וחוץ מבית הבובות...

pishkashit

New member
גם לי בא לענות (ובטח אני אשכח כמה)

מוזיקה ישראלית- מטרופולין בית הבובות אפרת גוש יוני בלוך סינרגיה איריס פרחי שילה פרבר מירי מסיקה שרון הולצמן עברי לידר דניאל סלומון גלעד שגב LOL עידן רייכל קצת שרונה פיק רק בגלל טומי חחחח שרונה נסטוביץ' אסף אמדורסקי פה ושם והאמ. לא זוכרת. אולי יש עוד. וחוץ מזה- Vanessa Carlton K`s Choice Scissor Sisters Green Day Anouk Solid Harmony James Blunt foo fighters נממ. לא זוכרת

אני? ../images/Emo12.gif

יש הרבה... עברי לידר, אפרת גוש, מטרופולין, אביתר בנאי, דודי לוי, שוטי הנבואה, משינה, מופע הארנבות של דר' קספר, עידן רייכל, החברים של נטאשה
, היהודים, דניאל סלומון, מיקה קרני, סינרגיה גם... פיטר רוט גם... שרון חזיז גם... בלועזי... Coldplay Muse Air Foo Fighters Outkast ועוד כמה.. בטח שכחתי גם כמה
זה בכללי. אבל אני שומע כמעט הכל, אתמול הייתם יכולים לתפוס אותי שומע איזה שיר רוק בצרפתית
יומטוב

עורוס

New member
אוקיי... ../images/Emo113.gif../images/Emo97.gif

אני שומע די הרבה ודי מיינסטרים/גלגל"צ... אבל בגדול את אלה- אלג'יר שייגעצ Guns n Roses Pantera Green Day Nirvana Metallica אלאניס מוריסט ג'ימי הנדריקס אהוד בנאי יהודה פוליקר

(=

בעברי: היהודים עברי לידר ברי סחרוף אביתר בנאי אביב גפן אלג'יר מטרופולין כנסיית השכל לועזי: The Doors Led Zeppelin Pink Floyd Alice in chains Pearl jam Nirvana רוק בעיקר.. ומנגנת בחלטורות על גיטרה ופסנתר (= בס גם..

למעלה