וכמו כל פורום חדש

וכמו כל פורום חדש../images/Emo20.gif

שאלון הכרות
:
שם:
תלמיד/חייל/עובד/אחר:
חבר/חברה/(גם וגם):
כלב או חתול
שחור או לבן
שיר אהוב:
להקה אהובה:
זמר אהוב:
זמרת אהובה:
תוכנית טלויזיה אהובה:
סרט אהוב:
סרט דיסני אהוב:
שחקן אהוב:
שחקנית אהובה:
קוקה-קולה או פפסי:
מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:
בנים או בנות (לא בקטע מיני)
הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה
הדשא של השכן ירוק יותר
עונה אהובה:
אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה
ביום כיפור- צמים או לא
ובאופן כללי, שומרים על מנהגים
כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים
כמה
ובמה תעבדו
סלקום/אורנג'/פלאפון:
איך ככה, בחיים
תנו לעצמכם ציון בין 1-10:
(אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם
תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:
עכשיו מבחינה פנימית():
איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים
מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:
מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה
באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ
מה ההופעה האחרונה שהייתם בה
איך היה
מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה
לטייל בגשם או בשמש
חיבוק או נשיקה
סיינפלד או חברים
עוד מעט נגמר, מתרגשים
איך היה השאלון
אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: בהצלחה|

CrazyFairy

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifעונהה ../images/Emo178.gif

שם: טל גיל: 14 מיקום: פ"ת תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה חבר/חברה/(גם וגם): לא הבנתי מה השאלה
כלב או חתול : שניהם
שחור או לבן : שחור שיר אהוב: כל השירים של שירי מימון
להקה אהובה: אין ממש זמר אהוב: אייל שחר, רן דנקר, אושרי כהן זמרת אהובה: שירי מימון
תוכנית טלויזיה אהובה: השיר שלנו
סרט אהוב:חתיכה של הפתעה, מה שבחורה רוצה סרט דיסני אהוב: סינדרלה? XD שחקן אהוב: רן דנקר יובל אברמוביץ
ואושרי כהן
שחקנית אהובה: נינה
ויעל שרוני
קוקה-קולה או פפסי: לא זה ולא זה S: מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: בורגראנץ' בנים או בנות (לא בקטע מיני) : בנות שולטות
הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה : מלאה! הדשא של השכן ירוק יותר : שטות עונה אהובה: אביב-קיץ
אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה :יום
ביום כיפור- צמים או לא : לע ובאופן כללי, שומרים על מנהגים : כע- בגלל ההורים כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים :כע כמה : 2, לא יותר ובמה תעבדו: לא יודעת :S סלקום/אורנג'/פלאפון: פלאפון איך ככה, בחיים : אחלע תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 7 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם : הגובה, המשקל (אני רזה מדיי :S) תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: עיניים מיוחדות ויפות, שיער חלק גולש, רזה,
בול כמו יובלוש ורנוש
עכשיו מבחינה פנימית(): ציני, מפרגן, חמוד, עוזר, מפנק
איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים : שקטים מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: איכס :S מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה : לא :S באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ : השיר שלנו, ובאלפיי קומונות :S מה ההופעה האחרונה שהייתם בה : של השיר שלנו מהמופע של יס
איך היה : מהמם
מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה : לשמוע מוזיקה לטייל בגשם או בשמש : שמש חיבוק או נשיקה : חיבוק סיינפלד או חברים : חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים : לא
איך היה השאלון : משעמם לי את התוח'עס ומעניין לי ת'חצוצרות (יעל שרוני רולז
) אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: הצביעו טל- כי רק טל תביא שלום
כן, כאיול מישהו קרא בכלל

עונה../images/Emo9.gif

שם: נופר גיל: 14 מיקום: קרית מוצקין תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה חבר/חברה/(גם וגם): יש הרבה חברות
כלב או חתול כלב
שחור או לבן טורקיז
שיר אהוב: יש הרבהההה (כל הזמן משתנה...) להקה אהובה: ממ אין מיוחדת.. זמר אהוב: רן דנקר
(ועברי
) זמרת אהובה: נינט טייב
(שירי ומירי גם טובות
) תוכנית טלויזיה אהובה: היכל התרבות
(עכשיו גם היא נגמרה) ממשחק מכור סרט אהוב:ואוו מיש כמה טובים סרט דיסני אהוב:ציקן ליטל
(דיסני בכלל שולטים
-אני לא אפרט ת'סרטים שאני אוהבת אצלהם את ממש טויבם
) שחקן אהוב: רן דנקר
שחקנית אהובה: אפרת כהן
נינט
יעל
קוקה-קולה או פפסי:לא משנה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: לא משנה בנים או בנות (לא בקטע מיני) בנות
ובנים
הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה גם וגם הדשא של השכן ירוק יותר תמיד
עונה אהובה: חורף
אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה ממ משתנה
ביום כיפור- צמים או לא כן
ובאופן כללי, שומרים על מנהגים כן..
כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים מממ אני חושבת
כמה מממ נראה מה יהיה בע"ה
ובמה תעבדו נחייה ונראה
סלקום/אורנג'/פלאפון: אורנ'ג
איך ככה, בחיים הכל בסיידר ואיתך
תנו לעצמכם ציון בין 1-10: לא כדאי
(אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם ממממ לא כדאי להתחיל..
תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:מממ אין לי כוח לפרט - מושלם
עכשיו מבחינה פנימית():אין לי גם כוח לפרט - מושלם
איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטיםרועשים(בערך
) מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: תלוי יש כאלה טעימים
(כמובן במידה מסוימת ולא יותר מידי עם אחוז גבוה..) מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה מממ בכלום באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ "מיכאלה" "השיר שלנו" מה ההופעה האחרונה שהייתם בה ואוווו ממממ "צלילי המוזיקה" מזמן שרנוש היה בו
איך היה
^%^%@%@&%@%#@&@%@@ מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה מוזיקה|מאוה| לטייל בגשם או בשמש בגשם
@#$%@% חיבוק או נשיקה גם וגם
סיינפלד או חברים חברים
עוד מעט נגמר, מתרגשים מאוווד
איך היה השאלון נחמד
אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום:ממממ אנשים ואוו היה משפט מזה יפה -שכחתי
כשאני אזכר אני אכתוב לכם
(זה כזה משפט עם חוכמת חיים מזה יפה
) רן דנקר, הרבה מעבר לשלמות

LeRanch

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: אורָן
גיל: 15.5 מיקום: חדרה תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמיד חבר/חברה/(גם וגם): לא כלב או חתול: 2 חתולים.. את הכלב מסרנו לפני שלושה ימים
שחור או לבן: לבן שיר אהוב: נכון לעכשיו - Breakaway של קלי קלארקסון להקה אהובה: בלאק אייד פיז זמר אהוב: הראל מויאל זמרת אהובה: נינט טייב, מירי מסיקה, שירי מימון, מאיה בוסקילה, לירז צ'רכי ורוני
תוכנית טלויזיה אהובה: רוקדים עם כוכבים סרט אהוב: היום שאחרי מחר סרט דיסני אהוב: מלך האריות שחקן אהוב: רן דנקר שחקנית אהובה: נינט טייב קוקה-קולה או פפסי: קולה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: מקדונלדס
בנים או בנות (לא בקטע מיני) בנות
הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה: מלאה הדשא של השכן ירוק יותר: לא.. עונה אהובה: חורף
אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה: יום ביום כיפור- צמים או לא: כן ובאופן כללי, שומרים על מנהגים: אפשר לומר.. כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים: כן כמה: 2-3 ובמה תעבדו: לא יודע.. סלקום/אורנג'/פלאפון:סלקום
איך ככה, בחיים: סבבה.. תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 11 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם
תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: יפה עכשיו מבחינה פנימית(): חכמה, מצחיקה.. איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים: שקטים מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: אין דעה.. פשוט לא שותה.. מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה? לא.. באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ: הש"ש, ניק, רוני, רן, מירי מסיקה.. מה ההופעה האחרונה שהייתם בה: אמממ.. של רוני לפני חודשיים בערך.. איך היה: מעולה!! מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה: מוזיקה לטייל בגשם או בשמש: שמש חיבוק או נשיקה: נשיקה סיינפלד או חברים: לא זה ולא זה.. עוד מעט נגמר, מתרגשים: בטירוף!!!
איך היה השאלון: חמוד
אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: רן ונינט לנצח

טולה 1995

New member
עונה!

שם: טל גיל: 12 מיקום: מעלה אדומים תלמיד/חייל/עובד/אחר:תלמיד חבר/חברה/(גם וגם):גם וגם כלב או חתול: חתול שחור או לבן: לבן שיר אהוב: הבלדה שלי עלייך להקה אהובה:זולה ממברס זמר אהוב: הראל מויאל זמרת אהובה:נינט טייב תוכנית טלויזיה אהובה:פלוריסיינטה סרט אהוב:מלחמת העולמות סרט דיסני אהוב:חחחח לא יודעת שחקן אהוב:רן דנקר שחקנית אהובה:נינט טייב קוקה-קולה או פפסי:קוקה קולה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:מקדונלדס בנים או בנות (לא בקטע מיני)בנות הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה: ריקה הדשא של השכן ירוק יותר: לא עונה אהובה: חורף אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה: לילה ביום כיפור- צמים או לא:כן ובאופן כללי, שומרים על מנהגים: כן כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים:ברור כמה: אני בקטע של 2 ובמה תעבדו:חחחחח אי אפשר לדעת סלקום/אורנג'/פלאפון:סלקום איך ככה, בחיים:החיים יפים תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 10 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:חתיךך עכשיו מבחינה פנימית(): מיתחשב,חכם,מצחיק! איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים:רועשים מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: לא שותה! מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה :לא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ:נינט טייב מה ההופעה האחרונה שהייתם בה:של נינט איך היה:במילה אחת? מדהים! מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה:מוזיקה לטייל בגשם או בשמש:גשם חיבוק או נשיקה:חיבוק סיינפלד או חברים:חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים:חחח לא איך היה השאלון: משו! אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום:אין!

גמאני עונה.

שם:מור גיל:14 וחצי מיקום:מרכז הארץ תלמידה חבר\חברה:חבר. כלב או חתול:ממ..כלב. שחור או לבן:לבן שיר אהוב:נכון לעכשיו Jessica Simpson-Irresistible להקה אהובה:בקסטריט בויז זמר אהוב:הראל סקעת,ג'סי מקרטני. זמרת אהובה:רוני,שירי מימון,נינט טייב,הילארי דאף וג'סיקה סימפסון. תוכנית טלוויזיה אהובה:"רוקדים עם כוכבים", "אחי אחותי" ו"ליזי מקגוויר". סרט אהוב:ליזי מקגוויר ממריאה לרומא,סיפור סינדרלה,בקול גדול,הגבר המושלם,שישי הפוך. סרט דיסני אהוב:ליזי מקגוויר ממריאה לרומא. שחקן אהוב:רן דנקר מן הסתם
שחקנית אהובה:הילארי דאף
קוקה קולה או פפסי:קוקה קולה מקדונלדס\בורגראנץ'\ברגר-קינג: מקדונלדס. בנים או בנות: בנות
הכוס-חצי מלאה או חצי ריקה:אם היא תהיה חצי מלאה תמיד יהיה לה חצי ריק..ואין כזה דבר חצי ריק..אם אין מלא אז היא ריקה לגמרי
הדשא של השכן ירוק יותר: לא איזה,השכנה שלי מריחה כמו מלפפון
אצלי יותר טוב
עונה אהובה:אביב אתם טיפוס של יום או לילה: גם וגם.. ביום כיפור-צמים או לא:אני לא צמה בגלל בעיות בריאות אבל אם הייתי יכולה,הייתי צמה. באופן כללי,שומרים על מנהגים:לא על כולם. אני חילונית גמורה. כשתהיו גדולים,יהיו לכם ילדים:מן הסתם כן
כמה:מקסימום 3.. במה תעבדו: אני מקווה שאני אעבוד במה שאני הולכת ללמוד כרגע וזה תקשורת,אני רוצה להיות עיתונאית. סלקום\אורנג'\פלאפון:פלאפון. איך ככה,בחיים:אני יודעת? הכל סבבה,איך אצלך כפרע?
תנו לעצמכם ציון בין 1 ל10: אני לא יכולה לתת לעצמי ציון,את זה יעשו האנשים שמכירים אותי. מה הייתם משנים בעצמם: את ההליכה שלי. תארו את בן הזוג האידאלי מבחינה חיצונית:אם הוא נראה כמו רן דנקר,צ'אד מייקל מארי,אדם ברודי או בנג'מין מקנזי זה מעולה
מבחינה פנימית:חמוד,רגיש,קצת מטורף(
גמאני כזו) ורומנטי. איפה אתם אוהבים לבלות? במקומות רועשים או שקטים:בין לבין. אני חושבת שקניון זה בין לבין
מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: אף פעם לא שתיתי אלכוהול,אבל אם אני אהיה בגיל המתאים ויתנו לי לנסות קצת..כל עוד לא שותים בהגזמה,זה בסדר
מנהלים פורום כלשהו: כן,את הפורום הזה
באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בד"כ:פה מן הסתם,רוני,דיימנדז,פאקצות. מה הייתה ההופעה האחרונה שהייתם בה:מממ..בחופש הגדול בהופעה של רוני, איך היה:מעולה,כרגיל
מה אתם מעדיפים? לקרוא או לשמוע מוסיקה:גם וגם,אבל בזמן האחרון זה יותר מוסיקה. לטייל בגשם או בשמש:בשמש. חיבוק או נשיקה:תלוי ממי.. סיינפלד או חברים:לא זה ולא זה,לא ראיתי אף אחת מהתוכניות. עוד מעט נגמר,מתרגשים: מה זה,אני רוטטת פה על הכסא של המחשב מההיסטריה
איך היה השאלון: נחמד,העביר לי רבע שעה מהזמן היקר שלי. אם יש לכם מסר לאומה,זה המקום:יוהווווווווו אני מנהלתתתתתת
(זהו,נשמתי,נרגעתי.)

פינוקיט

New member
../images/Emo41.gifמזל טוב על הפורום החדש! עונה!

שם: פינוקיט גיל: 31
מיקום: חיפה תלמיד/חייל/עובד/אחר: עובדת חבר/חברה/(גם וגם): חחחחחחחחחח בעל (אני לדעתי הכי זקנה כאן בפורום) כלב או חתול - חתול שחור או לבן - תלוי במצברוח שיר אהוב: הבלדה שלי עליך להקה אהובה: זמר אהוב: רן דנקר זמרת אהובה: נינט, שירי מימון תוכנית טלויזיה אהובה: השיר שלנו, ככה לא מתנהגים, יצאת צדיק. סרט אהוב: הסרט האחרון - נרניה - מעולה! סרט דיסני אהוב: וואו. ראיתי הרבה לא זוכרת שחקן אהוב: רן דנקר
שחקנית אהובה: מיה דגן, נינט, אורנה בנאי קוקה-קולה או פפסי: קוקה קולה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג - מק בנים או בנות (לא בקטע מיני) - אז באיזה קטע? הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה - בדרך כלל חצי מלאה הדשא של השכן ירוק יותר - לפעמים עונה אהובה: אביב אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה - בהחלט לילה ביום כיפור- צמים או לא - לא ובאופן כללי, שומרים על מנהגים - כן כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים - כבר יש לי.
כמה - 2 ובמה תעבדו - תאמינו לי אם אני אספר לכם שאני מורה?
סלקום/אורנג'/פלאפון: אורנג' איך ככה, בחיים - ככה ככה. יש מקום לשיפור תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 7 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם - הייתי שמחה להיות קצת פחות עצלנית. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: לא גבוה מידי ולא נמוך מידי, שיער חום, עיניים חומות או ירוקות, שפתים אדומות ובשרניות, קצת שרירי אבל לא יותר מידי. עור לא כהה מידי. עכשיו מבחינה פנימית(): עם חוש הומור, אוהב אנשים ואוהב לעזור, רגיש, חכם. איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים - שקטים מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: הכל ענין של כמויות. בארועים, מסיבות וארוחות ערב מידי פעם - סבבה. וגם תלוי באיזה גיל כמובן. מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה - לא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ - חסוי מה ההופעה האחרונה שהייתם בה - פסטיגל
איך היה - מאכזב - לרן היו שם אולי 7 דקות של הופעה. מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה - לשמוע לטייל בגשם או בשמש - בשמש חיבוק או נשיקה - חיבוק סיינפלד או חברים - סיינפלד עוד מעט נגמר, מתרגשים - בטירוף! איך היה השאלון - ארוך אבל מענין אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: יוו כבד לי בשעה כזו לחשוב על מסר לאומה. שיהיה לכולכם חג שמח!!!

פינוקיט

New member
אממממ

אני משאירה את הפרטים האלה חסויים בנתיים. את סולחת לי נכון? בכל מקרה - זה די מוזר לי כי בכל פורום של רן ממוצע הגילאים הוא 16 ואילו אני הרבה יותר מבוגרת מכולם. אבל - כנראה שנשארתי צעירה בנפשי
(אוףף - "מבוגרת" נשמע מה זה זקן. כרגע כשאני בת 31 אני מבינה שזה לא כזה גיל מבוגר אבל כשהיתי צעירה יותר נגיד בגיל 14 גיל 31 נשמע לי כמו איזה סבתא
)

gal255

New member
עונה!

שם: גל. גיל: עוד מעט 14. מיקום: אבן יהודה. תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה:S. חבר/חברה/(גם וגם): נופ.. כלב או חתול? כלב. שחור או לבן? שניהם. שיר אהוב: I Dont Wanna Miss a Thing של אירוסמית' וגם לשם של מירי מסיקה. להקה אהובה: בלו. זמר אהוב: רן וגווין דגרו. זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה, ומירי מסיקה. תוכנית טלוויזיה: מכושפות, מגרש ביתי, השיר שלנו. סרט אהוב: סיפור אהבה בלתי נשכח, והיומן. סרט דיסני: היפה והחיה. שחקן אהוב: רן ואורלנדו בלום. שחקנית אהובה: א... קירסטן דאנסט. קוקה קולה או פפסי: לא משנה ליץ מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: כעיקרון הכל חוץ מבורגראנץ'. בנים או בנות (לא בקטע מיני): גם וגם.. הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה: מלאה. הדשא של השכן ירוק יותר? לפעמים. עונה אהובה: חורף ואביב. אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה: שניהם. ביום כיפור- צמים או לא: לא. ובאופן כללי, שומרים על מנהגים: כן. (סוכה בסוכות, נרות בחנוכה, לא חמץ בפסח..) גדולים, יהיו לכם ילדים? ברור כמה? 2. ובמה תעבדו? אני עוד לא יודעת אבל נכון לעכשיו במאית או תסריטאית. סלקום/אורנג'/פלאפון: סלקום. איך ככה, בחיים: סביר. תנו לעצמכם ציון בין 1-10: אני לא יכולה לתת לעצמי ציון מישהו מבחוץ צריך לעשות את זה next! (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם: הייתי משנה את זה שאני עצלנית, והייתי משנה את הציונים במתמטיקה:S תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: הפרצוף של רן והגוף של צ'אד מייקל מורי. עכשיו מבחינה פנימית(): ביישן, צנוע, חמוד, מסודר, עם חוש הומור ושישלים אותי. איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים: גם וגם למרות שאני הטיפוס של סרט ושוקו. מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: אני לא אוהבת אבל מי שרוצה שיהיה לו בכיף. מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה? נופ.. באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ? לרוב אני לא כותבת, אני קוראת הודעות, כתבתי כמה פעמים בפורום של השיר שלנו. ההופעה האחרונה שהייתם בה: עיברי לידר.. ואני אהיה ביום ראשון בפסטיגל וביום שני בשיר נולד. איך היה? היה סוף. מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה? שניהם. לטייל בגשם או בשמש? בגשם. חיבוק או נשיקה? תלוי. סיינפלד או חברים: חברים. עוד מעט נגמר, מתרגשים? לא ממש. איך היה השאלון? נחמד מאוד. אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: אין לי.

עונה../images/Emo9.gif

שם
חן רוזנברג גיל
13 מיקום
ראשון תלמיד/חייל/עובד/אחר
תלמידת כיתה ח' חבר/חברה/(גם וגם)
גם וגם כלב או חתול
כלב שחור או לבן
לבן שיר אהוב
one love של blue להקה אהובה
blue זמר אהוב
רן דנקר
זמרת אהובה
אין תוכנית טלויזיה אהובה
השיר שלנו
סרט אהוב
הארי פוטר 4 סרט דיסני אהוב
היפה והחייה שחקן אהוב
רן דנקר
ואשטון קוצ'ר שחקנית אהובה
יעל שרוני מיה דגן והילארי דאף קוקה-קולה או פפסי
אותו דבר מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג
אותו הדבר בנים או בנות (לא בקטע מיני)
בנים (יש להם חיים הכי קלים) הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה
אותו דבר חח הדשא של השכן ירוק יותר
כן לי אין דשא חח עונה אהובה
קיץ אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה
יום ביום כיפור- צמים או לא
כן ובאופן כללי, שומרים על מנהגים
כן כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים
כן כמה
3 ובמה תעבדו
איך אדע ועודני ילד??(ילדה חח) סלקום/אורנג'/פלאפון
סלקום איך ככה, בחיים
סבירים תנו לעצמכם ציון בין 1-10
6 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם
את האף חח סתם אממ אולי לבטוח יותר באנשים ולהיות פחות עקשנית תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית
שיער ארוך עיניים כחולות וגבוה (כמוני
) עכשיו מבחינה פנימית()
רומנטי נאמן לא שקרן!! אוהב עוזר ואכפתי איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים
תלוי מתי ולמה מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו
אממ בסדר מה כבר יש לי להגיד.. מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה
לא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ
השיר שלנו ורוכבים צעירים מה ההופעה האחרונה שהייתם בה
לא זוכרת אבל ביום שני אני אהיה בפסטיגל איך היה
למרות שאני לא זוכרת אני בטוחה שהיה פצצה מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה
לשמוע מוזיקה לטייל בגשם או בשמש
בשמש חיבוק או נשיקה
גם וגם סיינפלד או חברים
חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים
לא איך היה השאלון
נחמד אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום