בדרך כלל אני לא מגיבה לזה
כי אין לי כח להכנס לויכוחים,
אבל בואנה,
א. כל מה שמישהו מגיב שאפילו טיפה נראה לך שגוי, את תוקפת אותו. איך אפשר לנהל ככה דיון?!
ב. לא הבנתי למה את מוסיפה אחרי "פיל" איזה משפט ציני שבאמת עוד יותר גורם לאנשים (או לפחות לחלקם) לא לרצות לנהל איתך דיון.
ג. כמובן שבתור בחורה (ובחורה שהולכת חשוף) אני לא חושבת שיש לאף אחד זכות לגעת בי, גם אם אלך ערומה ברחוב, אבל כן- כשמישהו הולכת חצי ערומה זה משדר משהו (אני מודעת לזה, ושמה זין על זה, אבל זה לא אומר שאני לא משדרת דברים שלא בהכרח נכונים).
וזה לא תירוץ לכלום, ואני בטוחה ש80 אחוז מהבנות פה עברו הטרדה מינית כזאת או אחרת (כן, גם אני),
אבל למרות כל מה שאמרתי הרגע, עדיין נראה לי טיפשי לעשות צעדה שבה פשוט הולכים חשופים.
כן, אני מתלבשת חשוף, אבל כשעושים צעדה ברחוב של בחורות שנראות כמו זונות, זה נראה יותר כמו בית זונות מהלך, מאשר "וואלה, הן צודקות, המחאה מוצדקת", לפחות בעיני,
וזה נראה זול, וילדותי, וטיפשי, ופוגע באוכלוסיה רבה (שכן, בחורה אחת חשופה ברחוב VS מצעד שרמוטות, יותר קשה לחרדי לעצום עיניים למצעד שלם מאשר לבחורה אחת).
שוב, אני לא בעד הטרדות כמובן, ולא בעד לא ללכת חשוף כי זה מפריע לאיזה דתי/חרדי/וואטאבר, אבל מצעד השרמוטות נשמע לי טיפשי לחלוטין, וההתכתבות פה מולך נראית לי לא נעימה וחבל לי שזה מה שקרה לפורום שלנו, שהיה תמיד מלא ויכוחים, אבל נעימים יותר..