וחוץ מבית הבובות...

mory89

New member
וואי טל לכלכת, הוא אולי לא בנאדם הכ

הכי הכי, אבל יש לו שירים יותר מהכי הכי.. זה אינספק!!

Mosh28

New member
תאכלס

רוק ישראלי..אבל בגדול כמעט הכל
אביב גפן,עברי לידר,היהודים,עמיר בניון,יציאת חרום,כנסיית השכל,מוש בן ארי,סינרגיה ועוד הרבה שאין לי כוח לרשום עכשיו
אבל בית הבובות הכי הכי

meiritamir

New member
טוב...תורי.

יש לי טעם די מורכב, כולל די הרבה סגנונות... בלי בית הבובות: סינרגיה, בוטן מתוק בקרקס, סטלה מאריס, useless ID, אינפקציה Primal Fear Stratovarius Mercenary Sonata Arctica Kamelot Dream Theater Symphony X Metallica Iron Maiden Evergrey Testament At Vance Pain Of Salvation Adagio Joe Satriani Yngwie Malmsteen Sinergy Led Zeppelin Pink Floyd Eric Clapton Stevie Ray Vaughn K's Choice והרשימה ממשיכה...

שניר1984

New member
useless id?

אתה ממש מזכיר לי נשכחות..... אין ספק שהשירים הכי טובים שלהם הם: day by day, at the stadium, questions and answers

SponT

New member
בטח, שומע כל מיני להקות רוק...

ומנגן על גיטרה בס

Ma E

New member
המון...

עברי לידר, דנה ברגר, אפרת גוש, יוני בלוך, היהודים, יציאת חרום, מירי מסיקה, משינה, מטרופולין, מוקי, שבקס, המכשפות, בתי, בקיני, קרני פוסטל, אסף אמדורסקי... ואי לא חסר
במיוחד ישראלי...

eladi88

New member
אינלי כח לרשום איזה להקות.

סגנון....רוק ישראלי! מנגן על חליל גשם..

hila3000

New member
אממ.. ../images/Emo4.gif

מה זה חליל גשם?
(כאילו, בהשוואה לחליל צד וכל שאר הסוגים..)

hila3000

New member
עונה ../images/Emo13.gif

(בטח אשכח כמה בדרך) סינרגיה אפרת גוש יוני בלוך מטרופולין גלעד שגב מורן גמליאל אוהד חיטמן מירי מסיקה רמי קליינשטיין היהודים שילה פרבר עברי לידר איריס פרחי הפרוייקט של עידן רייכל (קצת) לירז צ'רכי דניאל סלומון keane espen lind k's choice saybia valensia train jem יש עוד הרבה באנגלית אבל משום מה אני לא ממש זוכרת אותם עכשיו (כנראה כי אני שומעת לאחרונה בעיקר ישראלי) וזהו :) פעם ניגנתי על אורגנית, אבל בצורה מעפנה.. ורוצה לנגן על פסנתר וגיטרה

hila3000

New member
חח הוא באמת טוב..

גם לי יש את ה-9 שירים האלה.. והוא היה אמור להוציא דיסק לפני שנה וחצי, אבל..אממ. הוא לא יצא. ואין לי מושג למה חח ואני אבקר בפורום :)

hodayoyo

New member
נמ../images/Emo60.gif

כמעט ורק ישראלי: דניאל סלומון סינרגיה ירמי קפלן מוניקה סקס (ושחר ויהלי לבד, פיטר לא אהבתי) עברי לידר גלעד שגב כנסיית השכל נימרוד שיקלר (בעיקר בתקופת הבודדים) שרון הולצמן ואבטיפוס אינפקציה כל הבנאיים זה טוב ועוד ועוד.. ולועזי להקת KEANE, רד הוט, גרין דיי וכאלה.. הו ובלאקפילד!

mory89

New member
אממ..

טוב, צ'מעו, יש מלא מלא דברים שאני שומעת ואוהבת, הרשימה ענקית.. אז ככה... קודם כל- משינה סינרגיה מופע הארנבות של דוקטור קספר דניאל סלומון פורטיסחרוף מטרופולין אביב גפן הדג-נחש מוש בן ארי שוטי הנבואה היהודים מוניקה סקס מוקי שפיות זמנית ערן צור סגיב כהן מאיר בנאי מאיר אריאל כוורת יזהר אשדות יוני בלוך חמי רודנר עידן רייכל גלעד שגב איפה הילד אפרת גוש אהוד בנאי אביתר בנאי Travis The Cranberries The Corrs The Calling Sum 41 Rolling Stones Red Hot Chili Peppers R.E.M No Doubt Nirvana Nickleback Metallica Guns N' Roses COLDPLAY Alanis Morrissette אני בטוחה שיש עוד מלא.. אבל אנ'לא זוכרת.. בכלמקרההההה.. בעיקר רוק.. לא מנגנת על כלום.. אבל ממש רוצה גיטרה ותופים
עשו חיים! =]

•No¥a•

New member
הממ..

לד זפלין הדורז פינק פלויד דיפ פרפל מוניקה סקס איפהילד אביב גפן שייגעצ נמרוד שיקלר יזהר אשדות הים הקראנבריז פרל ג'אם דרים ת'יאטר אירוסמית' ועוד.. [:

למעלה