XDDD גם אני חושבת... למרות שלא חשבתי על זה עד שמצאתי את זה עכשיו o___O
ק קורורו New member 17/2/06 #77 XDDD גם אני חושבת... למרות שלא חשבתי על זה עד שמצאתי את זה עכשיו o___O
ק קורורו New member 17/2/06 #82 וויביל (כתבתי נכון?) מיוגיהו, הוא אובססיבי לחרקים... יש לו רק קלפי חרקים והוא סוגד להם... אז זה פשוט מתבקש שהוא יהיה השותף של טנטומון.
וויביל (כתבתי נכון?) מיוגיהו, הוא אובססיבי לחרקים... יש לו רק קלפי חרקים והוא סוגד להם... אז זה פשוט מתבקש שהוא יהיה השותף של טנטומון.
ר רייסטלין מאגר New member 17/2/06 #81 נתחיל עם דיג'ימון... איזי, טנטומון והדיג'יגדילות. קן, וורמון והדיג'יגדילות. עונה ראשונה. רנאמון והדיג'יגדילות. טריירמון והדיג'יגדילות. דיג'ימוני חרק. אדוארד אלריק. רייסטלין מאג'ר. אני אחשוב על עוד...
נתחיל עם דיג'ימון... איזי, טנטומון והדיג'יגדילות. קן, וורמון והדיג'יגדילות. עונה ראשונה. רנאמון והדיג'יגדילות. טריירמון והדיג'יגדילות. דיג'ימוני חרק. אדוארד אלריק. רייסטלין מאג'ר. אני אחשוב על עוד...
ר רייסטלין מאגר New member 17/2/06 #85 שינו אבוראמה, סאסקה אוצ'יהא! הינאטה היוגה! קיסה סומה! הירו סומה! יוקי סומה! אמי מיזונו! בנות עם כנפיים! שאוראן לי! סיימתי סאקורה אתמול!
שינו אבוראמה, סאסקה אוצ'יהא! הינאטה היוגה! קיסה סומה! הירו סומה! יוקי סומה! אמי מיזונו! בנות עם כנפיים! שאוראן לי! סיימתי סאקורה אתמול!
ר רייסטלין מאגר New member 17/2/06 #105 וואלה, שכחתי מהסרט בכלל. יש לי אותו, אני אראה היום בערב. הסיום...מוזר.