וכי מה ייעשה לחתול שהרס עוד זוג של אוזניות?!!

GeJuFan

New member
נראה תמים? אהה.... אוקי אם את אומרת

אין שום דבר תמים במבט של החתול הזה. אבל הוא כן חתיך אמיתי

ToFLY

New member
../images/Emo99.gifהוא המאהב הלטיני שלי../images/Emo8.gif../images/Emo99.gif

איזה שירשור מותח ומתוק

עכשיו בטוח יהיו עוד פניות לאימוץ. גם אני בקבוצת נפגעי הדמיו והציפורניים. כעת גילגול הקטנה דווקא רוצה לשבתעלי או לטיל על המקלדת ולצוד את האצבע שמקלידה. לא יכולה להעלות תמונות שלה אז מצרפת תמונות של דניאלה בת ה6.5.השותפה שלי לקפה,לכרית לצ'פס מלוח שבזכותה נגמלתי...

lilu31

New member
זה השרשור הכי טוב בפורום עד היום!!!!

ומעכשיו, לא צריך יותר לבקש התחייבויות ו"דמי רצינות" מאנשים שמעוניינים לאמץ חתול- צריך לשלוח אותם לשרשור הזה! אז עכשיו תורי, מה יעשה לחתול: שמשליך פלאפון ומפתחות מהשיש לרצפה כדי שהכלב יחביא אותם בבור בגינה? שצד ציפורים, עכברים וחולדות ומביא הביתה בגאווה? שמייצר hair balls בתדירות של פעם בשבוע? שמעיר כל בוקר עם שפם מדגדג ואף רטוב? שעושה קבלת פנים רועשות שכל השכנים שומעים? שנותן לכל הרצפה לאכול יחד איתו? שלועס סוגרים של חזיות ששויין אלפי שקלים? יקבל נשיקות נשיקות נשיקות

lilu31

New member
התפלק לי, להלן נזקים נוספים:

לפ טופ שבור מטען ללפ טופ לעוס בקבוק בושם מנופץ כוסות יין מקריסטל בחרו להתייבש במקום הלא נכון ?(על השיש) ונשרו לרצפה "מעצמן" חורי של שיניים בכל שלט, פלאפון, עט ומפתח כריות שרוקנו מהמילוי שלהן עציצים שנבלו אחרי שישבו עליהם בעיגול מושלם פיפי בחדרי הבית השונים, וכתוצאה מכך סכסוך מתמשך עם השותף סכסוך עם השכנה האסמתית (שמעשנת) כי יש לה אלרגיה לחתולים זינוקים באמצע הלילה מהמיטה בחרדה לשמיעת חתולים רבים בחוץ אוח, קשה קשה

ToFLY

New member
הוא דווקא אחד החתולים הכי עדינים שפגשתי :)

הוא אוהב חיבוקים ונשיקות ותמיד רוצה להתכרבל ביחד

ToFLY

New member
במחשבה שנייה, כשאני קוראת את כל השרשור

החתולים שלי מלאכים בהשוואה לדברים ששלכם עושים
חמסה חמסה טפו טפו טפו....

GeJuFan

New member
יש מצב, שלי גם הולך לבקר את השכנה

מהדירה על יד(היא לא מתלהבת מהעניין, הם למדו לסגור את התריסים של המרפסת שמש), והיה הולך גם לבקר את השכנה ממול עד שחסמנו את הדרך עם רשתות.

Degeneration X

New member
אתם גורמים לי להרגיש טוב, הפרא שלי הרס רק:

כיסוי-רשת דקיק של רמקולים ממש ממש ממש יקרים!! של חבר שלי שסולח לחתולים הרבה יותר לאט ממני כמה כוסות הפיל את הלפטופ מהשולחן ושבר תוך כדי כך את הצ'ופצ'יק של המטען שנכנס למחשב [זה קרה כשלא הייתי אבל אני בטוחה שזה היה הפרא] כל הזמן גונב גרביים, אבל רק מגולגלות שומע קופסת שימורים נפתחת מקילומטרים ואז אני אומרת לו "תומס זה רק תירס!" אבל זה לא עוזר כי הוא חולה על תירס גנב פעם קלח תירס מהסיר וישב איתו חצי שעה בפינה, אח"כ מצאתי את כל התירס כשפיניתי את הארגז חול.. חוץ מזה, חולה כל הזמן, מסתובב בחוץ אוכל לא יודעת מה, מתפלש באיכסה, מסתובב עם חתולים עבריינים.. אבל בבוקר בא להתחנף במיטה. ורק בבוקר.

הזכרת לי עם הקופסת שימורים

איך בוזיק שלי לא חשוב איפה היה בבית, תמיד רץ באמוק למטבח, ולא חשוב כמה שהסברתי לו שזה לא טונה!!!! הוא פשוט היה בוכה וצורח ומתחנן...

GeJuFan

New member
ולחשוב שהשאלה שלי הייתה רצינית לגמרי ../images/Emo67.gif

GeJuFan

New member
הנזק כשהיה נזק קטן...

לא ייאומן שעברו כמעט שנתיים מאז שהתמונה הזו צולמה...

sos660

New member
ומה יעשה לנשמה טהורה ../images/Emo189.gif

שביום הראשון שלה אצלי בבית שברה בקבוק לק "אדום אש" שנשאר בטעות על המדף שמעל כיור האמבטיה, מרחה את כל חדר האמבטיה הלבן בטביעות רגליים אדומות ואח"כ באה להעיר אותי תוך כדי שהיא "מציירת" על המצעים את אותה הדוגמא? שביום השני שלה אצלי בבית הפילה בקבוק יין אדום על אקווריום עגול וגדול (30 ליטר) שנופח בהזמנה בעבודת יד, והובא מחו"ל, תוך כדי וידוא מעמיק ששנתיים אח"כ אצטרך לשפשף את הכתמים שהיין עשה על הבלטות בסלון, ואת כל הבלאגן לעשות בשעה 4 בבוקר, בזמן שאנחנו (וכל השכנים בבניין) ישנים שנת ישרים? שביום השלישי שלה אצלי בבית החליטה להתנקש באוגרים, שברה את כלוב הפרספקס ושיחררה לחלל הדירה 2 אוגרים בוגרים ו- 8 גורים לבנים וקטנים, שחיפשתי אחריהם במשך יותר משבוע אח"כ? שביום הרביעי שלה אצלי בבית הבינה שלא נשארו יותר יצורים קטנים בבית שאפשר להרוג והחליטה להתנקם ביצורים הגדולים יותר: קרעה את כל הרשתות נגד יתושים (לא מזמן החלפנו לרשתות חזקות יותר). השמידה לגזרים קטנטנים כל עיתון או משהו מרשרש אחר שהושאר ללא השגחה. בלעה כל קוקייה של הילדות שהיא מצאה ואח"כ השאירה לי אותה באמצע החדר ביחד עם מיצי קיבה וכדורי פרווה ואוכל. שברה את כל כלי החרס שבעלי הביא מדרום אמריקה (לא בבת אחת – לאט לאט, כדי לבדוק מתי הבעל נשבר ומעיף אותה מהבית). עושה עד היום "ועדת קבלה" לכל יצור שנכנס הביתה (רצוי מעופף) ודואגת לפרק אותו לגורמים ולעשות לכל חלק שלו היכרות אישית עם חדר אחר, כשהיא יודעת שאמא שלה לא תיכנס לאותו מקום עד אשר אותו "חלק" יפונה מהאיזור (רצוי ע"י הבעל)? אבל אני חייבת לציין שאחרי שתקופת הגורות עברה, היא הפכה להיות באמת "נשמה טהורה" שלא הורסת, לא משמידה ולא מפרקת שום דבר (חוץ מהחטיפים המעופפים).

GeJuFan

New member
לאוגרים שלום אני מקווה...

הנזק שלי עוד לא ראה בימים הראשונים שלו אצלי הנזק היחיד שהוא ואחיו לשגר היה (מלבד למות לי אחד אחרי השני מלבדו) היה לגרום לי לחוסר שינה במשך כמה שבועות טובים.

sos660

New member
האוגרים נפטרו בשיבה טובה בגיל שנתיים וחצי

ואחריהם היו עוד כמה דורות, עד שנמאס לי להתעסק בהם. נא לא לשכוח שעברה תקופת זמן מאז - "זינה הנסיכה הלוחמת" שלי ניסתה להתנקש בהם ביום השלישי בבית, והיא נמצאת אצלי כבר 8 שנים...

אוי הזכרת לי ../images/Emo122.gif

בקופסאות everclean יש פתח קטן כדי לשפוך את החול נכון? אז למה אני תמיד שמה את הקופסאות כשהפתח לכיוון הקיר? כי דאשה הגאונה למדה להכניס את היד ולמשוך וכל החול שבקופסא (כמה יש שם? 10 ק"ג?) נשפך על הרצפה באמבטיה ואם כבר לעשות בלגן אז רצוי יום אחרי שהעוזרת היתה, נכון? היא עשתה את זה פעמיים, עכשיו כל מי שמגיע הביתה כבר יודע שאת קופסאות החול שמים עם הפתח לכיוון הקיר חוץ מזה, כשהייתי ילדה היתה לי חתולה ו-2 תוכונים. בקיץ אחד עשינו ריסוס בבית, אז התפנינו לבתי קרובי משפחה כמובן - אחי, אני, החתולה והתוכונים היינו אצל דודים שלי ממעללי החתולה: למחרת הלילה הראשון באו השכנים לקומה ושאלה אם איבדנו חתולה, הגברת יצאה מהמרפסת ונכנסה לדירה שלהם למחרת הלילה השני דוד שלי יצא בבוקר לעבודה וראה את הגברת בגינה למטה (היא ירדה 3 קומות לאורך הקיר!) בלילה השלישי פתאום שמעתי את התוכונים צורחים- רצתי למרפסת שלהם, ראיתי שהכלוב מכוסה והחתולה עם הראש מתחת לשמיכה - חשבתי שהיא הפחידה אותם אז לקחתי אותה מהמרפסת אבל הם המשיכו לצרוח אז הרמתי את השמיכה וגיליתי שהחתולה ניסתה לתפוס אותם דרך הכלוב והצליחה לשרוט את הנקבה לאחר המאורע הזה עשינו הפרדת כוחות, החתולה חזרה איתנו הביתה והתוכונים נשארו אצל דודים שלי ומתו בשיבה טובה

למעלה