אוי הזכרת לי ../images/Emo122.gif
בקופסאות everclean יש פתח קטן כדי לשפוך את החול נכון? אז למה אני תמיד שמה את הקופסאות כשהפתח לכיוון הקיר? כי דאשה הגאונה למדה להכניס את היד ולמשוך וכל החול שבקופסא (כמה יש שם? 10 ק"ג?) נשפך על הרצפה באמבטיה ואם כבר לעשות בלגן אז רצוי יום אחרי שהעוזרת היתה, נכון? היא עשתה את זה פעמיים, עכשיו כל מי שמגיע הביתה כבר יודע שאת קופסאות החול שמים עם הפתח לכיוון הקיר חוץ מזה, כשהייתי ילדה היתה לי חתולה ו-2 תוכונים. בקיץ אחד עשינו ריסוס בבית, אז התפנינו לבתי קרובי משפחה כמובן - אחי, אני, החתולה והתוכונים היינו אצל דודים שלי ממעללי החתולה: למחרת הלילה הראשון באו השכנים לקומה ושאלה אם איבדנו חתולה, הגברת יצאה מהמרפסת ונכנסה לדירה שלהם למחרת הלילה השני דוד שלי יצא בבוקר לעבודה וראה את הגברת בגינה למטה (היא ירדה 3 קומות לאורך הקיר!) בלילה השלישי פתאום שמעתי את התוכונים צורחים- רצתי למרפסת שלהם, ראיתי שהכלוב מכוסה והחתולה עם הראש מתחת לשמיכה - חשבתי שהיא הפחידה אותם אז לקחתי אותה מהמרפסת אבל הם המשיכו לצרוח אז הרמתי את השמיכה וגיליתי שהחתולה ניסתה לתפוס אותם דרך הכלוב והצליחה לשרוט את הנקבה לאחר המאורע הזה עשינו הפרדת כוחות, החתולה חזרה איתנו הביתה והתוכונים נשארו אצל דודים שלי ומתו בשיבה טובה