וידאו חדש של BB מודה למעריצים שתרמו

t r e c o o l

New member
בטח יש לי מילון שגיאות כתיב ודקדוק

זאת הסיבה היחידה שלא רשמתי ארץ.. *אני יודעת שגם בעברית יש לי, זה בסדר..

heart1soul

New member
לא שמתי לב:)

כשרושמים מהר גם לי תמיד יש שגיאות במיוחד באנגלית אבל לא רבת עם אף אחד, כולה מישהי ציינה שזו התמונה שלה!! חח יא מחרחרת לריב שכמותך:) וד"א ענית לה ממש יפה

t r e c o o l

New member
באמת..תודה../images/Emo9.gif לא יודעת

זה נשמע תקיף מה שהיא כתבה..למה tyi באותיות גדולות?.. אני רוצה להשים תמונה בחתימה, אבל עכשיו אני מפחדת שמישו אחר יריב איתי על זה שאני לוקחת תמונה שלו tyi..

heart1soul

New member
חחחח את יכולה ללכת לשרשור של החתימות

ולקחת משם חתימה שהם תמיד מציעים לאנשים ופשוט למטה לכתוב בקטן שהחתימה בתודה ל............ הם תמיד עושים את זה ככה אבל אם את מכינה חתימה משל עצמך את לא צריכה לכתוב שום דבר.. ואף אחד לא יריב איתך:)

t r e c o o l

New member
אני היצור הכי לא יצירתי בעולם..

אפילו עם 10 סרגלים אני מציירת קו עקום.. אני אקח מישם..לא לפני שאני אשאל 20 פעם אם אפשר..

InbarKiii

New member
כי קיצור של מילים כותבים באותיות גדולות

אל תבהלי מזה..לא נראה לי שהיא רצתה לריב איתך :) ואם את רוצה חתימה אין לי בעייה להכין לך חח פשוט תבחרי תמונות שאת יודעת שמלא משתמשים בהם.. אני חושבת שקרדיט לחתימה זה בסדר לכתוב אבל קרדיט על תמונה?!?! נו באמת..כל תמונה שיש אני גם יכתוב לי מי פירסם אותה?

mokasosex

New member
עדיין אדם הנאה והמוכשר מבין השניים אבל אההההה

אחרי שני הסרטונים האלה הוכנסתי לדיכאון קליייייייייינייייייייייייייי !!!!!!!!!!!!!! אי אפשר להתמקד בעיניים, באף, בשיער, בתווי פנים , כלווווווווווום !!!!!!! החיה שהוא מגדל על הפרצוף והשלייקס האלה
מצטרפת למחאה של אלה נגד השינוי של דריק. אני עדין חושבת שהוא חתיך ומדהים ומהמם והכי הכי שיש, פשוט זה כלכך פוגם. אם קודם היו שואלים אדם או טום וולינג הייתי עונה אדם בלי למצמץ , עכשיו זה די נוטה לכיון טום , למה אתה עושה אתזה , למה ?!

ravitsal

New member
כבר נוטה לכיוון של טום??

אוקיי נכון אני יודעת שזה ממש לא יפהה:(:( אבל בכל זאת אדם הכי יםה בעולם וזהו תמיד יהיה!!!!!

mokasosex

New member
אדם תופס את המקום הכי גדול בליבי

גם עם החיה הנוראה הזאת
פשוט צר לי , כשאדם עם שיער פנים טום הרבה יותר מושך ממנו ..

InbarKiii

New member
חחח סוף סוף עברת לצד הנכון!

לגמרי אי אפשר להתמקד בכלום עם הדבר הזה על הפרצוף שלו :(

mayarel

New member
אוףףףףףףףףף הזקן הזה

מאיפה הוא הביא את זה עכשיו............

תאמת כמה שהוא מהמם ככה..

אני מעדיפה אותו בלי.. הוא הרבה יותר יפה.. מקווה שהוא יוריד וזה לא יהפוך למראה הקבוע שלו...

אוייי אדם!!! מתוקי איך התגעגעתי!!!../images/Emo23.gif

וואו הוא נראה כל כך טובבב והתגעגתי לקול המרגיע שלו

MISHMISH56

New member
2012

לא אמורים מחר להראות קטע מהסרט ברשתות המובילות???עד כמה שזכור לי....אגב זה הסרט הכי יקר מאי פעם....הלוואי שידליםו סוף סוף גם זיפ מהשיר....הגיע הזמן

כןכןכן איזה כיףףףףף!!!!!!!!!!!../images/Emo13.gif

אמורים לשדר קליפ עם השיר שלו אבל לא עם כולו איזה כיף שזה סרט גדול כזה בטח השיר יהיה להיטטט

למעלה