וזה נגמר...

belli80

New member
ואני..?

אני פשוט נהנית מהשקט בהילוך הביתי שלך, מהטון הרך של הדיבור שלך, מתנוחות הגוף הרגועות שלך, ומקציצות הבקר-עוף המדהימות (!!) שלך! אוהבת אותך.
 

Suzana6

New member
../images/Emo54.gif

מזל טוב על התואר, שתעשה איתו הרבה כסף (או שלא...)
 

ufffnick

New member
כסף?

בחרתי את המסלול הזה, לא בגלל הכסף. זה עניין אותי, זה עדיין מעניין אותי, הרבה כסף אין בזה... אבל זה תואר. בשביל כסף הולכים למחשבים. אני נהנתי. מה אעשה בזה? כבר אמרתי - טיארה (כנראה). וברוכה הבאה
 

Fire Of Heaven

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

אז בגלל זה היא מתחתנת איתך.
מה הקריירה הצפויה עם התואר
 

ufffnick

New member
קריירה מאוד...

ארוכה של הסבת מקצוע. לא שמעתי על קריירה בתחום, למרות ששמועה התגנבה לאוזני, שחברות הייטק, גילו שאפשר לחסוך הרבה כסף מניסויים מיותרים, כשמעסיקים פיזיקאי. אבל כרגע זו רק שמועה... אין כל כך מה לעשות עם זה, מלבד הוראה, או הסבה לכל תחום מחשבים/הנדסה. כרגע, אני מתמקד במה שעושה לי טוב, בישול... <חושב על הקוסקוס של השבוע הקרוב, עם מרק ירקות מתאים וקציצות בקר ברוטב עגבניות...ואולי איזו עוגה...?>
 

belli80

New member
../images/Emo9.gif

מבחינתי - זה מצצויין. שב עם שתי הבנדיטיות, תתכנת בלינוקס, תבשל, תתכנן ירח דבש. אני בעד. בעדך. רק תעשה טובה - בלי סלרי במרק...
איך בבית?
 

Fire Of Heaven

New member
למה הסבת מקצוע ../images/Emo35.gif

שמעתי שבאיראן
דוקא מחפשים אנשים כמוך.
תמיד אתה יכל להיות תשובת הנגד שלנו לאיראנים. ולמה ללמוד מקצוע במשך שנים אם אתא כבר יודע שאתה הולך לעשות הסבה בסיום
ואם כבר בישול תמיד אתה יכול להפוך לשף ולמציא את אומנות הבישול הפיזיקאית.
(יש כבר מספיק אומניות שונות ומשונות בבישול אז תמיד אפשר להוסיף עוד אחת)
 

ufffnick

New member
באיראן?

לא תודה... אמנם אחלה כסף, אבל סבא שלי כבר ברח משם פעם אחת בגלל פרעות. לא נראה לי שהוא יעריך את זה יותר מידי... למה ללמוד? קודם כל זה לא מקצוע, זה תואר. דבר שני מי אמר שלימודים חייבים להיות פרקטיים? נהנתי מאוד, זה עניין אותי מאוד, וזהו. הלכתי ללמוד מתוך עניין ולא מתוך מרדף אחרי מזומנים. לא צריך להיות שף ולהמציא אומנות בשביל להנות מזה. וביננו, האוכל הכי טעים שיש זה אצל הסבתות מעירק ומרוקו, אז למה ללכת בכיוון הקשה. ועזוב אותך אומנות, לאחרונה נתקלתי בשימוש מאוד מיותר במושג אומנות כתירוץ לכישלון ואנטי תיזה מוחלטת לטייטל "אמן" (במובן מקצועי)... כמו הרעיון של פיוז'ן בנושאי הקולינריות, כשבעצם אתה נתקל בארוחת סטייל "סטודנט שמרוקן את המקרר מהשאריות". פיוז'ן עאלק. היום שאומנות הפכה לאמירה חברתית נוקבת הגיעה עד האוכל, נו באמת. אני כבר רואה את מסעדות היוקרה מגישות קוטג' עם פלפל טרי(אחד אדום ואחד ירוק), שוקו (באדי, אורגינל), לחמניה (קטנה ומתוקה),וחצי פיתה (שעברה בטוסטר אובן בשביל שיהיה קריספי בקצוות) עם שוקולד (השחר העולה, מקורי) וקוראים לזה ארוחת "בוקר ישראלית רטרו א-לה קייטנה". להיט היסטרי אם תשאלו אותי. לילה טוב
 
למעלה