וידוי:אני שרמוטה

פילפולה

New member
כנראה שאני לא ממש התייחסות

כי באיזשהו מקום כן התכוונתי אליך.
אני לא יודעת אם אתה באמת מתנהג\מדבר ככה לנשים [האמת שאני אפילו יהמר שאתה לא מתנהג ככה]. אבל התנשאות זה גם לא להיט...ומעבר להכל כנראה משהו גרם לאנשים אחרים למחוק את התגובה שלך.

פיל
בוא נסיים את זה פה

lemonade111

New member
אז בואי אני יסביר כמה דברים

קודם כל מה שאמרתי וגם ההודעות האחרות פה הם בכלליות. יכול להיות שככה זה נראה שאני אבל אני אומר דברים בכלליות, כי יש דברים לא לגמרי ברורים מההשלכות של המחאה הזאת. לפחות בהסבר לאירוע, אמנם אמרתם הדרת נשים במרחב הציבורי, אבל זה כאילו לנשים במגזר הדתי, מפריע ההדרה הזאת וכאילו משליכים מהאירוע הזה שזה לגמרי בסדר להתלבש כמו שרמוטות, אני לא אומר שזה לא לא בסדר, אבל זה כן יכול לגרור ביקורת מסויימת. וגם הדגשתי בשבילכם שיופי הוא לא בהכרח ללבוש פחות, אלא אפשר להראות לא פחות טוב גם עם בגדים וגם אמרתי כאילו אתן מעודדות נשים להתלבש חשוף כאילו שצריך להתלבש חשוף בגלל שיש אנסים.

עכשיו, מבחינה אישית, אנשים שמכירים אותי, יעידו שאני בדיוק ההפך ולי אישית לא מפריע שבחורות מתלבשות חשוף, להיפך אני נהנה מהנוף.
בעיקר התווכחתי על העיקרון, וניסיתי לקבל תשובה עיניינית, מה שקיבלתי באופן חלקי, אבל עכשיו זה נראה לי יותר ברור.

Optimistic Girl

New member
גם אני רוצה

ואם כבר מדברים על זה...
המנטליות הישראלית היא כשפוגשים ידיד/ה מתחבקים ונשיקה בלי <לא תמיד הנשיקה>
אבל בד'כ אלו הכללי התנהגות שמתנהגים בארץ,
למרות שאני כבר מזמן לא ביישנית, לעולם לא אתרגל למנטליות הזאתי

בספרד אני לא אגור זה בטוח

אבל כן אני אוהבת את החום האנושי הישראלי, אנשים נחמדים מטבעם ותמיד שמחים לעזור <כן אני חייה ב-ללה לנד=עולם אופטימי
>

zubumafu

New member
מה הקטע שלך?

נכון שהכותרת גרמה לך להכנס?

לא תמצאי כאן שום ביקורת אלייך, אבל סתם מעניין אותי איך הגעת לתפיסת העולם הזאת.

באמת בלי לנסות להעליב, את נשמעת כמו מישהי שעדיין נמצאת בעיצומו של גיל ההתבגרות. אני מכיר לא מעט בנות שאוהבות סקס מזדמן וכאלה אבל הן לא יצהירו את זה בצורה כזאת.. פשוט יעשו מה שבא להן וזהו.

זה בגלל שזה פורום ולא מכירים אותך?

פילפולה

New member
אומרים שה' נמצא בדברם הקטנים

או במקרה שלי באותיות הקטנות....אבל כנראה שלך אין ה'.

פיל
אפילו אם היא בלונדינית ארוכת רגליים?

אני לא אענה בשמה א-ב-ל

זה א' לא *לך* זה *לכם* מה שמרמז על סרקזם מסויים {למקרה שפספסת את הסמיילי השובבי שתמך בפאנץ'!.
ואתה לא מנסה או יכול להעליב אתה סך הכל איש עם מקלדת שכותב לעוד מקלדת-ומהמר ALL IN בליינד.

ובלי קשר-מה קשור בנות שאוהבות סקס מזדמן?! הבחורה מדברת על בעיה תפיסתית שבחורה נחשבת זונה לפי מדדים פרימיטביים. מכנס במאה שערים יזכה אותה ברגימה באבנים. וגופיה בבני ברק להלקאה ציבורית.
הדיון הוא על צביון האשה על גופה. ה=ג=ו=ף ש=ל=ה למקרה שלא הבנת.

אל תגידו לי איך להתלבש ואני לא אגיד לכם לאן ללכת.

Puskas

New member
וכמה את לוקחת לשעה?

וברצינות.. הבעיה עם נשים היום שבגלל כל שנות הקיפוח והאפליה שהן עברו לאורך ההיסטוריה, הן לא יודעת מה לעשות עם החופש שניתן להן כיום.
זה מתבטא בכל מיני צעדות ומחאות חסרות פואנטה וחשיבות שבעיקר באות למשוך תשומת לב ולהפגין שרירי אגו מפותחים.
אין ספק שלנשים מגיע שוויון זכויות (אז תתחילו לשרת 3 שנים ולעשות מנגל גם
) והכל טוב ויפה,
אבל כמו שגברים לא מקיימים צעדות מגוחכות כל שני וחמישי, כך גם נשים לא צריכות.. זה מיותר וזה עושה שימוש ציני בכבוד האישה ובשוויון הזכויות שהיא כה עמלה להשיג.

פילפולה

New member
אני לא חושבת שיש או צריך שיוויון זכויות מלא

פשוט כי זה לא אפשרי.גרים ונשים נולדו שונים-פיזית שונים.
בנוגע למנגל ולצבא-יש נשים שעושות את שני הדברים שמנית.
אבל צעדה נגד הערות\התנהגות טיפשית?זה *מבחינתי* לא צעדה של שני וחמישי.זה משהו שצריך לעמוד עליו.
אני יכולה לומר לך שניהלתי שיחות שלמות עם גברים שבהו לי בשדיים עד שהערתי להם ש"יש לי גם עיניים,אתה יודע?".
אגב, תאר לך שהיית חווה אלימות וזילזול כי יש לך ז** -לא היית מוחה?

פיל
יש הבדל בין שיוויון לנימוס

Puskas

New member
ועדיין

מקרים בודדים או התבטאות אומללה של אדם טמבל (או סתם חסר מזל שהתבדח והוצא מהקשרו) היא לא סיבה לצעדה שכזו..
זה סתם מוחצן ולא למען מטרה חשובה.. זה סתם בשביל להאכיל את האגו של הפמיניסטיות הקיצוניות..
על הדרך כל אותן נשים שלא מוגדרות פמיניסטיות, סתם נגררות פנימה כי זה "מגניב"..

spaysi8

New member
בדרך כלל אני לא מגיבה לזה

כי אין לי כח להכנס לויכוחים,

אבל בואנה,

א. כל מה שמישהו מגיב שאפילו טיפה נראה לך שגוי, את תוקפת אותו. איך אפשר לנהל ככה דיון?!
ב. לא הבנתי למה את מוסיפה אחרי "פיל" איזה משפט ציני שבאמת עוד יותר גורם לאנשים (או לפחות לחלקם) לא לרצות לנהל איתך דיון.
ג. כמובן שבתור בחורה (ובחורה שהולכת חשוף) אני לא חושבת שיש לאף אחד זכות לגעת בי, גם אם אלך ערומה ברחוב, אבל כן- כשמישהו הולכת חצי ערומה זה משדר משהו (אני מודעת לזה, ושמה זין על זה, אבל זה לא אומר שאני לא משדרת דברים שלא בהכרח נכונים).
וזה לא תירוץ לכלום, ואני בטוחה ש80 אחוז מהבנות פה עברו הטרדה מינית כזאת או אחרת (כן, גם אני),
אבל למרות כל מה שאמרתי הרגע, עדיין נראה לי טיפשי לעשות צעדה שבה פשוט הולכים חשופים.

כן, אני מתלבשת חשוף, אבל כשעושים צעדה ברחוב של בחורות שנראות כמו זונות, זה נראה יותר כמו בית זונות מהלך, מאשר "וואלה, הן צודקות, המחאה מוצדקת", לפחות בעיני,
וזה נראה זול, וילדותי, וטיפשי, ופוגע באוכלוסיה רבה (שכן, בחורה אחת חשופה ברחוב VS מצעד שרמוטות, יותר קשה לחרדי לעצום עיניים למצעד שלם מאשר לבחורה אחת).

שוב, אני לא בעד הטרדות כמובן, ולא בעד לא ללכת חשוף כי זה מפריע לאיזה דתי/חרדי/וואטאבר, אבל מצעד השרמוטות נשמע לי טיפשי לחלוטין, וההתכתבות פה מולך נראית לי לא נעימה וחבל לי שזה מה שקרה לפורום שלנו, שהיה תמיד מלא ויכוחים, אבל נעימים יותר..

NEO83

New member
בלי להתייחס פה לכל מה שכתבת פה

מה קשור דחפת לפה חרדי? מה הוא שונה מכל אדם אחר? לא רוצה לראות? שלא יסתכל! לא מצליח שלא להסתכל שיסתגר בגטו שלו ולא יצא משם, לא מצליח גם בזה? שיחזור בשאלה!

spaysi8

New member
הלכתי לדוגמא קיצונית

גם לי אישית (ואני בחורה מאוד פרובוקטיבית) לא היה נעים לראות מצעד של בנות חצי עירומות.

מילא בחורה אחת, אז מסיטים את המבט, אבל מצעד שלם??

ולדעתי זה ממש ממש ממש לא עוזר למטרה בכל מקרה..

NEO83

New member
אין שום דבר קיצוני בדוגמא הזאת

הם אלה שמקצינים את עצמם, זאת בעיה שלהם, זאת הקצנה שלהם.

h a j b i

New member
סתם מצעד דבילי

האמת שקלתי לבוא כדי להנות מהנוף

את מוזמנת להסדיין עם מי שבא לך, מתי שבא לך, כמה שבא לך. אף אחד לא יפריע לך.
בהצלחה

irreplacable

New member
מצעד השרמוטות????

לא שמעתי על זה..
אשמח להסבר?
אם זו סתם פרובוקציה נגד חרדים, אז לא אהבתי

למעלה