וכמו כל פורום חדש

גמני אענה../images/Emo3.gif

שם:נעם
תלמיד/חייל/עובד/אחר:תלמידה מן הסתם
חבר/חברה/(גם וגם):הרבה חברות, אין חבר
כלב או חתול:כלב
שחור או לבן
שחור
שיר אהוב:יש מלאאאאא
כל השירים של רוני, לאן שלא תלכי ואהבה קטנה של שירי מיימון, באה אליכם של מירי מסיקה, ויש עוד כל מיני לועזיים
להקה אהובה:גיים בויז [
]
זמר אהוב:ג'סי מקרטני, והראל סקעת [בדיוק כמו מור
]
זמרת אהובה:רוני
, שירי מיימון, מירי מסיקה, קצת מאוד בריטני, וזהו
תוכנית טלויזיה אהובה:"השמינייה", ארתור
, "מסטיק"-שניגמרה
, "רוקדים עם כוכבים", "היכל התרבות", "ארץ נהדרת", "אמא מחליפה"-שניגמרה
וזהו
סרט אהוב:הארי פוטר, "סינדרלה סטורי"-של הילארי דאף, וזהו
סרט דיסני אהוב:כולםםם
שחקן אהוב:רן דנקר
, ג'סי מקרטני
שחקנית אהובה:הילארי דאף
קוקה-קולה או פפסי:קוקה קולה
מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:מקדונלדס
בנים או בנות (לא בקטע מיני)
בנות
הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה
באמצע
הדשא של השכן ירוק יותר
לא
עונה אהובה:קיץ
אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה
יום בעיקר
ביום כיפור- צמים או לא
בשנה הבאה כן
ובאופן כללי, שומרים על מנהגים
מעט מאוד
כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים
ברור
כמה
שניים מספיק
ובמה תעבדו
וטרינרית, וגם אני רוצה ללמוד בבית ספר לתאטרון..בקיצור נחיה וניראה
סלקום/אורנג'/פלאפון:אורנג', אבל הם יקרנים בטירוף
איך ככה, בחיים
סבבה
תנו לעצמכם ציון בין 1-10:7
(אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם
קול
תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:ממ, חתיך
, עם שיער כמו של רן
, ובקיצור כמו רן
עכשיו מבחינה פנימית():שיילמד לעזור לי, ולכבד אותי
איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים
מקומות שקטים
מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:אף פעם לא שתיתי ואני לא מתכוונת, אבל לא לשתות בהגזמה
מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה
לפני פסח [ב"ה] אני אשלח טופס לפורום שאני רוצה לנהל [לגיל שלי], ניראה אם יתנו לי
באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ
בעיקר רוני, ניקולודיאון, פסטיגל גיבורי על, השמינייה, ופה
מה ההופעה האחרונה שהייתם בה
פסטיגל 2004[
]
איך היה
מדהים
מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה
לשמוע מוזיקה
לטייל בגשם או בשמש
בשמש
חיבוק או נשיקה
חיבוק
סיינפלד או חברים
לא יודעת, אף פעם לא ראיתי
עוד מעט נגמר, מתרגשים
ממה
איך היה השאלון
סבבה
אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום:חופש נעים וחג חנוקריסמס שמח

עונה

שם: אביטל גיל:13 מיקום:-- תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמיד חבר/חברה/(גם וגם):אין חבר כלב או חתול :כלב שחור או לבן :לבן שיר אהוב:"איש הברק"של רנו'ש להקה אהובה: אין... זמר אהוב: רן דנקר זמרת אהובה:אין.. תוכנית טלויזיה אהובה: השמינייה סרט אהוב:אין סרט דיסני אהוב:סינדרלה שחקן אהוב:רן נו ברור שחקנית אהובה: אין קוקה-קולה או פפסי:קוקה קולה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:מקדונלדס בנים או בנות (לא בקטע מיני):בנות לשילטון...!! הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה :חצי מלאה הדשא של השכן ירוק יותר:כן! עונה אהובה: חורף אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה:של יום ביום כיפור- צמים או לא :צמים ובאופן כללי, שומרים על מנהגים:כן! כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים:5 ובמה תעבדו:בטלויזיה(אני יהיה מפורסמת) סלקום/אורנג'/פלאפון:פלאפון איך ככה, בחיים :הכל טוב ברוך השם תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 5 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם :לא יודעת תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:בולדיני חתיך עם עינים כחולות ושער כמו של רן...סתם לא יודעת... עכשיו מבחינה פנימית():שיהיה לו אופי טוב איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים:במקומות שקטים מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: איכ... מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה :לא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ:השמינייה פסטיגל גיבורי על וזהו נראה לי.. מה ההופעה האחרונה שהייתם בה :של המורדים איך היה :בסדר לא הבנתי מילה מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה :לשמוע מוזיקה לטייל בגשם או בשמש :בשמש חיבוק או נשיקה :נשיקה סיינפלד או חברים:לא רואה את זה... עוד מעט נגמר, מתרגשים:לא איך היה השאלון:בסדר...

השקעתי תקראו

שם:
לורן טל
תלמיד/חייל/עובד/אחר:
תלמידה
חבר/חברה/(גם וגם):
לא..צעירה מידי
כלב או חתול
כלבלב
שחור או לבן
לבןן
שיר אהוב:
לאן שלא תלכי-שירי מימון
להקה אהובה:
גיים בויז
זמר אהוב:
הראל סקעת, רן דנקר ..
זמרת אהובה:
שירי מימון ,נינט טייב..
תוכנית טלויזיה אהובה:
השיר שלנו, היכל התרבות, פלוריסיינטה..
סרט אהוב:
פו הדובבבבב
סרט דיסני אהוב:
פו הדוב
שחקן אהוב:
רן דנקר
שחקנית אהובה:
נינט טייב..
קוקה-קולה או פפסי:
פפסי יותר טעים לדעתי
מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:
בורגראנץ'
בנים או בנות (לא בקטע מיני)
בנות רולזז
הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה
WTF??
הדשא של השכן ירוק יותר
הא??
עונה אהובה:
אביב..
שניהם
ביום כיפור- צמים או לא
ברור שצמים
ובאופן כללי, שומרים על מנהגים
יאסס סרר
מאיפה לי??
כמה
157435765745375
ובמה תעבדו
מאיפה לי לעזאזל????
סלקום/אורנג'/פלאפון:
לא משנה
איך ככה, בחיים
סבבה לגמריי
תנו לעצמכם ציון בין 1-10:
7.5/8
(אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם
אני עקשניתת
תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:
לא משנה.. העיקר נחמד
עכשיו מבחינה פנימית():
נחמד וישרר
איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים
תלוי
מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:
במילה אחת?? יאקקקקקקק
לאאא
סקעת, מימון, פסטיגל, הבויז, השיר שלנו,ף פלוריסיינטה..
שירי מימון
איך היה
מהמם דההההה
מיוזיק רולז
לטייל בגשם או בשמש
כלום
חיבוק או נשיקה
לא משנה
סיינפלד או חברים
הא??
עוד מעט נגמר, מתרגשים
יאסס
איך היה השאלון
מגניב
אם יש

כנסוו

שם: אורפז גיל: 14 מיקום: אור עקיבא תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה... חבר/חברה/(גם וגם):יש ויש..חחח כלב או חתול ברור שכלב שחור או לבן לבן שיר אהוב: איש הברק-רן דנקר להקה אהובה: גיים ביוז זמר אהוב: שי 360, רן דנקר זמרת אהובה: רוני סופרסטאר שירי מיימון תוכנית טלויזיה אהובה: השיר שלנו,פלוריסיינטה סרט אהוב:יש מלא.. הרוב סירטי אימה סרט דיסני אהוב: פיטר פן שחקן אהוב: רן דנקר,אושרי כהן שחקנית אהובה: טלי שרון,יעל שרוני קוקה-קולה או פפסי:קוקה-קולה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: מקדונלדס בנים או בנות (לא בקטע מיני) בנות הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה חצי מלאה הדשא של השכן ירוק יותר לא..!! עונה אהובה: חורף (כי יש לי יום הולדת בעונה הזאת) אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה יום ולילה ביום כיפור- צמים או לא :ברור שצמה ובאופן כללי, שומרים על מנהגים :תלוי מה... כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים :ברור כמה :אני רוצה 4 שתי בנים ושתי בנות =] ובמה תעבדו: שחקנית או מעצבת אופנה סלקום/אורנג'/פלאפון: פלאפון איך ככה, בחיים :הכל מושלם ואיתך?! תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 10 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם :כלום..טוף לי איך שאני איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים :מקומות רעשים(שונאת שקט) מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: איכס..!! מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה לא.. באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ רן דנקר..!! ו-טלי שרון מה ההופעה האחרונה שהייתם בה :של רוני סופרסטאר איך היה :מאוד כיף מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה :לישמוע מוזיקה לטייל בגשם או בשמש :בגשם ובשמש חיבוק או נשיקה: נשיקה סיינפלד או חברים : לא זה ולא זה עוד מעט נגמר, מתרגשים : לא איך היה השאלון : נחמדד אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: אין..!!

טולה 1995

New member
עונה!

שאלון הכרות: שם:טל גיל: 11 מיקום:מעלה אדומים תלמיד/חייל/עובד/אחר:תלמיד חבר/חברה/(גם וגם):גם וגם כלב או חתול:חתול שחור או לבן :לבן שיר אהוב:הבלדה שלי עלייך להקה אהובה:זולה ממברס זמר אהוב:הראל מויאל זמרת אהובה:נינט טייב תוכנית טלויזיה אהובה:השיר שלנו סרט אהוב:מלחת העולמות סרט דיסני אהוב:ליזי מגוויר ממריאה לרומא שחקן אהוב:רנושש! שחקנית אהובה:נינה! קוקה-קולה או פפסי:חחח גם וגם מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:מקדונלדס בנים או בנות (לא בקטע מיני)גם וגם הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה:מלאה הדשא של השכן ירוק יותר:חחחח אין מצב עונה אהובה:חורף אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה:לילה ביום כיפור- צמים או לא:מישתדלת(אני רק בת 11) ובאופן כללי, שומרים על מנהגים:לא ממש(אני חילונית בטירוף) כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים:דהה.. כמה :1-2 ובמה תעבדו:שחקנית סלקום/אורנג'/פלאפון:סלקום שולטים! איך ככה, בחיים: הכל סבבה נשמה איך איתך? תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 11!!חחחחח (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:יפה עכשיו מבחינה פנימית():רגיש,מצחיק,מיתחשב ואוהב! איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים:רעשש! מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:איככ! מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה:לא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ:נינה,רן והש"ש מה ההופעה האחרונה שהייתם בה של נינה איך היה:מדהיםםםםםםםם מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה:מוזיקה לטייל בגשם או בשמש:גשם חיבוק או נשיקה:תלוי ממי סיינפלד או חברים:לא מכירה עוד מעט נגמר, מתרגשים:חחח משו! איך היה השאלון:חמוד! אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום:אין לי!

n o g n o g

New member
עונה

שם: נגה גיל: 13 וחצי מיקום: /// תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה (לצערי) כלב או חתול : כלב אבל כעיקרון לא זה ולא זה.. שחור או לבן : אפור שיר אהוב: וון אים גון- אמינם להקה אהובה: גרין דיי זמר אהוב: אמינם זמרת אהובה: אבריל, גוון סטפני תוכנית טלויזיה אהובה: אבודים, מגרש ביתי שחקן אהוב: צ'אד מייקל מורי1!!!!!!1 שחקנית אהובה: אין.. קוקה-קולה או פפסי: RC מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: מקדונלדס בנים או בנות (לא בקטע מיני): בנים הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה: המלאה הדשא של השכן ירוק יותר:.. לא נורא עונה אהובה: אביב אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה: יום ביום כיפור- צמים או לא: לא ובאופן כללי, שומרים על מנהגים: תלוי איזה כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים:נראה לי כמה: לא יודעת.. ובמה תעבדו: לא יודעת.. סלקום/אורנג'/פלאפון: פלאפון איך ככה, בחיים : עכשיו קשה אבל יהיה טוב! תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 9.9 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם : כלום איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים : שקטים מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: טוב, במידה מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה :לא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ :אבודים, מגרש ביתי מה ההופעה האחרונה שהייתם בה : פסטיגל איך היה:10000מם מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה : מוזיקה! לטייל בגשם או בשמש גשם חיבוק או נשיקה חיבוק סיינפלד או חברים : גם וגם.. יותר חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים : לא ממש.. איך היה השאלון : חביב אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: לחייך לא עולה כסף!

Princss Yaelosh

New member
../images/Emo182.gifזה הולך להיות ארוך../images/Emo178.gif

שם: יעל גיל: 10 מיקום: כרמיאל תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה..חח חבר/חברה/(גם וגם): מה? כלב או חתול: שתיהם, אני מתה על כלבים אבל יש לי חתול שחור או לבן: לבן שיר אהוב: כמה פעמים-שירי מימון או שירים של פסטיגל גיבורי על להקה אהובה: אין זמר אהוב: רנושששש
למרות שהוא עדין לא פיתח כול כך את הקריירה שלו הוא שר מדהים
זמרת אהובה: נינט טייב ושירי מימון תוכנית טלויזיה אהובה: השיר שלנו+פלוריסיינטה סרט אהוב: יש כול מיני סרט דיסני אהוב: יש הרבה אבל הכי הכי זה מלך האריות 1, סרט מדהים ומרגש שחקן אהוב: רן דנקר
שחקנית אהובה: אין כול כך, אבל אם חייבים יעל שרוני קוקה-קולה או פפסי: קוקה קולה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: מקדונלס בנים או בנות (לא בקטע מיני): בנות שולטות
הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה:
הדשא של השכן ירוק יותר:
עונה אהובה: של מה? של השיר שלנו..שתיהן אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה: של יום ביום כיפור- צמים או לא: אני תמיד אומרת אני אצום אני אצום ובסוף אני לא כי גם בגיל כזה זה קצת קשה לצום, השנה צמתי עד איזה 10 בלילה ואז כאבה לי הבטן מוות ובאופן כללי, שומרים על מנהגים: כן כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים: למה לא? כמה: לוידעת
ובמה תעבדו: אין לי שמץ
סלקום/אורנג'/פלאפון: אורנג' איך ככה, בחיים:
(אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם: - תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: מה?!?! עכשיו מבחינה פנימית(): ----- איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים: תלוי איזה בילוי זה מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: אני קצת קטנה בשביל זה לא?
מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה: עדין לא עברתי את גיל ה16 באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ: אין כול כך.. מה ההופעה האחרונה שהייתם בה: לא זוכרת כבר איך היה: --- מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה: זה טלוי מה המצב רוח שלי לטייל בגשם או בשמש: באמצע חיבוק או נשיקה: תלוי ממי סיינפלד או חברים: מה? עוד מעט נגמר, מתרגשים: לא
איך היה השאלון: בסדר, היו קצת קטעים... אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: בהצלחה בפורום!

shaya23

New member
עונה..

שם: שי גיל: 13 מיקום: דרום.. תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה למופתת.. חבר/חברה/(גם וגם): כלב או חתול גם וגם שחור או לבן לבן שיר אהוב: מלאאאא להקה אהובה: מלאאא זמר אהוב: מלאא זמרת אהובה: מלאא תוכנית טלויזיה אהובה: מלאאא סרט אהוב:מלאא סרט דיסני אהוב: מלך האריות.. שחקן אהוב: אל תשאלו אותי שאלות כאלה! יש מלאא שחקנית אהובה: כנ"ל קוקה-קולה או פפסי: קוקה קולה... דיאט קולה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: מקדונלדס בנים או בנות (לא בקטע מיני) גםוגם הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה חצי מלאה הדשא של השכן ירוק יותר לפעמים.. עונה אהובה: חורף אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה יום ביום כיפור- צמים או לא לא ובאופן כללי, שומרים על מנהגים לא כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים כן כמה 3?! ובמה תעבדו לא יודעת.. הכיוון זה זמרת.. סלקום/אורנג'/פלאפון: אורנג' איך ככה, בחיים סבבה תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 7.5 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם: כל מיני.. אני יודעת? תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: לא משנה.. רק גבוההה עכשיו מבחינה פנימית(): כנ"ל איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים שקטטים מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: =] מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה לא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ אורלנדו בלום מה ההופעה האחרונה שהייתם בה לא זוכרת.. איך היה ? מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה מוזיקה לטייל בגשם או בשמש גשםםםם חיבוק או נשיקה חיבוק סיינפלד או חברים חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים מאוד איך היה השאלון =] אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום:

שילי

שם: מורן
תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה
חבר/חברה/(גם וגם):אין...
כלב או חתול: ממ..תלוי באופי של אותה חיה...חח אישית אני לא אוהבת את שניהם
שחור או לבן: שניהם
שיר אהוב: ממ כל השירים שרנוש ואפוש שרים..וגם קצת שירים באנגלית
להקה אהובה: מממ...אין
זמר אהוב: רנוש נחשב?
זמרת אהובה: ממ נינה
תוכנית טלויזיה אהובה: השיר שלנו!!
סרט אהוב: ממ...זורו2, סיפור בינדרלה ושחקי אותה מותק..
סרט דיסני אהוב: מממ..צ'יקן ליטל חחח
שחקן אהוב: רנוש
שחקנית אהובה: אפי
קוקה-קולה או פפסי: ממ פפסי
מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: אפחד...גרמו לי להקיא..
בנים או בנות (לא בקטע מיני): ממ שניהם..
הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה: חצי מלאה
הדשא של השכן ירוק יותר : ממ כן..חחח
עונה אהובה: אביב
אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה: יום!!
ביום כיפור- צמים או לא: לא..
ובאופן כללי, שומרים על מנהגים: חלקם..
כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים: כן כמה: אני רוצה שלושה
ובמה תעבדו: ממ..לודעת..
סלקום/אורנג'/פלאפון: סלקום
--צבוע בסגול.. איך ככה, בחיים: אחלה..לפעמים..
תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 7?
(אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם: את האופי שלי..חח..יש לי לשון חריפה מידי..
תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: כמו רנוש
עכשיו מבחינה פנימית(): כמו רנוש
איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים: תלוי במצב הרוח שלי
מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: דעתי היא שזה חרא חרא חרא של דבר!!!
מנהלים פורום כלשהו ? אם כן, איזה: לא..
באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ : הזה, הרשמי של רנוש, הפסטיגל בתפוז, הש"ש בתפוז.
מה ההופעה האחרונה שהייתם בה: הפסטי...לפני יומיים..
איך היה: מדהיםםםםם
מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה: שניהם
לטייל בגשם או בשמש: מממ...שניהם אני מתה על חורף ועל הקיץ..
חיבוק או נשיקה: תלוי עם מי..
סיינפלד או חברים: מה זה סיינפלד??
עוד מעט נגמר, מתרגשים: לא..
איך היה השאלון: בסדר..
אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: כשאתם עצובים אתם מאמצים 754 שרירים בגוף, כשאתם מחיכיים אתם מאמצים רק 431 אז אל תתאמצו וחייכו!!
בהצלחה: תודה :)

groovachick

New member
עונה :)

שם: תמר גיל: 13 מיקום: מרכז תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה...:( חבר/חברה/(גם וגם): חח... חברות... חבר עוד לא :( כלב או חתול? אמ.... כלב הוא הכי חמוד שיש וחתול גם... יש לי את שניהם! שחור או לבן? לבן- אופטימי, שחור- יותר מתאים לי... שיר אהוב: יש כמה.... אבל בעיקר "אהבה היא שיר לשניים" בביצוע רן ונינט להקה אהובה: ממ.... אין... זמר אהוב: בתכלס... לא יודעת... רן?! זמרת אהובה: נינט תוכנית טלויזיה אהובה: השיר שלנו =] סרט אהוב: אממממ.... נראה לי שישי הפוך סרט דיסני אהוב: לא יודעת.. שחקן אהוב: רן דנקר =] שחקנית אהובה: נינט טייב=] קוקה-קולה או פפסי: קוקה קולה... מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: מקדונלדס בנים או בנות (לא בקטע מיני)? בתכלס... בנים... הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה ? אצלי היא חצי ריקה הדשא של השכן ירוק יותר? לא עונה אהובה: 2 אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה? לילה.. ביום כיפור- צמים או לא? לא נראה לי ובאופן כללי, שומרים על מנהגים? בערך כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים? כמובן!! איך לא?! כמה? 2-3 ובמה תעבדו? לא יודעת... משו בתחום הבידור סלקום/אורנג'/פלאפון: סלקום איך ככה, בחיים? כרגע פסדר.. תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 8 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם? מראה חיצוני [?!] ולהיות יותר סבלנית ויותר עם ביטחון עצמי תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: שיער בלונדיני/חום, עיניים ירוקות, ריבועים בבטן, גבוה... מה עוד אפשר לבקש? עכשיו מבחינה פנימית(): נאמן, חברותי, רומנטי, מתחשב... איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים? תאמת.. רועשים=] מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: תאמת... אחלה! חח מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה? לא מנהלת... באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ? השיר שלנו ונינט טייב מה ההופעה האחרונה שהייתם בה? ממ.... קונצרט [?!] איך היה? מלחיץ... אני הופעתי מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה? לקרוא.. לטייל בגשם או בשמש? גשם חיבוק או נשיקה? נשיקה... סיינפלד או חברים? חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים? ממ... ממש לא! איך היה השאלון? פסדר אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום:רן דנקר = שלמות! ביחד עם נינט... עוד יותר!

עונה../images/Emo6.gif

שם: אור גיל: 12.5 מיקום: תלמיד/חייל/עובד/אחר:תלמיד
חבר/חברה/(גם וגם): כלב או חתול בלי חיות
שחור או לבן שחור שיר אהוב: אז למה לי פוליטיקה עכשיו- משינה להקה אהובה: משינה זמר אהוב: רן דנקר/ יובל בנאי זמרת אהובה: נינט תוכנית טלויזיה אהובה: השיר שלנו/רבלדה סרט אהוב: סרטי הארי פוטר סרט דיסני אהוב: פנטזי שחקן אהוב: רן דנקר שחקנית אהובה: נינט קוקה-קולה או פפסי:קוקה קולה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: בורגר קינג בנים או בנות (לא בקטע מיני) בנות שולטות!
הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה חצי חצי הדשא של השכן ירוק יותר לא עונה אהובה: אביב אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה יום ביום כיפור- צמים או לא צמים ובאופן כללי, שומרים על מנהגים: כן כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים : כן כמה: לא חשבתי על זה ובמה תעבדו: שאני אדע אני אודיע לכם סלקום/אורנג'/פלאפון: אורנג' איך ככה, בחיים : אחלה, תודה.. תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 9 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם: כל מיני תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: בלונדיני, גבוב, עם עיניים כחולות
עכשיו מבחינה פנימית(): אכפתי, אוהב איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים : תלוי מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: איכסה מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה את הפורום שלי באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ : רן דנקר, משינה מה ההופעה האחרונה שהייתם בה : לוזוכרת איך היה : כיף מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה: מוזיקה לטייל בגשם או בשמש : שמש חיבוק או נשיקה : גם וגם
סיינפלד או חברים : לא זה ולא זה עוד מעט נגמר, מתרגשים : מאוד..חח איך היה השאלון : ארוך ומייגע אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: תבחרו בי ויהיה שלום!

shachari

New member
../images/Emo24.gif גמאניי

שם: שחר גיל: 12 מיקום: חיפה תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה => מתי זה נגמרר
חבר/חברה/(גם וגם): לעע :( כלב או חתול : לא זה ולא זה שחור או לבן : לבן שיר אהוב: listen to your heart להקה אהובה: בלק איד פיס
זמר אהוב: שון פול ואמינם זמרת אהובה: נינה ושירי
תוכנית טלויזיה אהובה: ישש מלאא ... סרט אהוב: איפפ הרבהה
סרט דיסני אהוב: סינדלרה שחקן אהוב: רנוש שחקנית אהובה: אנגלינה ג'ולי קוקה-קולה או פפסי: קוקה קולהה
מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: מקדונלס בנים או בנות (לא בקטע מיני) : בנותת
הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה : חצי מלאה
הדשא של השכן ירוק יותר : תלוי מתי
עונה אהובה: קיץץ [יומולדת] אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה : טיפוס של לילה ביום כיפור- צמים או לא : בטח צמיםם
ובאופן כללי, שומרים על מנהגים : שומרים שומרים
כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים : כהה
כמה : 3 וזהווו
ובמה תעבדו : עורכת דין
סלקום/אורנג'/פלאפון: אורנג' חח איך ככה, בחיים : אוהבתת את החייםם והם כנראהה אותיי
תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 9 , רק אלוהים הוא 10
(אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם : ת'עצביםם חחח תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: בלונדיני , עיניייםם כחולותת .. חח סתםםם מה קובע ? האופי או היופי ? היופי פותח דלתות רק האופי מכניס אותך פנימה
עכשיו מבחינה פנימית : רגיש מצחיק מה עודד ... תומך
איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים: רועשש .. מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: לא ניסתי לא יודעת .. באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ : פורום .. שירי מימון מה ההופעה האחרונה שהייתם בה : פסטיגל.. איך היה : היהה כיפפ
מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה : מוזיקהה ה-חיים
לטייל בגשם או בשמש : גם וגם
תלוי במצב רוח חיבוק או נשיקה : שניהם הכל מאהבה
סיינפלד או חברים : גם וגם .. עוד מעט נגמר, מתרגשים : חחח לאא איך היה : מעיייףףף

loli kiss

New member
עונה...../images/Emo26.gif

שם: דנה גובר
תלמידה בחטיבה..שעמוםםםם
..חח
חבר/חברה: יש הרבה חברות..ידידים..אבל חבר- לא..
כלב/חתול: ברור שכלב..
שחור/לבן: לבן..יותר חיובי..חח
שיר אהוב: כל פעם משתנה..כרגע- all about as של TATU
להקה אהובה: אין משו מסוים..אני אוהבת את כולם
זמר אהוב: רנו'שששששששש המושלם שלייייי..ברור
זמרת אהובה: מהארץ נינו'ששששש המאמי הלאומית שלייייי
..ומחו"ל קלי קלארקסון..
תוכנית טלויזיה: מהארץ "השיר שלנו" ומחו"ל "The o.c" ו"מגרש ביתי"
סרט אהוב: "המורדים- המסע אל החלום" ישן..ישן אבל הכי מרגש..
סרט דיסני אהוב: "צ'יקן ליטל" (מדובב)..בגלל רנו'ש..חח
שחקן: רנו'ש..כאילו דהההההה
שחקנית: נינו'ש..לייק הלווווו
קוקה קולה/פפסי: קוקה קולה..(פפסי סתם חיקוי!)
מקדונלד'ס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: בורגר-קינג (הצ'יפס הכי טעים..)
בנים/בנות: בנות
(כי זה המין השולט) ובנים
כי אי אפשר בלעדיהם..חח
הכוס- ברור שחצי מלאה..חח
הדשא של השכן ירוק יותר? לא, שלי הכי יפה
עונה אהובה: אביב..הכי אופנתי (מיני..) והכי פורח..חח
טיפוס של לילה
..ביום אני ישנה..חחח
ביום כיפור- ברור שצמים (או לפחות מנסים..סתם..) גם בשביל הדיאטה..חח
שומרים על מנהגים? ברור..סה"כ זו הדת שלנו..חח
ילדים: ברור שיהיו..7/8..סתם..אממ..2/3 (מספיק לי..)
עבודה בעתיד: אממ..עוד לא גיבשתי דעה בנושא..חח
סלקום/אורנג'/פלאפון: אורנג'..הכי כתום שיש
איך ככה בחיים? הכי כיף..ולפעמים הכי משעמם..חח
ציון לעצבמי: 10..סתם 8/9..לא פחות
לא הייתי משנה בעצמי כלום..טוב לי איך שאני..
בנ-הזוג האידיאלי (חיצוני): יפה (לפחות כמו רנו'ש
), עיניים 100ממות, רזה וכל השאר לא משנה..
בן-הזוג האידיאלי (פנימי): סבלנות, טוב-לב, רואה החצי כוס מלאה בחיים, יודע לאהוב, לא מאוהב בעצמו.., כמו רנו'ש
בילוי: עם בנים- מקומות שקטים ורומנטיים, עם חברות/חברים- מרומות רועשים.
דעתי על אלכוהול: עוד לא ממש טעמתי, זה לא כל-כך נראה לי אבל אומרים שזה טוב כדי לא לחשוב על צרות..אבל לא יותר מדי..א..ולא בנהיגה
ניהול פורום: לא, בינתיים..
אפשר למצוא אותי בפורומים של..."האו.סי", "מגרש ביתי", נינט טייב, "השיר שלנו", "פסטיגל 2005", YES Y, YES WEEKEND, ומהיום..גם בפורום של רנו'ש!
ההופעה האחרונה שהייתי בה: "פסטיגל 2005"..היה שולט (במיוחד בגלל רני!)
לקרוא/לשמוע מוזיקה?? מוזיקה, בכל מקום..MTV, דיסקמן, מחשב, דיסקוטקים..
לטייל..ברור שבשמש
..איך בגשם?!?
חיבוק/נשיקה?? נשיקה...הכי מאמי..!!!
סיינפלד/חברים? חברים, אני לא רואה סיינפלד..חח עוד מעט נגמר..ברור שמתרגשת!!!
השאלון היה..נחמד..עזר לי להכיר את עצמי יותר טוב..סתם..וגם נתן לי עיסוק בשעמום הזה..חח
מסר לאומה: תהיו עצמכם..ואל תשכחו שאפחד לא מושלם..חוץ מרנו'ש!!!
אוהבת אתכם..ביו'ש..

היי

שם: אפרת הראל (קראו לי אפרתושקה) גיל: 12 מיקום: גבעתיים תלמיד/חייל/עובד/אחר: כיתה ז' חבר/חברה/(גם וגם): מזתומרת? אם יש לי חבר? לא אבל אם רן דנקר יהיה פנוי מתישהו אז אני אשמח :) כלב או חתול : אוף קורס שזה כלב! שחור או לבן: שחור שיר אהוב: יש יותר מדי :X להקה אהובה: לא יודעת... זמר אהוב: רן דנקר זמרת אהובה: נינט תוכנית טלויזיה אהובה: יש יותר מדי! אבל נגיד אממ... איש משפחה... סרט אהוב: גבר מי שמטפלת,ציקן ליטל.. סרט דיסני אהוב: שאלה טובה שחקן אהוב: רן דנקר,פיני טבגר,יובל אברומביץ' ויש עוד.. שחקנית אהובה: מיה דגן,אליענה בקייר קוקה-קולה או פפסי: פפסי מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: את האמת אף אחד.. אבל נגיד מקדונלס בנים או בנות (לא בקטע מיני): מה? הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה : אם הכוס מלאה במיץ אז חצי מלאה..אם לא אז חצי ריקה (חח..) סתם סתם...חצי-מלאה הדשא של השכן ירוק יותר: כי יש להם גנן טוב יותר... (והתשובה היא שזה לא נכון) עונה אהובה: כל עונה אני אוהבת את העונה שעברה כבר-אבל אני לא אוהבת את האביב.. אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה: לא יודעת.. ביום כיפור- צמים או לא: לא ובאופן כללי, שומרים על מנהגים: לא (אם בבפסח אני אוכלת לחם...תבינו ת'המשך) כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים כמה : 3 (יש כבר שמות!) ובמה תעבדו :בטלוויזיה (תראו אותי כל יום בטלוויזיה משחקת בתוכנית שקוראים לה השיר לא שלנו,מבית טדי הכלב שלי,והתוכנית תזכה בפטל הזהב..למי שיודע מה זה..) סלקום/אורנג'/פלאפון: אורנג' איך ככה, בחיים: אחלה.. איך אצלכם? תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 10.5 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם: נקסט. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: רן דנקר עכשיו מבחינה פנימית(): רן דנקר איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים: תלוי מי שם... מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: אני בת 12,כבר עכשיו אתם רוצים שאני אומר מה אני חושבת על זה?! מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה : לא. באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ : יס וויקנד,כלבים,רן דנקר מה ההופעה האחרונה שהייתם בה: המורדים נראה לי... איך היה: מי זוכר?! מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה: מוזיקה..ללב היא חודרת... לטייל בגשם או בשמש : בגשם חיבוק או נשיקה:נשיקה סיינפלד או חברים: שאלה קשה... נאמר חברים כי ראיתי יותר פרקים.. עוד מעט נגמר, מתרגשים: לא איך היה השאלון :משעמם אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: אני אפרת. יש לי קצר במוח,והוא גורם לי לשכוח. מה עשיתי אתמול,ומה זה צד שמאל. מכל הדברים שאיבדתי אני הכי מתגעגעת לשפיות שלי..

עדידוש

New member
שלי../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif../images/Emo137.gif

שם: עדי גיל: 14 מיקום: חיפה תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמיד
חבר/חברה/(גם וגם):גם וגם נראה לי\-: כלב או חתול
גם וגם
שחור או לבן
לבן שיר אהוב: לאן שלא תלכי
להקה אהובה: westlife
זמר אהוב: ג'סי מקרטני
זמרת אהובה: נינט טייב ושירי מיימון
תוכנית טלויזיה אהובה: משחק החיים ומכושפות
והשיר שלנו עונה ראשונה
סרט אהוב: סיפור אהבה בלתי נשכח
סרט דיסני אהוב: מלךך האריות
ובמבי
שחקן אהוב:רן דנקר
, גיא אריאלי אושרי כהן עפר שכטר ורון שחר
שחקנית אהובה: יעל שרוני, טלי שרון, ונינט
קוקה-קולה או פפסי:קוקה קולה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: צימחונית
בנים או בנות (לא בקטע מיני): גם וגם הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה- מלאה לגמרי \-: הדשא של השכן ירוק יותר
אין לו דשא..חח סתם כן
עונה אהובה: א ב י ב
אממ..יום אני חושבת ביום כיפור- צמים או לא
צמה ובאופן כללי, שומרים על מנהגים
כן
בטח כמה
3
ובמה תעבדו
אממ..מפיקה או עיתנואית
סלקום/אורנג'/פלאפון: פלאפון
איך ככה, בחיים
בינתים הכל טוב
(אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם: את הגובה והאוזניים
תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: ר-ן ד-נ-ק-ר
שיהיה כמה שיותר דומה לו
עכשיו מבחינה פנימית(): איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים
שקטים
מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: בעע
לא, לצערי
אממ..השמיניה..נינט טייב וכמובן רן דנקר
פסטיגל
איך היה
מ=ד=ה=י=ם
שניהם לטייל בגשם או בשמש
בגשם
חיבוק או נשיקה
שניהם סיינפלד או חברים
חברים
עוד מעט נגמר, מתרגשים
מאוד
איך היה השאלון
אני חייבת להודות שנחמד מאוד
אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: תנצלו את החיים

שאלון היכרות

שם: ענת גיל: 13 מיקום: השומרון תלמיד/חייל/עובד/אחר:תלמידה חבר/חברה/(גם וגם):ידיד והרבה חברות כלב או חתול :חתול שחור או לבן :לבן שיר אהוב: "ועם הזמן" להקה אהובה: הדג נחש זמר אהוב: הראל סקעת זמרת אהובה: שירי מימון תוכנית טלויזיה אהובה:בוב ספוג סרט אהוב:שרק 2 סרט דיסני אהוב: גופי הולך לקולג' שחקן אהוב: אדי מרפי שחקנית אהובה: אליאנה בקייר קוקה-קולה או פפסי:קוקה- קולה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: מקדונלדס בנים או בנות (לא בקטע מיני):בנות הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה :מלאה הדשא של השכן ירוק יותר :לא עונה אהובה: קיץ אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה:יום ביום כיפור- צמים או לא :לא ובאופן כללי, שומרים על מנהגים :לא כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים:כן כמה:שניים ובמה תעבדו:שחקנים בסרטים סלקום/אורנג'/פלאפון::אורנג' איך ככה, בחיים:ככה ככה תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 9 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם:פחות להישבר כל כך בקלות תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:חתיך מריח טוב עכשיו מבחינה פנימית():טוב לב איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים :רועשים מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:לא לשתות יותר מידי מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ:ארץ נהדרת מת להיות קומונת נכים מה ההופעה האחרונה שהייתם בה :שיר נולד איך היה :מעולה מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה :מוזיקה לטייל בגשם או בשמש :בשמש חיבוק או נשיקה:נשיקה סיינפלד או חברים :חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים:כן איך היה השאלון:בסדר אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום:רק שתעדעו שאני נכה [אם עדיין לא הבנתם} בהצלחה|

למעלה