וזה נגמר...

magenta73

New member
אני חושבת שלכל אחד זה אחרת...

זה כן יותר קשה מאוניברסיטה רגילה, גם החומר וגם המתכונת. אבל לי זה עדיף... צריך לדעת לשמור על עצמך וללמוד, צריך להיות אוטודידקט באמת... ולי זה מתאים. לא מתאים לכל אחד, הבנתי ש 85% מאלה שנרשמים לפתוחה לא מסיימים את התואר...

את יודעת שרובם

לא מסיימים בגלל הסמינריוניות? בגלל זה פתחו את הקורס "התנסות במחקר" יחד עם רגרסיה והבנתי שמאז יש עליה במסיימי התואר.

magenta73

New member
לא יודעת,

יודעת שחלק מהדרישות לסיום תואר באוני הפתוחה זה 108 נקודות מתוכן לפחות 4 מתקדמים ו- 2 עבודות סמינריוניות...

magenta73

New member
אז ניצלתי מעוד 8, הא?....

האמת היא שעם הסמינריוניות זה 108+12 נקודות...

whasuuuuuup

New member
ואם את שולחת

את האפליקציה של הלימודים לכוווווווווווול החברים שלך בפייס כמה נקודות זה? ואם מצטרפים? וואסאאאאאאפ. צכה גמילה. דחוף.

dudusch

New member
שקט את ../images/Emo3.gif

או שנכריז עלייך כעל הכבשה השחורה של הפורום
אני עדיין מזדחל שם...

1Shir

New member
מזל טוב אופניק! ../images/Emo140.gif

אפשר לשאול איזה תואר?

ufffnick

New member
טוב.. אממממ....

זה... לא כזה מסובך, פשוט.... אממממ.... איך לומר.... זה... טוב... נו... אין דרך יפה, פוליטיקלי קורקט, ומבלי לצאת מגה-חננה... פיסיקה. זה התואר. ואין לי מה לעשות איתו, מלבד טייארה. עוד טייארה לאוסף.

אישון36

New member
אז הגעת לחיים ?

הכל עד עכשיו היה חלק מהטירונות לקראת השירות בפלוגה המיבצעית. בהצלחה. אישון. ששולטים במדיה היא ידידותית.

ufffnick

New member
כן, זה נכון ../images/Emo13.gif

רק הדרך אל התחושה הזו - שסופסוף אתה שולט במדיה, ארוכה, מתישה ומתסכלת. ויותר מכל, מתגמלת. ככה לומדים הכי הרבה על התכונות העצמיות שישבו בצד ולא מצאו סיבה לתת ביטוי. הדרך עוד ארוכה להתיידדות עם המדיה...

ufffnick

New member
אמרו לי את זה על התיכון

ביום שהתגייסתי. לומר את האמת? לא התגעגעתי אפילו שנייה אחת. אמרו לי את אותו הדבר כשהשתחררתי, אבל גם זה לא קרה... למה שזה יקרה הפעם?

למעלה