וידוי:אני שרמוטה

LamLamos

New member
את לא מבינה כ"כ..

זה שתמחי לא יעזור..
תמיד היו מלחמות ותמיד יהיו ותמיד היו אנסים ותמיד יהיו. נקודה.
מלחמות לא יוצאות מתוך ביצה - בני אדם יוצרים מלחמות .

LamLamos

New member
לא יפה להכניס לי מילים לפה ולהוציא מהקשר..

היא אמרה שהיא תלך עירומה ברחוב.
הצגתי בפניה את ההשלכות של המעשה..

אני מצטערת

ככה זה כשאני לא קוראת הכל..

the mush

New member
אני ממש חלוקה לגבי כל המצעד הזה.

אין ספק שאני מסכימה עם האמירה שלבוש חשוף לא קשור או לא מזמין לאונס/הטרדה מינית.
אך עדיין יש לי בעיה ע-נקית עם בנות שבוחרות להתלבש חשוף.....
מגיל קטן בילדות אנחנו לומדים שהלבוש שלנו והמראה הכללי שלנו מעיד עלינו הרבה, ולפעמים רק מלהסתכל עלינו אפשר ללמוד עלינו דבר או שניים.
אני לא אומרת שכל בחורה שלובשת מיני עם חולצת בטן ניתן ללמוד עליה שהיא מזמינה או ענארף... אבל אני לא רוצה סיבה מצודקת ללכת ברחוב עם כל הציצי והתחת בחוץ

בגדול,
לגמרי בעד מאבק למען זכויות נשים ומאבק בעולם ההטרדות המיניות!

פילפולה

New member
את שמה לב למה שאת כותבת?

"לפעמים רק מלהסתכל עלינו אפשר ללמוד עלינו דבר או שניים".
מה ללמוד?שאני לא גרה במדינה מוסלמית?שההורים שלי ליבראלים?
מצד שני...את בטח צודקת. עדיף שאני אכנס להריון בגיל 14 או יחטוף מכות מהחבר שלי אברח מהבית או יעשה סמים. ה-כ-ל אבל לא ללבוש חשוף!אוי גוועלד....מה יגידו השכנות?
לפרוטוקול:אני בחורה עם מחשופים נמוכים כמו ים המלח.עיגולית שעדיין הוכלת עם קצר וחשוף וצמוד-בואי נגיד ש...אני מזמינה את זה.ממש מזמינה את זה.
את יודעת מי אנס אותי?האקס שלי. בחור שיצאתי איתו בעבר ולא היה שם משהו שהוא לא ראה\חווה לפני כן.
אז לפעמים....תחשבי לא פעמיים-אלא שלוש לפני שאת כותבת דברים טיפשיים כאלה.

פיל
עם כל הציצי והתחת בחוץ

lemonade111

New member
את צריכה להבין משהו

וזה מה שהיא התכוונה. הכוונה היא שלבוש מיני משדר מיניות. זה לא אומר שמותר לגעת בך, זה לא אומר שמותר להעיר לך הערות, זה לא אומר שאת לא גרה במדינה מוסלמית ושאר השטויות האלה, זה לא אומר שאת מזמינה, זה לא אומר שאת זונה. כמו שבחורה שתלבש זקט עבודה, תלך עם תיק ג'יימס בונד או משהו זה יראה אליה שהיא אישה עובדת ורצינית, או בחורה לצורך העניין נגיד ששמה משקפיים יחשבו עליה שהיא חכמה. אישה שלבושה בצורה מינית יכול לגרור יחס מיני ולשדר מיניות ואף זולות, זה לא אומר כל הדברים למעלה, אבל זה כן יכול להגיד עליה שהיא מחפשת בן זוג, מחפשת סקס (עם פרטנרים שהיא מעוניינת, לא כולם), או בכלל לשדר מיניות. אז כן, איך שאנחנו מתלבשים אומר דבר אחד או שניים עלינו, כמו שגבר שילך חשוף יכולים לחשוב עליו שהוא הומו, אבל כמובן שהעיניין מורכב יותר, וזה לא אומר שכל בחורה שמתלבשת חשוף מחפשת סקס, למשל היא יכולה גם לחפש תשומת לב וקשר רציני ועוד דברים.

the mush

New member

לא יכולתי לנסח את הדעה שלי לגבי הנושא בצורה יותר טובה מזה!
תודה

the mush

New member
הבנת אותי לגמרי לא נכון...

וחבל לי.
גם אני חוויתי אונס בחיי, וממש לא צריך להתרבב בזה או לא יודעת מה.
אני פשוט לא רואה סיבה מוצדקת ללכת עם מחשופים. כואב לי לראות בנות הולכות עם מיני וחולצת בטן....
לא רואה סיבה! אני לא חושבת שמצדיק בשום עולם ובשום חברה אונס או הטרדה או שום דבר בעולם.
אבל לא צריך להתלבש ככה, אין סיבה.
רוצה להשוויץ בגוף שלך? לכי לים.

פילפולה

New member
אה..אני לא צריכה להתרברב באונס?

מבחינתי זה חותם את הדיון בינינו.אני לא מבינה אותך וכנראה שגם לא אבין-ומבחינתי זה אחלה בחלה.

פיל
אם חשבתי שיש גבולות שלא חוצים...

בארבאבא

New member
אני תמיד אומרת שהבנאדם הוא זה שעושה

את הבגד,ולא הבגד את הבנאדם.
אני מכירה בנות שלבושות קצת כמו דודות,והכי משדרות מין.
ולעומת זאת,אני גם מכירה לא מעט בנות שמתלבשות חשוף,אבל לא יתנו לגבר גם בדייט שלישי.
הכל עניין של מה שאת משדרת,לא משנה מה את לובשת.
זה שיש לאנשים ראש מעוות,שפטני ומקובע מאוד,זה כבר משהו אחר.

lemonade111

New member
אני התייחסתי באופן כללי

והעלתי קצת ביקורת אולי בגלל שאני לא סובל שרמוטות מעצבנות. תגובות בפייסבוק שחשבתי שאחת נמחקה ובסוף מצאתי אותה שחשבתי שסותמים לי את הפה ואני לא סובל שסותמים לי את הפה.
מה שאמרת זה גם נכון, אבל גם זה לא רק לשדר, אלה מין הסתם בחורה שמתלבשת חשוף לא תהיה א-מינית ותרצה סקס או לפחות תשומת לב מגברים, ז"א ברור שהיא יכולה לרצות קשר רציני, זה לא אומר שהיא נותנת, אבל היא לא תצא לרחוב ותתלבש ככה לא כדי לתפוס איזה חתיך, שגברים חתיכים יסתכלו עליה, זה בעיקרון הכוונה בלשדר סקס או להגיד תראו אני סקסית לא משנה עד כמה היא נוטפת סקס או לא.

lemonade111

New member
תוספת

וכמובן שלבחורה יכול להיות חבר והיא בכלל לא מחפשת קשר, בכל זאת על אותו עקרון.

rokon1000

New member
מה הגבול?

השאלה הגדולה איפה עובר הגבול? למה שלא תלכי בלי חזייה? או בלי תחתונים?----הרי בא לך ואף אחד לא יגיד לך מה לעשות.......למה את מאשימה גבר נשוי מיסכן שאת דוחפת לו את השדיים שלך לתוך הפרצוף שלו במישרד?-

פילפולה

New member
עוד גאון הדור

אני לא מכירה תנוחות יומיומיות שבהן אני דוחפת את השדיים שלי *פיזית* בפנים של מישהו.לא במשרד לפחות....
אז אלא אם כן המשרד שלך נמצא בפוסיקטס -אני חושבת שאתה סתם מחפש את זה.

פיל
מעניין מה היית חושב אם מישהו היה כותב דברים כאלה על הבת שלך?

rokon1000

New member
אל תעשי את עצמך

אף אחד לא דיבר על -פיזית- הכוונה במישרד של אנשים לבושים ומסורתיים ללכת עם חזייה בלבד ולבקש מאנשים צנועים שלא יסתכלו-ולא ידברו---למה להיתגרות ולבוא אחר-כך בטענות--------אגב הבת שלי--------היית מוכנה בנוסף אלייך שהבת שלך תשתתף בהפגנה עם השם שרמוטות-------ובעצם למה לא------וזו השאלה ששאלתי בהתחלה -איפה הגבול?

lemonade111

New member
שמעתי

גם יצא לי לעשות קצת בלגאן בתגובות לאירוע, אולי ראיתם
.
העלתי שאלות עקרוניות לצד קצת דעות אישיות, ולמרות שהדגשתי שאני מבין את חשיבות העיניין, ואפילו מכיר מקרים, ולגמרי לא מצדיק אונס בשום מצב, קיבלתי מתקפה של תגובות ולייקים על תגובות נגד (לא הרבה במיוחד, בכ"ז מספיק), חוץ מלייק אחד של בחורה דווקא בעד. אני מודה שהייתי קצת ישיר אבל העלתי שאלות שחשוב או אפשר לשאול, ונובעות מההשלכות של אותו אירוע, שאם לא שמתן לב אומר לא רק נגד אונס, אלה שאפשר גם ללכת ערומה ברחוב ולא לקבל יחס מיני ("יחס" לא נגיעה), מדהים הא? שחושבים קצת מעבר. שאלות דומות העלו גם עיתונאים שסיקרו את האירוע, וקיבלו גם התעלמות ויחס דומה. אז נכון שאיזה רב פקד או וואטאבר בארה"ב התבטא בצורה לא ראויה, והוא ראוי להתגדות, אבל גם ידוע שמקרי אונס קוראים במקומות כמו אירן שנשים מתלבשות כמו הטליבן. אחת התגובות שלי נמחקה, או שמחקו אותה או שדיווחו אליה כלא ראויה וזה רק מראה שאתן לא יודעות להתמודד עם קצת שאלות קשות.

פילפולה

New member
זה תלוי בתגובה שלך

אני חושבת מעבר.הרבה מעבר.
אין לי בעיה שיסתכלו-יש לי בעיה עם הערות כמו "מה הייתי עושה לך" , "איזה ציצים"-ואם אתה כבר גבר גבר ומעיר לי דברים כאלה אל תתפלא אם יש לכך תוצאות [שלמרבה צערך לא כוללים משטרה].
יש לי בעיה עם כאלה שמרשים לעצמם לגעת-ותתפלא איזה סיפורים יוצא לי לשמוע.
יש לי בעיה עם כאלה שמרשים לעצמם להיות אלימים כלפי.

פיל
אם אני לא רוצה-אתה לא תיגע בי.וכן,זה עד כדי כך פשוט

lemonade111

New member
לא התכוונתי גם להערות

יחס פירושו התייחסות, גישה לדבר. אם גבר אומר את זה לעצמו, או אומר את זה לחבר שלו, זה בסדר. כשקראתי את זה בהתחלה מהפלאפון בלי הריווח הייתי בטוח שהתכוונת אלי בדברים האלה, זה בעיה להגיב מהפלאפון אז לא הגבתי ואולי טוב שכך, אני מקווה מאוד שלא התכוונת אלי בדברים האלה כי אם כן זה ממש חוצפה שאין לתאר ואת לא ראוייה בכלל להתייחסות.

למעלה