קובי וטליה
New member
התארחות ספונטנית
- מי הזוג שהכי התחברתם איתו במירוץ?
הסוורים והאחיות
- לא יודע אם שמעתם על סיפור ה"פרסה המפוברקת" שכביכול שמתם למעיין ובת אל בלג בברזיל... יש לכם תגובה בנושא?
היה מאוד מעניין לראות את הקולאז'ים והניתוחים אני אגיד שמצד אחד זה ממש לא התאים לתוכנית המשחק שלנו ומצד שני הייתי ממש עצבני עליהן על היחס שלהן בסוף משימת פירמידת הכוסות.
- טליה אמרה בהתחלה שקובי קנה לה פוסטר עם שיר של אלתרמן איזה שיר? (זה סיקרן אותי מתחילת המירוץ כי "ליל חניה" ו"פגישה לאין קץ" הם שני השירים האהובים עליי ביותר )
"על זאת".
- המשימה שהכי נהנתם ממנה, וזו שהכי פחות?
הכי נהנינו: טליה מהכלבים בפאריז, קובי הסלסה בקובה.
הכי פחות: גשר המנעולים בפאריז.
- אם עוד כמה שנים יעשו עונת אול-סטארס למירוץ למיליון הישראלי ויציעו לכם להשתתף... תסכימו?
התיק ארוז ומחכים להזנקה!
- תמליצו על ספר/שיר/סדרה שאתם מאד ממליצים לקרוא/לשמוע/לראות.
ספר - המשחק של אנדר (והאמת שתהליך המיון למירוץ הזכיר לי את משחקי הרעב).
שיר - קרייזי בגירסה של אלאניס
סדרה - אקס פיילס
אני חוסך לכם את ההמלצות של טליה...
- מי הזוג שהכי התחברתם איתו במירוץ?
הסוורים והאחיות
- לא יודע אם שמעתם על סיפור ה"פרסה המפוברקת" שכביכול שמתם למעיין ובת אל בלג בברזיל... יש לכם תגובה בנושא?
היה מאוד מעניין לראות את הקולאז'ים והניתוחים אני אגיד שמצד אחד זה ממש לא התאים לתוכנית המשחק שלנו ומצד שני הייתי ממש עצבני עליהן על היחס שלהן בסוף משימת פירמידת הכוסות.
- טליה אמרה בהתחלה שקובי קנה לה פוסטר עם שיר של אלתרמן איזה שיר? (זה סיקרן אותי מתחילת המירוץ כי "ליל חניה" ו"פגישה לאין קץ" הם שני השירים האהובים עליי ביותר )
"על זאת".
- המשימה שהכי נהנתם ממנה, וזו שהכי פחות?
הכי נהנינו: טליה מהכלבים בפאריז, קובי הסלסה בקובה.
הכי פחות: גשר המנעולים בפאריז.
- אם עוד כמה שנים יעשו עונת אול-סטארס למירוץ למיליון הישראלי ויציעו לכם להשתתף... תסכימו?
התיק ארוז ומחכים להזנקה!
- תמליצו על ספר/שיר/סדרה שאתם מאד ממליצים לקרוא/לשמוע/לראות.
ספר - המשחק של אנדר (והאמת שתהליך המיון למירוץ הזכיר לי את משחקי הרעב).
שיר - קרייזי בגירסה של אלאניס
סדרה - אקס פיילס
אני חוסך לכם את ההמלצות של טליה...