וידוי

פעמיים.....???????

אני פעם אחת ניסיתי התייאשתי והפסקתי לקרוא באמצע את כל הרגשי הזה... אגב עצה.. אתה רוצה להחזיר אליך את הבחורה שלך לה פרחים ותקליט את עצמך מקדיש לה שיר באיזה דיסק.. צרוב תדיסק לך סדר לו עטיפה יפה.. תוסיף מכתב בכתב יד... שוקולד קטן... תשלח לפלא הודעה תרשום שאתה מצטער ואוהב אותה.. תאמין לי שזה יעזור.. אם זה לא .... חבל"ז עליך...

פיירו,

אנחנו עשויים מחומרים שונים.

מממ זה השיטה?!?!

קודם שיבין כמה הוא טעה.... שיעשה חשבון נפש לעצמו שיחפור בתוך האמאמא של הנשמה שלו........ שיבין את הכאב שלה.... שידע להתמודד מול דברים מסויימים שגורמים לו ללשקר, במקום להיכנע להם ואז לשקר..... שידע "סוף מעשה במחשבה תחילה" עד כמה שאני יודעת, אם היו פוגעים בי בצורה כזו, זהה.... איך להגדיר... כמו להיכוות מאש ואז לשפוך מיים חמים מעל..... זה בלתי נסבל... זה השפלה, זה חוסר אמון, זה לחטוף פעם אחרי פעם, זה שורף!! שוקולד אפשר לקנות בכל חנות גם דיסק וכל שטות אחרת!!! היא לא צריכה את זה היא צריכה את האמון ושוקולד ופרחים לא מחזירים אמון!!! ואתה יודע מה הכי חבל? אני מניחה ששניהם בוכים על הקשר הזה.... זה מה שהכי עצוב לי

תראי...

אין לי מושג על מה את מדברת.. כי קראתי רק את הכמה שורות של ההתחלה ואת זה שהוא רשם שהוא כתב את כל זה לחברה שלו.... ברור ששוקולד ודיסק ופרחים וכל השטויות האלה יעזרו רק במידה.. ועל יותר מזה הוא כבר צריך לשלם... והנה הוא משלם... ובמזומן... אגב לפי דעתי הוא לא צריך לבכות על הקשר... זאת היא על זה שהיא נתנה לו מלא צ'אנסים וקיבלה זבנג כל פעם מחדש..

נמנמ,

ממש הזדהתי איתך במקומות מסויימים, בחלקים אחרים קצת הזכרת לי משהו שהייתי לפני לא המון זמן. יש אנשים שהם יותר צינים לחיים, יש אנשים שהם חסרי תובנות, ויש אנשים שלוקחים ללב (מיותר אבל קורה). אתה מהזן השלישי.(כמוני). אני מאמין שכמו אצל כולם, אתה תתפכח יום אחד. אתה בדרך, אתה מגיע לתובנות, גם אם חלקן קיטצ'יות או צ'יזיות, הן עדין התקדמות מהמצב הקודם שלך. בחודשים האחרונים אני נושא איתי משפט שמישי בהסח דעת אמרה לי. "איפשהוא תמיד הסוף טוב, ואם כרגע לא טוב, כנראה שזה לא הסוף". בהצלחה באהבה הבאה. הכי חשוב שלא רק תסיק מסקנות, אלא שתיישם אותם ;]

מסקנה 9

מסקנה 9: אתה נותן לעצמך לאבד שליטה בקלות מוגזמת- אתה עושה הכל מתוך סערת רגשות ובלי לחשוב קדימה. תתפלא, אבל גם כשזה קשור באהבה איבוד שליטה ואימפולסיביות זה לא דבר חיובי. אתה מנסה לתאר את עצמך בתור קורבן לאורך כל הסיפור. אתה לא חייב להיות. אתה לא יכול לבחור את ההתנהגות שלה, אבל אתה יכול לבחור את התגובה שלך להתנהגות שלה (לחתוך ורידים בתגובה להתנהגות שלה, למשל, לא מועיל במיוחד. להיפך, כל עוד אתה מגיב באימפולסיביות לצעקות שלה, היא הצליחה במשימה: לתמרן אותך). היא נשמעת לי קצת כמו control freak, וההתנהגות האימפולסיבית שלך, הנטייה שלך לפגוע בעצמך והעובדה שאתה נכנס לסרטים בתגובה למה שהיא עושה רק גורמת לה להרגיש יותר בשליטה, ולנסות לבדוק את הגבולות- עד כמה רחוק היא יכולה לגרום לך ללכת? עד כמה היא יכולה לגרום לך לקנא? כשאתה מאבד קור רוח, מנתק את כל שאר הקשרים האחרים שלה והופך להיות תלוי בה, אתה משחק במשחק שלה. כל הקשר שלכם נראה לי מבוסס על משחקי שליטה. בשורה התחתונה: תפסיק לאמץ את המנטליות של הקורבן, ותחזיר לעצמך את השליטה על ההתנהגות שלך. זאת בחירה שלך, ואף אחד חוץ ממך לא אחראי לה. אין שום סיבה מספיק טובה בשביל שתחתוך ורידים, או תפגע בעצמך, או שתישאר בקשר שפוגע בך. אתה הורס את עצמך גם בזה שאתה מכאיב לעצמך, גם בזה שנשארת איתה, גם בזה שניתקת קשר עם החברים ואתה מסוכסך המשפחה. אני שואלת את עצמי אם לא עשית את כל זה מתוך שנאה עצמית. תפסיק להכשיל את עצמך, שים לב לחבירות שלך, שים לב לסיבות שגורמות לך לבחור חברה כזאת או אחרת.

yoav1986

New member
תקראו את זה שניכם

קודם כל, אני לא מסכים עם התגובה שמעליי שאומרת שהחיים קצרים מידי גם לאהבה. אהבה זה רגש חזק ומטורף ואפילו שהוא יכול לפעמים לקרוע אותך, אתה לפחות יודע איך זה להיות קרוע, ועצוב. אבל גם למדת לשמוח ולאהוב ולהיות מאושר. וזה עדיף מעוד כלום במיטה. אבל..וזה אבל גדולללל! במערכת יחסים כזאת של שקרים ובכי וסבל, עדיף לחתוך ולא להתראות יותר לעולם. אני יודע שזה קשה ושכרגע אתם במצב שאתם חושבים שאתם לא יכולים לחיות בלי הבן זוג השני, אבל אתם יכולים בטרוף. גם אני הייתי במצב כזה לפניי חמישה חודשים ועכשיו אני בן אדם שונה. שמח, מאושר, פועל , עובד, מחייך. המצב הנפשי שלי הרבה יותר טוב ממה שהיה במהלך רוב הקשר. אני קם בבוקר ומודע לאלוהים שהיא יצאה לי מהחיים. כי באמת הרבה יותר טוב לי. ובקשר לשקרים, אני אגיד את זה למי שקורא. שקר זה דבר לא נסלח כי אין דבר שחשוב יותר מאמון במערכת יחסים. אני למדתי את הלקח הזה אחרי שהיא שיקרה לי כמה פעמים ולא הגבתי יותר מידי. ובסופו של דבר גיליתי שהמון מהמערכת יחסים שלנו הייתה שקר ועכשיו בהסתכלות לאחורה אני לא ממש יודע מה אמת ומה שקר. תעיפו..אבל תעיפו קיבינימט בן זוג או בת זוג שמשקרת לכם. אפילו אם אתם אוהבים אותם וזה נראה משהו קטן. פשוט להעיף. אולי, וגם זה לא בטוח, לתת הזדמנות אחת ולהסביר כמה האמון חשוב לכם ולא משנה מה שיגידו לכם את האמת. ופעם שנייה לגמור את הקשר. לא שווה להשקיע ולאהוב אנשים שקרנים. פשוט תגמרו את הקשר ותתנתקו אחד מהשני. תלמדו את הלקחים מהקשר הזה ותמשיכו הלאה.. אתם סתם הורסים אחד לשני את החיים.. תבכו חודש- חודשיים וזה יעבור. גם אני חשבתי שאין חיים אחריה. אבל יש, והרבה יותר טובים.

danielfadida

New member
בבקשה תעזרו לי... :/

אני וחבר שלי כמעט חצי שנה ביחד, בזמן האחרון היו לנו כמה ריבים שהייתי אשמה בכמה מהם... אחרי כמה זמן הוא בא ואמר לי ש"ירד לו ממני" כמובן שמאוד ניפגעתי כי אני מאודד אוהבת אותו... הוא אמר שהוא רוצה לתת עוד צאנ'ס לקשר שלנו כי הוא יודע שאם ניפרד הוא יתגעגע אלי... עברו כבר שבועיים מאז וכמה מחברות שלי אמרו לי תיפרדי ממנו לפני שהוא יפרד ממך אבל אני לא רוצה כי זה לא משנה לי מי נפרד ממי... וכמה חברים שלי אמרו לי תילחמי עליו ואם את אוהבת אותו תעשי הכי כדי שהוא יחזור אליך... היום הוא שלח לי הודעה ואמר שהוא ממש מצטער והוא יודע שאני נפגעת מזה שהוא אוהב אותי פחות ממה שאני אוהבת אותו... בבקשה תעזרו לי, איך אני צריכה להתנהג? מה לעשות, להיפרד ממנו או לא ? תודה מראש ושבת שלום :] מדניאל

תראי...

תראי, הוא לא יכול להצטער שהוא אוהב אותך פחות. ככה הוא מרגיש. אהבה, ולמדתי את זה על בשרי, היא לא משהו חומרי שאפשר להוסיף לו, או לגרוע ממנו בהחלטה. אם הוא לא אוהב אותך כמו שאת אוהבת אותו, את לא יכולה לעשות דברים, או לכפות עליו שיאהב אותך יותר. מה שכן אפשר ואף מומלץ, זה לא לחנוק, לכבד את הרגשתו, לתת לזה זמן. לא לאכול סרטים, לא להאבק בהודעות או בשיחות. אין לו על מה להצטער. להפך, שניכם עשיתם צעד מאד חשוב בלגלות את הרגשות אחד לשני. לא כל הגברים יודו שהם לא אוהבים מישהי כמו שהמישהי אוהבת אותם. זה כבר שווה משהו.

danielfadida

New member
תראה...

אני לא חונקת אני מתנהגת פשוט רגיל... ביומיים באחרונים שמתי לב שהוא מתחיל להתנהג כמו פעם, כלומר הוא שוב מנשק אותי ומתחבק אותי יכול להיות שזה סימן, אני לא יודעת... אני משתדלת לא להגיד לו יותר מידי שאני אוהבת אותו כדי שזה לא ילחיץ אותו או משהו, יום טוב :] מדניאל

את הקשר הראשון שלו?

ושאלה אישית, לא חייבת לענות, הוא בתול? כי אם כן, ישנו החשש התמידי שהוא עושה את כל זה בכדי לקבל סקס. מה לעשות, זה פגם בייצור שלנו.

danielfadida

New member
לעומרי...

לא הוא לא בתול, הוא אומר שזאת פעם ראשונה שהוא מאוהב ככה, זה מה שהוא היה אומר לי כשהוא היה אוהב אותי... אבל היו לו עוד חברות לפני...

אנחנו אוהבים לייפות את המציאות

ולהתאים אותה למפלס הדראמטיות שאנחנו רואים בסרטים, במיוחד כשאנחנו צעירים. ואז אנחנו מתבגרים והופכים להיות צינים.

N0 far

New member
אממממ

אני אומנם לא כותבת קובע פה.. [בעצם לא כתבתי פה בכלל..] אבל נכנסתי לתפוז, ראיתי ת'הודעה, נכנסתי וקראתי.. יש לך יכולת ביטוי וכתיבה מדהימים
[כמו שאמרו כבר..] ואני ממש רצינית..! אני פשוט ישבתי וקראתי ה-כ-ל! אני אחת שיכולה מקסימום לקרוא כמה שורות.. והנה פשוט מצאתי את עצמי מהופנטת לגמרי לכל מילה ומליה שלך
לגבי המקרה.. אין לי כ"כ מה להגיד לך.. פשוט אין לי ניסיון
וכמו שאמרו פה.. אני באמת חושבת שזה רעיון מצוין שהיא תקרא את זה.. אני מקווה שהכל יסתדר בניכם..
-
-

Chevelle

New member
אני כל כך מבינה אותך...

אני בדיוק כמוך....למדתי המון ממך... עשיתי את אותם הדברים לעלות את הביטון העצמי, קנאתי בטרוף....שיקרתי... אבל גיליתי הכיול, ואנחנו עדיין מנסים..ועדיין יש אפשרות לתקן את הנזק שגרמתי...תודה לך כול כך!! למדתי המון ממך ופשוט הבנתי כמה דברים שלא הבנתי קודם... המון תודה אולי בזכותך אוכל לתקן הכול... תודה! =)

למעלה