היות ואתם המארחים, אנחנו מסכימים, איזה אירוח!
מה הדבר הראשון כשעלה לכם בראש כשרון אמר לכם שאתם הזוג שהגיע במקום הראשון?
טליה צעקה עליו שהוא שקרן ושזה לא יפה לעבוד עלינו ככה (פחות מעודן מבר שבעונה שעברה זרקה לו שזה לא זמן לבדיחות שטיח)
אני חושב שאני הייתי בשוק טוטאלי (למרות שהיה לי מוזר שהוא השתמש בשורה של - "למי יש אינטואיציה יותר טובה" - שבה הוא השתמש גם עונה שעברה על בר ואינה).
היינו ב ט ו ח ים שהיינו מקום שני. שזה מצחיק כי היום אנחנו כמעט וודאים שהניווט שלנו למלון היה כל כך טוב שהיינו שם לפני שהסגולות פספסו את הפניה. מצד שני - יכול להיות שאנחנו רק מספרים את לה לעצמנו - הקטנת דיסוננס קוגניטיבי וכאלו (בדיחה פרטית לפסיכולוגים ולומדי מנהל עסקים).
מה המשימה הכי מטורפת שהייתה מבחינתכם?
טליה - ללא ספק הנקניקיה בספרד. היא מתה על אקסטרים.
קובי - מבחינת הרגש - משימת הפירמידות בארץ. כי אתה פתאום קולט שזה באמת קורה - וזה מטורף!!! אח"כ - הגלשן בברזיל. אני ממש כמו חתול - שונא להיכנס למים.
מה הסיפור עם דנה ודבי? במשימה בה הייתם צריכים לבנות ערמה של בולי עץ דבי הייתה כ"כ מעוצבנת עליכם בגלל הפרסה הכפולה, אבל בגמר היא קפצה וחיבקה אתכם כאילו כלום לא קרה, אז מה באמת קרה בין לבין?
דבי מהירה לכעוס ולפעמים מדברת בלי לחשוב. בטח שתחת הלחץ של המירוץ והאכזה מקבלת הפרסה. כבר בסוף קטע המירוץ הזה דיברנו ביננו וליבנו את העניינים. אפשר לראות כבר בפרק שאנחנו לא כועסים עליהן. סך הכל דבי תמיד אמרה שאנחנו ניקח (פקס מסבתא?).
עם איזה זוג נשארתם בקשר, אם בכלל?
נישארנו בקשר עם רוב הזוגות. בייחוד עם הסוורים, האחיות וא"א אבל גם עם השא.
אם לא אתם, איזה זוג הייתם רוצים שינצח? ואיזה בכלל לא?
טליה - הסגולות
קובי - האחיות.
בכלל לא רצינו שינצחו - זאת שאלה קשה... שי וגיא
כמה קשר יש לכם עם אנשי ההפקה במהלך המירוץ?
במהלך הקטע לא מדברים איתך. מקסימום הוראות קטנות מהצלם שרוצה עוד זווית.
כרטיסי טיסה על חשבון ההפקה? מוניות עליכם?
כן.
במהלך משימות מסוימות, ראיתם את הזוגות האחרים עושים גם את המשימה?
ברור. אני לא יודע למה העריכה לא נותנת יותר שוטים בפרספקטיבה רחבה (לונג שוטים). לפעמים יש אותם. אני יודע שהם לקחו אותם - כי בכל משימה יש צוות צילום נוסף שמכסה זוויות כאלו.