וידוי

תודה לכולם ../images/Emo24.gif

היי... אין יותר מדי סיבות להיות אופטימי. זאת אומרת כן, אבל אם אני מצמצם את שמןחת חיי לתחום הזוגיות בלבד, הייתי אומר שמדובר באנלוגיה לדקות של סוף יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל, לבין תחילת חגיגות יום העצמאות. עצוב לי, אני מרגיש חרא. אני חושב שהמייל שקיבלתי שבו המילים "זה נגמר" כתובות בצורה מודגשת בגודל פונט כפול, אומרים את שלהם. מצד שני, ככל שעובר הזמן, וביחס ישיר למשך הזמן שמכשיר הפלאפון שלי מכובה, אני מתחיל להרגיש איך העצב והיגון על אובדן הדבר הטוב הזה, לאט, לאט הופכים למן שמחה קלה, לא יותר מדי, של עמידה במסדרון עם 1001 דלתות, שכל אחת מהן יכולה להוביל לדרך חדשה, בתקווה יציבה יותר. מצד שני, עדיין לא התעופפו הזיקוקים, ולא התחילו החגיגות, כולם ברחוב לובשים לבן וברדיו יש שירים עצובים. כלומר, עדיין מסביבי יש עד כל הפרטים הקטנים האלה שמזכירים לך אותה. אתה מתעורר בלילה, לא מצליח להרדם, לוקח את החולצה שלה, וממשיך לישון שאתה מחבק אותה, מסטול מהריח המדהים שלה. אז כן זה עדיין קורה. גם להתקשר אליה בשישי בלילה, שאתה יודע איפה היא, עם מי היא נמצאת, אוכל סרטים על מה היא עושה ומשתגע מזה, כן, גם זה עדיין קורה. מצד שלישי, אם אני עוזב את ההשוואה של מצבי, למעבר בין מועדי ישראל השונים, פשוט תלכו לראות את הסרט "קאשבאק". סרט מ-ד-ה-י-ם, מהסרטים האלה, שזה לא רק הסרט, אלא הזמן והמקום שאתה רואה אותם. זהו. תודה לכולם, אני מבטיח להמשיך לעדכן. עמרי

comet9

New member
כמו ספר מחזור של התיכון

ככה נכון סוף הוא תמיד התחלה חדשה מי יתן ותמצא את דרכך במהירה. כי מניסיון, קר שם בחוץ...

N0 far

New member
הוצאת לי את המילים מהפה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

תגיד לי...

איזה בחורה תצא עם מישהוא שמפרט את כל המערכת יחסים שלו בפורום שעוד אנשים שמכירים אותו ואותה במציאות קוראים שם הכל...

???

אם אתה חושב שאתה מכיר אותי או אותה, אתה מוזמן להתקשר אלי, או ליצור קשר, אני אשמח לשבת איתך על כוס קפה וללמוד מהתובנות המעניינות שלך.

ומהצד השני.

תמיד חשוב בריב, ובעצם בכל קשר כלשהוא, לדעת לשים את עצמך בנעליים של הצד השני. רק ככה אתה יכול להבין למה אתה לא מובן. מרגיש שהיא לא צודקת? תסתכל על זה מזווית שונה ותבין למה אולי כן. בכל מקרה. אז עשיתי את זה, ופיירו, חסוך לי את התגובות הילדותיות שלך, עשיתי חושך בחדר, שמתי את השיר הבא בפול ווליום. הבנתי, הבנתי מה היא מרגישה. בדקה שאתה בנעליים שלה, אתה מבין את עוצמת המעשים שלך ואת חומרתם. "Linger" If you, if you could return, don't let it burn, don't let it fade. I'm sure I'm not being rude, but it's just your attitude, It's tearing me apart, It's ruining everything. I swore, I swore I would be true, and honey, so did you. So why were you holding her hand? Is that the way we stand? Were you lying all the time? Was it just a game to you? But I'm in so deep. You know I'm such a fool for you. You got me wrapped around your finger, ah, ha, ha. Do you have to let it linger? Do you have to, do you have to, Do you have to let it linger? Oh, I thought the world of you. I thought nothing could go wrong, But I was wrong. I was wrong. If you, if you could get by, trying not to lie, Things wouldn't be so confused and I wouldn't feel so used, But you always really knew, I just wanna be with you. But I'm in so deep. You know I'm such a fool for you. You got me wrapped around your finger, ah, ha, ha. Do you have to let it linger? Do you have to, do you have to, Do you have to let it linger?

L y c a n

New member
תגובה

אתה יכול להכנסלנעליים לה עד מר, אבל יש דברים שהיא תהיה צודקת מבחינתה ולא מבחינתך.. ואתה אמור ללכת עם האמת שלך, מה שאתה קובע עכשיו בעצם, שאתה לא קיים וגם לא האופי שלך. וגם עוד משהו שלא ברור לי מההתחלה. אפשר לשאול מה המטרה הנשגבת בשירשור הזה? תודה.

L y c a n

New member
לא קשור

מטרה כלשהי אני לא רואה את עצמי משתף אנשים שאני לא מכיר במיוחד באינטרנט בדברים האלה.. זה הכל.

אפשר לשאול שאלה?

מה המטרה הנשגבת של ההודעה הזאת? הוא כן רואה את עצמו "משתף אנשים שאני לא מכיר במיוחד באינטרנט בדברים האלה.." -זה הכל שבת שלום ומבורכת

למעלה