וזה נגמר...

ufffnick

New member
וזה נגמר...

ימים מתערבבים. בקרים מאוחרים. חיפוש מיגע אחר עבודה, תחביב, רעיונות לטיול. טלפון של משרד הבריאות. שיחות טלפון עם מוזמנים. סתם עוד יום ריק מתוכן. עוד ריב עם החתולה והמשחה שלה. חדשות הרדיו של שעת אחה"צ. ספר שהתחלתי לקרוא. קירקור קיבה קל. טיול אל המקרר. הודעה נכנסת. הודעה מההיא מהעבר הכמעט רחוק. הודעה חדשה, מרגשת מעירה. כזו שמחשמלת את כל הגוף ומציפה בדמעות של אושר. כמעט ושכחתי ממנה, והינה היא הופיעה עם הבשורה הכי משמחת שיש. בשורה שזהו, זה נגמר כל מה שהיה ביננו. אין יותר מחויבויות, אין יותר רגשות. האוניברסיטה הודיעה לי שסיימתי את התואר. זה נגמר.

magenta73

New member
איזה כיף לך!!!!!!!!

מזל טוף! מג'נטה- רצה לספרים, לחפש בבליוגרפיה לסימנריונית... מיד תשוב...

magenta73

New member
כן, זה מעצבן

אבל גוגל-סקולר עושה את העבודה המייגעת להרבה יותר קלה...

1Shir

New member
כן, זה קצת מעיק לקראת הסוף

מה זה לפרו"ס? אני עשיתי 2 סמינריוניות, רק אחת מהן בסוף התואר, ואחריה היו לי עוד 2 עבודות.... החזקתי מעמד רק כי ראיתי את הסוף הולך ומתקרב אליי.....

פרוס

זה פרה סמינריון שצריך לעשות בכל קורס מתקדם. מן מיני סמינריון כזה. אני מחזיקה מעמד רק כי אני רוצה לראות את הסוף מתקרב אלי...

1Shir

New member
לא דיברנו על הסמינריונית שלך!

בפעמים שהזכרת אותה זה נשמע נושא מעניין בתואר מעניין... ואני לא זוכרת איזה
תספרי עליה קצת! מה ההיקף, מה המש"ל ..

magenta73

New member
אהההה

אני משווה בין החיוך של מונה ליזה לשטן לובשת פרדה לגבי חינוך/חניכה לפמיניזם ולנשיות. מה זה אומר? 15-20 מאמרים שאני צריכה לסכם ניתוח 5 סצנות מכל סרט שילוב בין הסרטים שילוב ניתוח הסרטים עם לפחות 3 מאמרים סיכום ודיברי הלל

1Shir

New member
../images/Emo2.gif לא יכולת לעשות משהו יותר פשוט?!... ../images/Emo3.gif

וואי זה נשמע מתוסבך בטירוף...
בכלל לא ידעתי שיש סרט כזה, החיוך של מונה ליזה ואת פראדה לא ראיתי שיהיה בהצלחה!... זאת עבודה אחרונה לפני סיום תואר?

magenta73

New member
באתי לשם עם 40 נק' זכות

מלימודים קודמים באוני ת"א, אז אני מתקדמת יותר, וחוץ מזה, כן, עשיתי מרתון....

avshalomat

New member
זהו שאני שקול ללמוד לתואר שני שם

אול להשלים לתואר אחר ורציתי לדעתאיך זה, אני באופיי די אוטודידקט אז רציתי לדעת איך זה באמת, זה נראה לי תפור כמו כפפה ליד (תמיד נראה לי הקשיים בחומר של התואר הראשון זה ההעתקה הצילום ואיתור החומר)

למעלה