וידאו חדש של BB מודה למעריצים שתרמו

mayarel

New member
וידאו חדש של BB מודה למעריצים שתרמו

אוי אדם אני מצטערת עם כמה שכיף לשמוע את הקול שלך אני פשוט לא יכולה לראותו אותך עם הזקן הזה
נו אם זה ימשיך ככה אני אצטרך להעריץ אותו רק בגלל המוסיקה שלו או משהו פרוורטי כזה
http://www.youtube.com/watch?v=mqMsiJ6pqko&feature=player_embedded#t=55 ואחד לקבוצה שניצחה בתחרות התרומות .. כן ONTD... http://www.youtube.com/watch?v=Yv93JDbUUP4&feature=player_embedded#t=34

nini18

New member
אוייי איזה חמודי אני מתה עליווווווו ../images/Emo99.gif

איך התגעגעתי אליו ולקול שלו (ד"א זה הבית שלו?) אוייי כבר לא אכפת לי הדשא אני פשוט מתה עליוווווווו
מאוהבת בו אנושות , את לא מבינה כמה התגעגעתי אליו ולראות אותו ככה בסרטונים מדבר עם הידים, חמודי שלייייי
ודרייק אכן משפיע עליו ראית את השלקס הדקים חחחח

mayarel

New member
אומרים להזהר במה שמבקשים..

אז את רואה.. אני כנראה אעריך את אדם בגלל המוסיקה האיכותית שלו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כי איך שהוא נראה כאן משדר לי במוח זה אדם. משדר לי במוח אוי הוא מתוק. וזהו. ממש לא תגובה גופנית רגילה של "וואווווווווווווווווווווו אדםםםםםםםםםםםםםםםם OMG OMFG פאאאאאאאקקקקקקקקקק ישששששששששששששששש כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אוי אתה יפהההההההההההההההההה". לא.

nini18

New member
אני הייתי עושה אותו גם ככה חח../images/Emo226.gif

עם כל זה שזה פחות יפה לו הדשא על הפנים. הוא עדין ה - bb שלי.

mayarel

New member
כן אבל bb מבולבל.. ../images/Emo13.gif

ובהחלט מבלבל..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן ברור שיש קשר רגשי אבל כן.. אם הייתי רק רואה אותו ככה הייתי חושבת שזה גבר מאוד נאה. ואני אוהבת את אדם כמשהו הרבה יותר מטושטש מינית

InbarKiii

New member
חח זה לגמרי מה שאני חשבתי

הסתכלתי ואמרתי שאלוהיםםםםם העיניים שלו אבל אז הסתכלתי קצת למטה ו.....DNW שפםםם :( וחשבתי על זה שאם הוא היה בלי כבר בטח הייתי מתעלפת ממנו כי הוא נראה מהמם חוץ מהדבר הזה

InbarKiii

New member
דווקא נראה לי שהשלייקס זה לא דרייק

חח כאילו לפחות לא השפעה של עכשיו.. נראה לי זה משהו שבא עם החולצה..כי גם פעם קודמת שהוא היה איתה היה לו שלייקס..

MIDNIGHT SKY

New member
גייסו הרבה כסף.../images/Emo13.gif

כל כך התגעגעתי לסרטונים שלו
ולא אכפת לי ממה שהוא גידל לו על הפנים המושלמות. מעניין אם זה הבית שלו... אוף...לא רוצה ללכת לבית ספר....יש לי מבחן
ולא למדתי אליו

mayarel

New member
בהצלחה מתוקונת

יש לך קצת זמן אולי תעברי ברפרוף?

mokasosex

New member
בהצלחה, את גאונה ראיתי כבר את הציונים שלך

תעברי עכשיו מהר וישלך 100

MIDNIGHT SKY

New member
אה....לא בטוחה...

*חזרתי עכשיו מהבית ספר* המבחן היה די קשה ומעצבן...נקווה לטוב
וואו כמה פיספסתי ! רצה לראות הכל .

mokasosex

New member
מה זה הבצפר הזה, כל יום עד 6?

אני מאמינה שתצליחי כמו תמיד

InbarKiii

New member
לא הספקתי לכתוב הצלחה במבחן

אז לפחות מקווה בישבילך שיהיה ציון טוב

mokasosex

New member
תנחומי, ימי שישי מאלצים אותך ללמוד?

ומתי את חוזרת הכי מוקדם ? .. סורי על התחקיר, פשוט מעניין עד כמה אפר לענות בבצפר אחד..

MIDNIGHT SKY

New member
הכי מוקדם ב2 וביום שישי גם מסיימת ב2

עינוי...השעורים היחידים שנחמד בהם אלה שעורים של המגמה שלי :)

MIDNIGHT SKY

New member
חחח לא...

לכיתה שלנו היה קשה לסדר מערכת...הביאו לכיתה של המגמה שלנו את קב' סוציולוגיה-פסיכולוגיה ובגללם המערכת נדפקה.

למעלה