ויוה לה דיוה

Asaf S

New member
../images/Emo41.gif שאלה לדנה

קודם כל דנה, רציתי להגיד לך שאת זמרת מעולה ואני אוהב מאד מאד את המוסיקה שלךו אני חושב שאת אחד האמנים הדגולים שיש לנו בארץ. שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך. יש לי שאלה שמסקרנת אותי הרבה זמן, והיא: איזה שיר הכי אהבת באירוויזיון 98, בו זכית. השאלה הזאת מסקרנת אותי מכיוון שמענין אותי אם לפני התחרות היה שיר ש"הפחיד" אותך בגלל שהוא יותר מדי טוב והוא עלול להיות מתחרה רציני שלך. אז היה שיר כזה? שממש אהבת? או שסתם אהבת בתור שיר.. תודה ובהצלחה בהמשך !

MoreAndMore

New member
לדנוצ'קה....

חולה עלייך נשמתי..... אני כבר מחכה שתבואי לכאן... נרשמתי לפורום רק כי שמעתי שאת באה לפה.... יפה מעלפת שלי... רועי.
מלכה, מלכה, אינטרנשיונל המלכה...

סבבית13

New member
שלום שלום דנה!

אז ככה: בתור זמרת מצליחה ביותר איך את חייה אם זה ביום יום? מה האנשים אומרים שרואים ואותך? ואיך את מגיבה? אחותי שהייתה מלכת הדרום כל העיר התקשרה אלייה ופיצצו אותה בפגישות אבל זה היה רק שנה אני מתארת לעצמי כל יום וכל שעה יש לך הופעה פגישות הקלטת שירים ועוד מיליון דברים שאני לא הייתי חולמת לעשות בשעה אחת.

natali0106

New member
דנלה את תמיד תהיה המלכה שלנו

היי לכול אחי ואחיותי אני טליה טרנסקסואלית מתגוררת בת"א. אני לא יודעת מזה דנה בשבילכם אבל בשבילי זה משהו יותר עמוק הפרסום של דנה והשיריןם שלה הביאו לי המון כוח ואומץ להתחיל בשינוי שעברתי אני במקום מהדרום וכמו כל פרובינציה לא יודעים מה טרנסית או הומו. היום אני אחרי כל השינוי וצוחקת על העולם אבל אל לי לשכוח אף פעם מי עזרה לי גם בצורה עקיפה!!! דנה אוהבת טליה

aiz1983

New member
שאלה על ההופעות שלך ...

דנה את מהממת ואני מעריץ אותך מהיום שבו פרצת לתודעתנו. רציתי לשאול משהו לגבי ההופעות שלך במועדונים ובטלוויזיה: שמתי לב שאת כבר לא שרה שירים שעופר ניסים עיבד לך ויצר לך מפעם, כמו סעידה סולטנה וכל הטובים והישנים וזה מאוד מאוד חבל לכולנו .. רציתי לשאול האם זה בגלל הריב שהיה לך עם עופר או שיש סיבה אחרת.. באהבה, טל

לדנה סופר-סטאר ../images/Emo41.gif ../images/Emo24.gif

אני לא מצליחה לחשוב על שאלה חכמה ומקורית, כל מה שהייתי רוצה לדעת ולשאול כבר שאלו אותך אי פעם כבר ואת ענית בחוכמה רבה ובחן. אני חושבת שאת מדהימה גם כאדם וגם כזמרת. את נותנת SHOW ועושה כיף לצופים ומאזנים שמגיעים לראות אותך או צופים בטלויזיה. הצלחתי להעביר את האהבה שלי למוסיקה שלך גם לבנות שלי, לאחת מהן במיוחד, שלא מפסיקה לבקש לשמוע שירים שלך ובעיקר את "אני ניצחתי" שאני כל כך אוהבת את המילים שלו. מאחלת לך המון הצלחה בהמשך הקריירה הבינלאומית שלך.

דנהה1

New member
חחחח איזה דז'וו....

אומנם אני לא צריכה תהליכים כי אני אישה ונולדתי ככה. אבל דנה בהחלט הבן אדם שעזר לי לצאת מהארון ורק אלוהים יודע כמה קשה זה היה עם החברות, הסביבה.

eyalush001

New member
דנהל'ה אני שולח לך הכי הרבה....

שבעולם כי אני הכי אוהב אותך בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שני32889

New member
סוף סוף !!!!!!!

וואי אני בהלם שזה הולך לקרות היוםםםםם !!!!!!1 כפרה על הכוסית הזאת חולללללההההההההההה עלייהההההההההההה !!!!!!!!!!!

ויוה לה דיוה ../images/Emo68.gif../images/Emo47.gif

מלכת הפופ הישראלי, דנה אינטרנשיונל, מגיעה הערב ב-19:00 לפורום המעריצים שלה לשיחה קלה איתכם! אז... הקדימו להכניס שאלות כבר עכשיו!
דיידו נשארת גם השבוע במקום הראשון במצעד הקופסא של תפוז אנשים. אתם דרדתם, אתם הכרעתם. "ווסטלייף" נכנסו רק למקום ה-12, ובפינה לשיפוטכם השבוע רייצ'ל סטיבנס- האשה הכי סקסית באנגליה. דרגו את הקופסא, ואולי תזכו בפרס...
היום בפורום פארקים ורכבות הרים מתחיל חידון תמונות מיוחד שיערך גם בימים ג' ו-ה' בכל שבוע. כדאי להכנס!

דנהה1

New member
מה דנה? לא..לא יכול להיות ...איפה?

חחחחחחחחחח כזה מצחיק שהם שמים את זה פה

../images/Emo23.gifשאלה לדנה המתוקה../images/Emo66.gif

תמיד רציתי לדעת איך התחושה לראות את כל הקהל שבא בהופעות שר ומתרגש מהשירים שלך , מהקול שלך??? אתה מרגישה תחושת עוצמה?? תחושת כוח? תודה על צומת ליבך.....

snow rain

New member
שאילה לדנה

אני חושבת שאת מדהימה השירים שלך והדרך שאת לוקחת את הכל רציתי לשאול אותך האם היו מקומות שלא כיבלו אותך יפה איך לקחת את זה ואיך הרגשת עם זה ?

למעלה