וידאו חדש של BB מודה למעריצים שתרמו

mokasosex

New member
את נאלצת ללמוד משהו שלא מעניין אותך ? ../images/Emo2.gif

מילא לפני בגרות שצריך ללמוד הכל , אבל עכשיו ? באמת הייתי בורחת אחרי שבוע.

MIDNIGHT SKY

New member
לא.

הכיתה שלנו יש בה את קב' של המגמה שבה אני לומדת ואת קב' הסוציו-פסיכו' הם לומדים את המקצועות המגמה שלהם שלהם,ואנחנו את שלנו יש לנו שעורים משותפים (תנך,לשון ומקצועות כאלה)

t r e c o o l

New member
הוא נראה טוווווווווובבבב

וזה גלאמהום
יש לי הרגשה שכן..ואוו..

t r e c o o l

New member
נצל"ש-סרטון של הליב ושל מאחורי הקלעים!

הוא שר שונהבחזרות ובלייב, זה מדהים! אני ממש שמחה שהוא לא הכניס את ה-ואוו, לבלקאנדוויט, ברינגאופייר הוא לא הרים את החולצה! אז יכול להיות שזאת באמת טעות!... אהבתי יותר את פליידהפנקימיוזיק של החזרות וגם את איפאייקנטאביו, הפילנגוד בחיי, התו היה יותר ארוך, אבל הוא המשיך יותר טוב בחזרות, כל השאר בערך אותו דבר..ואן מהמם תמיד, צ'אנזיזגונהקום היה יותר טוב לייב, ושיר הנצחון (שכחתי את השם..) היה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב בחזרות!!! עצוב לי
אוףףףףףף אני כ"כ מתגעגעת לזה.. http://adamlambertobsession.blogspot.com/2009/09/for-bestudded-glittery-anoraks.html

mayarel

New member
אוי כמה שהוא מרהיב

בסוף של FEELING GOOD של החזרות הוא עשה פרצוף סקסי כזה!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח חבל שצינזר את עצמו בהופעה עצמה חחחחחחחחחחחחחחח

heart1soul

New member
יאאא איזה מגניב תודה!!!!!!!

הוא מעולה תמיד..חחח בחזרות בלייב בלא יודעת מה חחחח

InbarKiii

New member
וואוו בNB של החזרות הוא היה מלא ביטחון

ורואים את זה כלכךךךךךךךך ובזה של הלייב הוא ממש התאמץ ולא נהנה.. וממממש אהבתי את פילינג גוד של החזרות.. ואני תמיד האמנתי שהחולצה עלתה לבד חחחח

mokasosex

New member
../images/Emo51.gif איזה מדהים זה..

אני כרגע בעילפון מהיום המתיש אז זה מציל חיים כזה *-*

heart1soul

New member
BB כזה יפיופי:) אני מתחילה להתרגל

למרות שכמובן אני מעדיפה שהוא יוריד את זה

t r e c o o l

New member
חח זה מאוד פסיכי..

שמתי תמונה שמישהי שמה שם לפני חודש בשרשור אחר.. ואז היא אומרת לי ש "TYI זאת תמונה שלה.." יאלה יאלה..

למעלה