ויוה לה דיוה

aiz1983

New member
האם תחזרי לשיר בערבית ??

פעם שרת שירים מדהימים בערבית (ZOMBA, ערוסה, שושו יא שושו) וכיום כבר בכלל בכלל לא, אולי מתוך כוונה להיות יותר "אירופאית". האם יש סיכוי שתחזרי למקצביים המזרחיים המדהימים האלה של פעם שכולנו כל כך אוהבים ???

aiz1983

New member
תגובה מאוד מעליבה ולא לעניין

רמה נמוכה? עמחה? אינטיליגנציה ?!?!? מסרב להתבגר ???

../images/Emo41.gif שאלה לדנה אינטרנשיונל ../images/Emo41.gif

האם את בדיעבד חושבת שיכולת לפרוץ לאירופה בצורה טובה יותר ומסיבית יותר ולהיות היום הגאווה שלנו ב MTV ובחו"ל בדומה לזמרות כמו אישתר וכד'
מה היית משנה ומה לדעתך המשגים שהפריעו לך לפרוץ
נ.ב. מה דעתך על בעלי
בבקשה תעני לי ... רון

eranmc

New member
לדנה ../images/Emo24.gif

שלום קוראים לי ערן ואני מעריץ שלך עוד משנת 93 בערך, אני זוכר שהקלטתי את ההופעה שלך בדודו טופז והייתי חורש עלייה כל יום. כשהייתי קטן הייתה תוכנית בשם "חלום עלייכם" ורציתי לבקש מהם להפגש איתך - לא זוכר אם שלחתי להם מכתב. את בנוסף השפעת על הילדות שלי, עזרת לי במידה מסויימת בעניין המיניות שלי ואף תרמת רבות להכנסת התודעה בחברה הישראלית בענייני הגאווה למיניהם לדעתי
טוב, רציתי לשאול אותך שאלה: מה דעתך על הפירגון שמעניק הקהל והמדיה הישראלית? האם היית מעדיפה לעבוד בארץ אחרת או בארץ? באהבה ערן

א ו ח נ ה

New member
שאלה לדנה אינטרנשיונל../images/Emo41.gif

היי דנה. לדעתי את אחת מהזמרות הכי טובות בעשור האחרון. בין השנים 1997 - 1994 הגעת 5 פעמים אל ה-Top 10 ברשת ג', והצלחת אפילו להכניס להיט אל המצעד השנתי הלועזי בשנת 1994 (Umpatampa hey). רציתי לדעת אם את מתכוונת להקליט בקרוב חומר לועזי חדש, והאם הוא יהיה בסגנון הדאנס שמאפיין אותך או שתלכי לכיוונים חדשים. תודה.

א ו ח נ ה

New member
ועוד שאלה קטנה../images/Emo41.gif

חידשת כמה להיטים לועזיים בעבר (Free, Woman in love) מה דעתך חדש את הלהיט של Sandra - Maria Magdalena ? ניראה לי שיתאים לך מאוד!!

KristineW

New member
אגב, בקשר לחידושים...

קראתי בפורום שלך בתפוז, שהקלטת חידוש ל- Native love של דיוויין... רציתי לשאול אם זה באמת נכון?...
והאם החידוש נשמע מטורף יותר מהמקור?..
בכל אופן, איך מתאים לך להקליט חידוש לדיוויין... איך את מתה עליו... נראה לי את הבן אדם היחיד שאני מכירה שכ"כ אוהב את דיוויין...
חחח... בכל אופן, אני חולה עלייך נשמה!!!
מתמר..

KristineW

New member
וואי, איזו פלגה אני...../images/Emo163.gif

התכוונתי שקראתי בפורום בהייד פארק בקשר לחידוש לדיוויין...

adamkylie

New member
לי יש שאלה:

כשהיית על גל ההצלחה הענקי שלאחר האורויזיון מה בלם אותך פתאום, כי היה נדרש שאחרי שדיוה היה כבר ב mtv זו תהיה פריצת דרך ענקית אבל זו לא הייתה. ושאלה נוספת היא- האם את חושבת על סיום הקרירה בשלב מסוים או שאת תמשיכי כל עוד תהיה דרישת מעריצים? חשוב להגיד (אני חושב שכבר כתבתי את זה בפורום הזה בעבר...) שהמוזיקה של דנה נותנת לנו קצת טעם אחר, טעם של מוזיקה איכותית ומושקעת כמו במגרשים של הגדולים באירופה.

ועוד שאלה

קודם כל ברכות מפורום "קופסת הלהיטים" אותו אני מנהל שכמדומני, היתה תכנית הרדיו שנתנה לך קרדיט קטן וזעיר
ושאלתי - האם את חושבת שיש בתעשיית המוזיקה בארץ מקום לפופ ולדאנס או שמא לנצח נהיה כבולים במיינסטרים? (במילים אחרות: לו היית היועצת של שירי מימון, האם היית אומרת לה - "גו גירל, תהיי בריטני!" או "גו גירל, תהיי גלי עטרי!")

שאלה לדנה...

קודם רציתי להגיד שאת מדהימה
ואת ענקית ואין עלייך
ואני חולה עלייך
ואין לי ממש שאלות אלייך רק מתי את תופיעי שוב בחיפה אבל הופעה מלאה...

יש עכשיו מגמה של כוכבות

פופ "לפזול" לכיוון המוזיקה האלקטרונית המינימליסטית עם ניחוח ה- CLUB, (כמו הדיסק האחרון של מדונה, או החדש של קיילי). האם את היית רוצה ללכת בכיוון הזה?

דנהה1

New member
טוב נו שאלה לדנה....

קודם כל את מלכהההה ואין עליך!את הגעת למקומות שאומנים הכי מפורסמים בארץ והכי מצליחים רק חולמים להגיע עליהם, שלא נדבר לזכות בארוויזיון. את הוכחת לכולם שלא חשוב מה אתה, כל מה שקובע זה האמביציה והכשרון. את אישה חזקה, שתגיד מה שבא לה ותעשה מה שבא לה, בלי צביעויות של התקשורת, אלא להיות עצמך. תמשיכי ככה, אנחנו אוהבים אותך. את גרמת לי להיות מאושרת עם עצמי, לצאת מהארון ולהבין שזה בסדר להיות כזו, אם רק היית יודעת כמה השפעה לטובה היתה לך עלי... בהופעה שהיתה פעם אחרונה בירושלים במועדון הפיין, נתתי למישהי להביא לך שקית ובפנים היה איזה עיצוב גרפיקה שעשיתי לך, עם השיר של ניצחתי. רק רציתי לדעת אם קיבלת אותו, כי זה ממש חשוב לי לדעת. ועוד שאלה: מתי יוצא המארז ואיפה אפשר להשיג אותו? חוצמזה, אני אשמח אם תהיה הופעה באזור השרון. אוהבת, ענת. ותלחצי על התמונה ותגדילי אותה, מקווה שתאהבי.

Asaf S

New member
שאלה לדנה

האם במהלך שבוע האירוויזיון 98 שבו זכית, התחברת עם אחד הזמרים שם?

טוב אני רק חייבת להגיד משהו...

דנה - את גדולה! חולה על השירים שלך! ויש ג'ינג'ית אחת שאוהבת אותך מאוד
דנהה1

the ZesT

New member
שאלה חשובה בקשר למילים של שיר!!!!

באחד השירים שלך את שרה: אני אוהבת לשטוף כלים כשמאחורי עומד גבר ומגרד בביצים. שאלתי היא: מהשיר לא ניתן להבין אם הוא מגרד בביצים של עצמו, או שלך. אנא הבהירי, תודה, the ZesT

neuron

New member
יכול להיות

שהכוונה בכלל לזה שהוא מגרד ביצים לסלט ביצים?

דנהה1

New member
אם כבר מדברים על שירים...

אז אולי סוף סוך דנה תגיד לנו מה היא באמת אומרת בשיר של צ'ינקוואמילה בקטע של: "come on everybody but for me a big banana...."

למעלה