וכמובן -

נזכרתי בעוד!

איך הייתי יכול לשכוח את היקארו! סאי! איסומי! אייס רת'רפורד! קוסקה (מספירל)! ריוקו (מספירל)! סאיוקו שיראנאגאטאני (ספירל)! הדמות הראשית! אוף, אני שוכח את השמות! רן (שאמאן קינג)! פאוסט (שאמאן קינג)! עוד בהמשך...

CibiHeart92

New member
ספיראל?!?!?!

את זה יש לי בשפע! ולדמות הראשית קוראים איומו נארומי... כבר שכחת? "נארומי אוטוטו"...? באקה

CibiHeart92

New member
השאר אמרת

ריוקו, ריו, קוסקה, אייסזו... רק את זאתי עם הצמות אני לא זוכרת.\ קיההה יש לי מלא פנארטס שלו.. *_* השקעתי בחיפוש ^^

CibiHeart92

New member
קשה לקלוט את השם שלו

אייז או אייס... אני קוראת לו כמו שאומרים בסדרה, אייסזו ^^

star_female

New member
אייז? אפילו אני יודעת איך קוראים לו

ולא ראיתי ספיראל. זה לא קשה כשיש לזה משמעות באגלית
(אם כי משמעות קצת מטרידה)

chaki finster

New member
זה אייס..

והיום החלטתי שאני מפסיק לראות ספיראל (פרק 6)..וזה מוזר אני היחידי ממי שאני מכיר שראה ספיראל ולא אהב ;;;00 בכל מקרה התחלתי אייר היום וזה כ"כ יפה *_*

כן, אבל אני לא זוכר את השמות המלאים

את ריו והיונו, עם הצמות, לא ביקשתי. היא לא אחת מהדמויות האהובות עליי, למרות שיש לה את אחד המשפטים הכי טובים בסדרה (jibun no chikara wo shinjite, למרות שגם don don puff puff pon poko pin טוב). ואני אוהב גם את קאנון הילברט!

CibiHeart92

New member
או תודה לאל!

מישהו שלא קורא לו קאנונה בגלל שזה כתוב עם E בסוף! XD נו באמת! אנשים אשכרה לא מאמינים לי שקוראים לו קאנון! @@;וכן גם הוא חמוד. קצת מטורף אבל חמוד אתה יודע שהוא ואייסזו ביחד נכון? P:

CibiHeart92

New member
מרושע!

אני רצינית, היה בניהם משהו או משהו כזה אם הבנתי נכון... עוד לא ממש קלטתי את סוף הסדרה XD

קמגארו

New member
מזל טוב לשנייכם ^__________^ !

הרבה הרבה אושר וכושר וכל מה שאנשי אנימה צריכים בישים >< ! מאאאאזזזזלללל טוווווווווווווב
(זה דיגיכלי XD)

CibiHeart92

New member
רותייייייי O:

יאי בואי צתרפי אליי! נראה למילי הרבה אהבה! DDDDDD:

Oukami Kun

New member
הו

זה הבנאדם שצייר את כל הדיג'ימונים השותפים כילדים? יש לך את התמונה של כולם? אני מחפש את התמונה השזאת שנים *_*

למעלה