וזאת שוב הזדמנות להודות לזוג המקסים הזה.....

האמנתם שתגיעו כ"כ רחוק במירוץ ?

היי קובי וטליה , יש לי שאלה אליכם ואני אשמח אם תענו על השאלה :)
כשסיימתם את האודישן הראשון האמנתם שתתקבלו לתוכנית ?
וגם כשהתחילו את הצילומים חשבתם שתגיעו כ"כ רחוק ושתנצחו את המירוץ ?

תודה על היחס שאתם נותנים לכולם ... מתחילת העונה היה כיף לרוץ אתכם לשלוח לכם הודעות ולקרוא את התגובות שלכם [=
בהזדמנות זאת אני רוצה לאחל לכם גמר חתימה טובה !

תודה על היחס שאתם נותנים לנו :)

כשסיימתם את האודישן הראשון האמנתם שתתקבלו לתוכנית ?
יש כמה סבבי אודישנים. היו כאלה שאחריהם אמרנו "וואו הלך ממש טוב" והיו כאלה שאחריהם היינו "לא יתקשרו אלינו אפילו להגיד לנו שלא". כמו במירוץ - לא לוותר ותמיד להגיע אופטימיים!

וגם כשהתחילו את הצילומים חשבתם שתגיעו כ"כ רחוק ושתנצחו את המירוץ ?
כשהתחלנו היינו בסרט שיהיה סבבה (טליה מאוכזבת שהגענו 5 בלג הראשון). אח"כ חטפנו כאפה לפנים (טליה שמחה שהגענו 8 בלג השני ועל ספרד בכלל עדיף לא לדבר).
אח"כ התחילה התאוששות ואיתה חזרה האמונה. נקודת המפנה - קטע המירוץ בסיביליה (סוף ספרד) - שבו סיימנו אחד לפני האחרון רק בגלל משימת מזל, אבל נתנו עבודה יפה בכל שאר הקטע.

תודה על היחס שאתם נותנים לכולם ... מתחילת העונה היה כיף לרוץ אתכם לשלוח לכם הודעות ולקרוא את התגובות שלכם [=
בהזדמנות זאת אני רוצה לאחל לכם גמר חתימה טובה !
גמר חתימה טובה לכל המרוצולוגים בפורום!! וצום קל :)
אנחנו נהנים מאינטראקציה בדיוק כמוכם, אם לא יותר. כמו שטליה אומרת - אין משהו שאני אוהב לדבר עליו יותר מאשר המירוץ. אפילו לפני שבכלל חשבנו על לרוץ אותו!

reasonforall

Active member
שאלות

קודם כל ברכות על הזכייה! למרות שהזוג המועדף עליי היו הסגולות (ואתם הבאים בתור), איו לי שום ספק שהזכייה מגיעה לכם.

1. כמה אנשי הפקה נמצאים עם כל זוג במהלך התוכנית?

2. המשימה בלאס וגאס לחתן זוג הייתה נוראית בעיניי. איך עשיתם אותה?

בתור מעריץ המירוץ למיליון האמריקאי, יצא לי לראות את הקטע הבא -
https://www.youtube.com/watch?v=-OZjHjJToVo

שתיהיה שנה טובה וגמר חתימה טובה!

תודה על התמיכה וכמה תשובות

1. מצורת הצילום ברכבים לכל הפחות אחד (צלם) ולכל היותר שניים (יש עוד מושב נוסע שאף פעם לא מצלמים) ;)
2. עשינו אותה מ ה ר. האמת שמצאנו עוד זוג ממש ליד הכנסיה אבל הוא ניפסל. ברגע שהשתלטנו על המיקרופון המשימה ניגמרה. כמו שטליה אמרה - זה היה בעיקר הסמכות והלגיטימיות שהמיקרופון מקנה.

בקשר לקטע - הן הגיעו לגמר, עד כמה שאני זוכר. זוג בנות חזק.

ny22

New member
מנהל
נראה ממש כואב....

אם הן הגיעו לגמר זה בהחלט משמח!

MoRoSH11

New member
איזה כיף של אירוח

אני מורידה את הכובע על הכנות והשיתוף והיתר

ברכות על הזכייה, היא עשתה אותי מאושרת
, מגיע לכם

וכמה שאלות
מה הדבר הראשון כשעלה לכם בראש כשרון אמר לכם שאתם הזוג שהגיע במקום הראשון?
מה המשימה הכי מטורפת שהייתה מבחינתכם?
אגב, טליה, את כזאת
שעשית משימות מפחידות למדי בלי להניד עפעף

מה הסיפור עם דנה ודבי? במשימה בה הייתם צריכים לבנות ערמה של בולי עץ דבי הייתה כ"כ מעוצבנת עליכם בגלל הפרסה הכפולה, אבל בגמר היא קפצה וחיבקה אתכם כאילו כלום לא קרה, אז מה באמת קרה בין לבין?

עם איזה זוג נשארתם בקשר, אם בכלל?

אם לא אתם, איזה זוג הייתם רוצים שינצח? ואיזה בכלל לא?

כמה קשר יש לכם עם אנשי ההפקה במהלך המירוץ?

כרטיסי טיסה על חשבון ההפקה? מוניות עליכם?

במהלך משימות מסוימות, ראיתם את הזוגות האחרים עושים גם את המשימה?

היות ואתם המארחים, אנחנו מסכימים, איזה אירוח!

מה הדבר הראשון כשעלה לכם בראש כשרון אמר לכם שאתם הזוג שהגיע במקום הראשון?
טליה צעקה עליו שהוא שקרן ושזה לא יפה לעבוד עלינו ככה (פחות מעודן מבר שבעונה שעברה זרקה לו שזה לא זמן לבדיחות שטיח)
אני חושב שאני הייתי בשוק טוטאלי (למרות שהיה לי מוזר שהוא השתמש בשורה של - "למי יש אינטואיציה יותר טובה" - שבה הוא השתמש גם עונה שעברה על בר ואינה).
היינו ב ט ו ח ים שהיינו מקום שני. שזה מצחיק כי היום אנחנו כמעט וודאים שהניווט שלנו למלון היה כל כך טוב שהיינו שם לפני שהסגולות פספסו את הפניה. מצד שני - יכול להיות שאנחנו רק מספרים את לה לעצמנו - הקטנת דיסוננס קוגניטיבי וכאלו (בדיחה פרטית לפסיכולוגים ולומדי מנהל עסקים).

מה המשימה הכי מטורפת שהייתה מבחינתכם?
טליה - ללא ספק הנקניקיה בספרד. היא מתה על אקסטרים.
קובי - מבחינת הרגש - משימת הפירמידות בארץ. כי אתה פתאום קולט שזה באמת קורה - וזה מטורף!!! אח"כ - הגלשן בברזיל. אני ממש כמו חתול - שונא להיכנס למים.

מה הסיפור עם דנה ודבי? במשימה בה הייתם צריכים לבנות ערמה של בולי עץ דבי הייתה כ"כ מעוצבנת עליכם בגלל הפרסה הכפולה, אבל בגמר היא קפצה וחיבקה אתכם כאילו כלום לא קרה, אז מה באמת קרה בין לבין?
דבי מהירה לכעוס ולפעמים מדברת בלי לחשוב. בטח שתחת הלחץ של המירוץ והאכזה מקבלת הפרסה. כבר בסוף קטע המירוץ הזה דיברנו ביננו וליבנו את העניינים. אפשר לראות כבר בפרק שאנחנו לא כועסים עליהן. סך הכל דבי תמיד אמרה שאנחנו ניקח (פקס מסבתא?).

עם איזה זוג נשארתם בקשר, אם בכלל?
נישארנו בקשר עם רוב הזוגות. בייחוד עם הסוורים, האחיות וא"א אבל גם עם השא.

אם לא אתם, איזה זוג הייתם רוצים שינצח? ואיזה בכלל לא?
טליה - הסגולות
קובי - האחיות.
בכלל לא רצינו שינצחו - זאת שאלה קשה... שי וגיא :)

כמה קשר יש לכם עם אנשי ההפקה במהלך המירוץ?
במהלך הקטע לא מדברים איתך. מקסימום הוראות קטנות מהצלם שרוצה עוד זווית.

כרטיסי טיסה על חשבון ההפקה? מוניות עליכם?
כן.

במהלך משימות מסוימות, ראיתם את הזוגות האחרים עושים גם את המשימה?
ברור. אני לא יודע למה העריכה לא נותנת יותר שוטים בפרספקטיבה רחבה (לונג שוטים). לפעמים יש אותם. אני יודע שהם לקחו אותם - כי בכל משימה יש צוות צילום נוסף שמכסה זוויות כאלו.

MoRoSH11

New member
תודה :)

,ומזל שאני לומדת מדעי ההתנהגות כדי להבין את הבדיחה הפרטית

שי וגיא

מי אלה א"א?

חבל באמת שהם לא מראים שוטים בפרספקטיבה יותר רחבה, מעניין לראות את התגובות של הזוגות אחד לביצוע משימה של השני

Lepton

New member
אני מניח שקל להסתדר עם אהבה, אבל...

איך מסתדרים עם השינאה החולנית-לפעמים שהפגינו נגדכם כמה טיפוסים בפורומים?

DontEvenBlink

New member
גם לי יש עוד שאלות.

אני לא יודעת אם אתם עדיין עונים... כי כבר עברו כמה ימים. יש לי כמה שאלות משלי שעוד לא נשאלו ואשמח אם תענו עליהן:

לכל המתמודדים הייתה שרשרת כזאת מסביב לצוואר. מה זה היה?

כשטסתם מארה"ב לטאייוואן, טסתם מעל האוקיינוס השקט או האטלנטי? כמה שעות טיסה זה היה? ממש רחוק משני הכיוונים...

באיזה תאריכים היה המירוץ? באיזה תאריך הגעתם לריאיון הראשון? אני ניחשתי שזה היה בערך בינואר או פברואר 2012...

עדיין עונים :)

לכל המתמודדים הייתה שרשרת כזאת מסביב לצוואר. מה זה היה?
מיקרופון כדי לשמוע מה אנחנו אומרים למרות הפרעות/מרחק

כשטסתם מארה"ב לטאייוואן, טסתם מעל האוקיינוס השקט או האטלנטי? כמה שעות טיסה זה היה? ממש רחוק משני הכיוונים...
הגמר לא קורה יחד עם העונה הרגילה. אז... טסנו מישראל :)

באיזה תאריכים היה המירוץ? באיזה תאריך הגעתם לריאיון הראשון? אני ניחשתי שזה היה בערך בינואר או פברואר 2012...
הראיון הראשון שלנו היה בשבוע הראשון של נובמבר (קצת אחרי שבפורום אמרו שהכל כבר סגור וסתם גובים כסף מאנשים, מיינד יו).
המירוץ היה מאמצע ינואר לאמצע פברואר, בערך.

DontEvenBlink

New member
אהא! ידעתי!

אמרתי למשפחה שלי שחזרתם לישראל אחרי אריזונה ומשם יצאתם שוב לטאייוואן, אבל הם התווכחו. שמתי לב שהתיקים של המתמודדים קלים יותר, והיו לכם גם בגדים חדשים (לקובי חולצה שלא נראתה לפניי).
עוד שאלה קטנה: כמה זמן הייתם בארץ אחרי ארה"ב לפני שטסתם שוב לחצי הגמר?

עדי 2121

New member
תודה על...

התשובה לגבי השרשרת! בכלל לא ידעתי בשביל מה היא בכלל...

moshe1005

New member
היי קובי וטליה

אם ההרשמה התחילה לפני שבועיים מתי בערך תתחיל העונה?
ומתי כדאי להתחיל להיכנס לכושר גופני חדר כושר וכל זה, הרי מה הסיכוי שבאמת תתקבל..
ולדעתך זוג חברים מצחיקים קרועים בני 18 יכולים להיכנס יש משבצת כזאת?
וכל הכבוד על הזכייה

היי משה

אם ההרשמה התחילה לפני שבועיים מתי בערך תתחיל העונה?
וואו אנחנו לא יודעים. קח בחשבון שההפקה עושה קסטינג עד הדקה האחרונה (ואנחנו ההוכחה לזה) כך שהייתי לוקח ממש כמה שבועות מסיום ההרשמה.

ומתי כדאי להתחיל להיכנס לכושר גופני חדר כושר וכל זה, הרי מה הסיכוי שבאמת תתקבל..
נגעת כאן בנקודה משמעותית...
למה לעשות כושר (לא סתם לעשות כושר. לקחת מאמן אישי, שעובד גם על הפן המנטלי)? מה הסיכוי שאני באמת אתקבל?
למה ללמוד שפה? מה הסיכוי שאני באמת אתקבל?
למה להשקיע כל דקה פנויה כדי לראות פרקים של המירוץ? מה הסיכוי שאני באמת אתקבל?
הייתי אומר לך שהגישה שלך היא בדיוק הפוכה למירוץ ואסור לאבד תקווה אף פעם, ושחייבים להאמין שתתקבל וכל הבבל"ת הזה.
אבל ,מה לעשות שאתה צודק. הרבה יותר קשה להתקבל מאשר לזכות... בייחוד היות ואתה מתחרה על המקום עם אנשים שהם בסה"כ על אותה משבצת שלך.
אנחנו עשינו ניתוח של סיכונים. הערכנו שהכי חשוב זה כושר מנטלי, כושר גופני ובסוף ללמוד ספרדית (הערכנו ספרד ודרום אמריקה).
חילקנו את הפרקים בינינו (כשאנחנו מסמנים קטעים חשובים שבן הזוג השני גם יראה) כדי לעשות את זה יותר אפשרי.
כושר גופני - כאן השקענו בלי לחסוך. גם זמן וגם כסף. אי אפשר יותר מדי כושר
על ללמוד ספרדית ויתרנו.
גם ציוד משלים קנינו רק בדקה התשעים.

ולדעתך זוג חברים מצחיקים קרועים בני 18 יכולים להיכנס יש משבצת כזאת?
ניראה לנו שכן :)

למעלה