../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif
לא התכוונתי לאחר ואני יכולה להוכיח שגם זכרתי את התאריך בגלל שזה גם התאריך של אחי הקטן(או בזכות זה שאני זוכרת מצויין תאריכים ומספרים בדרך כלל וזה המון פעמים סתם מעמיס על המוח...)אבל לא הייתי יכולה להיות במחשב כי הייתי עסוקה ביום הולדת של אחי וכשבאו אליו חברים הם כהרגלם התנחלו במחשב(הבנתי שהחגיגה האמיתית תהיה שבוע הבא עם מסיבת פיג'מות,אני שוקלת לברוח מהבית...
),אחר כך הלכנו למסעדה(עוד מעט נלך גם לחגוג אצל סבא וסבתא אחרי הכול השבוע היה יום הולדת גם לאח השני אז חוגגים כפול...)וכשחזרנו הכרחתי את אחי לעשות עבודה על בעל חיים שהוא צריך להגיש לבית ספר מחר וזה לקח זמן כי הוא התעצל והייתי צריכה להיות קצת קשוחה...בקיצור יש הרבה סיבות אבל זה לא משנה את העובדה שאני חייבת התנצלות וממש ממש ממש לא התכוונתי לאחר הפעם(הרי הזכרתי כמה פעמים לחברי הפורום את התאריך...),ככה שלפני הברכה אני קודם כול מבקשת
מכול ה
ועכשיו לברכה...
בעיקרון כבר לא נשאר הרבה מה להוסיף לברכות שבירכתי אתכם כמעט ארבע שנים בהזדמנויות שונות,שלא נדבר על זה שאת הרוב הגדול שמעתם ממלא אנשים אחרים,זה טבען של ברכות הן דיי נדושות וחוזרות על עצמן וגם הזיבולים שלי בעלי טבע דומה... בכול מקרה אתם לא תתחמקו
אני מקווה שתדעו רק דברים טובים(או לפחות להתחשל ולצאת עם חיוך גם כשהחיים מספקים לימונים ולצערנו אי אפשר להתעלם מאפשרות שיקרו דברים פחות נעימים לצד הנעימים...)
שתהיו תמיד שלמים עם עצמכם ותלכו אחרי העקרונות שלכם עד להשגת המטרה ושלעולם לא תתנו לאנשים להרוס לכם,לערער אתכם ולהסית אתכם ממה שהתחלתם בו
תמשיכו להיות כאלה יצירתיים ומקסימים שמוכנים לעזור ברגע שצריכים
תשמרו על הבריאות וכמובן שגם על החיוך הפנימי שיוקרן החוצה(כמה דביק...)ובעיקר תאמינו שאתם יכולים כמו שאני מאמינה בכם מאז ומעולם
וחוץ מיזה גם שאר הברכות-הצלחה,אהבה,הגשמה ומה שאתם מאחלים לעצמכם בסתר ובגלוי.
על הכול
אוהבת אתכם (גם
ים) ושוב מצטערת על הפאשלה