וזאת שוב הזדמנות להודות לזוג המקסים הזה.....

התארחות ספונטנית ;)

- מי הזוג שהכי התחברתם איתו במירוץ?
הסוורים והאחיות

- לא יודע אם שמעתם על סיפור ה"פרסה המפוברקת" שכביכול שמתם למעיין ובת אל בלג בברזיל... יש לכם תגובה בנושא?
היה מאוד מעניין לראות את הקולאז'ים והניתוחים :) אני אגיד שמצד אחד זה ממש לא התאים לתוכנית המשחק שלנו ומצד שני הייתי ממש עצבני עליהן על היחס שלהן בסוף משימת פירמידת הכוסות.

- טליה אמרה בהתחלה שקובי קנה לה פוסטר עם שיר של אלתרמן איזה שיר? (זה סיקרן אותי מתחילת המירוץ כי "ליל חניה" ו"פגישה לאין קץ" הם שני השירים האהובים עליי ביותר )
"על זאת".

- המשימה שהכי נהנתם ממנה, וזו שהכי פחות?
הכי נהנינו: טליה מהכלבים בפאריז, קובי הסלסה בקובה.
הכי פחות: גשר המנעולים בפאריז.

- אם עוד כמה שנים יעשו עונת אול-סטארס למירוץ למיליון הישראלי ויציעו לכם להשתתף... תסכימו?
התיק ארוז ומחכים להזנקה!

- תמליצו על ספר/שיר/סדרה שאתם מאד ממליצים לקרוא/לשמוע/לראות.
ספר - המשחק של אנדר (והאמת שתהליך המיון למירוץ הזכיר לי את משחקי הרעב).
שיר - קרייזי בגירסה של אלאניס
סדרה - אקס פיילס :)
אני חוסך לכם את ההמלצות של טליה...

על היחס

הסגולות ניסו מספר פעמים לבנות את הפירמידה ולא הצליחו. ישבתי איתן והסברתי להן איך לעשות את זה יציב.
הן סיימו לפנינו וזרקו הערות מלגלגות על זה שהן סיימו לפני העתודאי. זה לא היה במקום, לדעתי. בכל מקרה, כמו הרבה דברים אחרים - הכל לובן ונסלח.

מישהו014

New member
אהה אוקי , הבנתי

גם מבלי לדעת איך זה לובן ונסלח, לא נראלי שזה היה ממקום של לפגוע אבל כנראה שלוקחים כל דבר רציני במירוץ אז ואני ממש לא בעמדה של לשפוט לא אותכם ולא את הסגולות

למרות שאני חייבת להגיד שדבי ודנה שמו לכם פרסה כפולה אמרתם שדבי לא פעלה חכם והיא פעלה לא מתוך אסטרטגיה אלא מתוך הרגש
אפשר להגיד גם פה אז שאם זה בגלל זה גם אתה פעלת מהרגש ולא מהאסטרטגיה , לא ככה ?

החלטה מהרגש

בהחלט אפשר ואף אחד אחד לא אמר שאני רובוט (חוץ מטליה). מצד שני האדומות היו במצב קריטי בפרסה הכפולה (בייחוד אם היה קו סיום בסוף הקטע הזה - ולנו אין מושג אם יהיה קו סיום) - אין מצב שהייתי שם פרסה לזוג שנמצא כל כך לפני במצב שהן היו בו.

אורישקי

New member
אוהב מאד את הגרסא של אלאניס לקרייזי

ומחכה כבר להזנקה שלכם

Lepton

New member
אפשר בכל-זאת את ההמלצות של טליה?

בשביל החננות שכאן?

ההמלצות של טליה

סופר - עמוס עוז, סול בלו, קורט ווניגוט וגארלד דרל
סדרה - פיוט'רמה
שיר - יש לה סופט ספוט לאביב גפן של פעם

Lepton

New member
ספסיבה !!!

(יום אחד גם לי יהיה לי זמן לקרוא את 600 העמודים של סיפור על אהבה וחושך. עיניים גדולות יש לי, זמן קטן).

קורט ווניגוט

את השם שלי בחרתי בגלל הספר שלו
הוא כותב כ"כ שחור וכ"כ כיף לקרוא אותו
דרך אגב הייתם גם הפייבוריטים שלי

טוב סתם..

זה היה ציני. מה לעשות, אני ילדה כזאת. אוקיי, הנושא שאני רוצה להגיב עליו: אני כתבתי את זה, פשוט עם משתמש אחר. רציתי להחליף שם ולא הצלחתי, אז וויתרתי על זה ופתחתי משתמש חדש. אני מאוד מחוברת למוזיקה בעברית. כמו עידן עמדי ואברהם טל. לאביב גפן קצת פחות. אבל יש שיר אחד באנגלית שהייתי ממליצה לכל ילדה בגיל שלי לשמוע. שיר מדהים של קייטי פרי והקליפ מגניב. לשיר קוראים "Roar" של קייטי פרי. שיר מדהים. מומלץ. קישור לקליפ המקורי (היזהרו מחיקויים!): http://youtu.be/CevxZvSJLk8 . יש בשיר הזה קטעים עם מילים מדהימות, שעוזרות מאוד לביטחון העצמי. הנה הם: "'cause i am a champion" , (אני אולי לא משהו באיות באנגלית, אך אשמח אם תתקנו את טעויותיי.) "you hit me down, but i got up". אני יודעת לתרגם רק את הראשון: "כי אני אלופה". אשמח אם תתרגמו את השני.

the red king

New member
"היט מי דאון" זה הכית אותי למטה

הכוונה היא הכית אותי עד שנפלתי (לא פיזית, אלא כביכול מכה שבעצם פוגעת בלב בעיקר).
גם הנפילה לא חייבת להיות פיזית.

"באט איי גוט אפ" זה אבל אני השגתי למעלה שזה אומר אבל אני נעמדתי (שוב).
:)

גםצופה

Member
מנהל
משימת גשר המנעולים

היא אחת המשימות הכי מתישות במירוץ...
הוא היה בעונות הראשונות של TAR וזוג שהתעכב במשימה הזאת התייאש ממנה לגמרי.

המשחק של אנדר באמת ספר נהדר...

JAMES DEAN

New member
מאחל לזוגות הישראלים מתישהו באחד המירוצים

לא להיתקל במשימת החציר.

למעלה