר בפרק הראשון בגלל זה.

coullette

New member
אוקי אז דרכונים צריך

אבל מה עם ויזה? ואני יוצאת מנקודת הנחה שאלירן לא הוציא ויזה, אם לא אישרו לו בפעם הראשונה. אלא אם כן ההפקה יכולה לעזור למישהו להוציא ויזה לארה"ב?

תיירים לא צריכים ויזה, מספיק שיש לך דרכון

אתה לא בא לחיות באותה מדינה במסגרת המירוץ, אתה בא כתייר.

ויזות

יש מדינות שההפקה הוציאה לנו ויזות בלי שידענו, ונתנו לנו אותם במקום. יש מדינות שונות שהוצאנו מראש. (לאו דווקא מדינות שראיתם במירוץ).
צריך ויזה לארה"ב לא משנה מה, אז אני מניח שמצאו דרך להוציא לאלירן ויזה. אני חושב שיש כאלו שהן ממש לכמה חודשים.

למעלה