וכמו כל פורום חדש

הדרוש13

New member
חדשה פה..../images/Emo20.gifעונה..../images/Emo20.gif

שם: הדר גיל: 15 מיקום: צפון תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה..
חבר/חברה/(גם וגם): אין..
כלב או חתול : אין שחור או לבן : לבן שיר אהוב: תפילה חילונית, איש הברק!!!!!! של רנושש, אמ..אור..!
להקה אהובה: אין זמר אהוב: רנוש זמרת אהובה: נינה ושירי ומירי מסיקה תוכנית טלויזיה אהובה: השיר שלנו ברור
סרט אהוב:כנפיים שבורות סרט דיסני אהוב: שלגיה שחקן אהוב: רן דנקר ההורס!
שחקנית אהובה: מיה דגן! קוקה-קולה או פפסי: שומדבר! שונאת מוגז! מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: מקדונלד'ס
בנים או בנות (לא בקטע מיני) : בנות!
הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה : חצי מלאה הדשא של השכן ירוק יותר : לאא עונה אהובה:קיץ!!קיץ!!קיץ!!!! אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה: יום! ביום כיפור- צמים או לא: צמים.. ובאופן כללי, שומרים על מנהגים : אמ...כן בקטנה! כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים: כן ב''ה! כמה: 4 ניראה לי חח ובמה תעבדו: עיצוב, גראפיקה וכאלה..אני רוצה! סלקום/אורנג'/פלאפון:אורנג' איך ככה, בחיים: סבבה לגמריי תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 9! כי אני לא מושלמת!! (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם: הייתי מגביהה את עצמי ומורידה את העצבנות. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:שלא יהיה שמן מדיי וגם לא רזה מדיי...עיינים זה חשוב! וגם שיער זה חשוב! עכשיו מבחינה פנימית(): שיהיה ביינינו קליק, שיהיה על מה לדבר..שניהיה פתוחים אחד עם השני איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים: אין חבר... מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: מהה
מנהלים פורום כלשהו בתפוז? אם כן, איזה: לא מנהלת! באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ: ימיי הולדת ומתנות, צופים, אופנה..ופסטיגל לפעמים! מה ההופעה האחרונה שהייתם בה: פסטיגללל! איך היה : מדהיםם
מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה: לשמוע מוסיקה! לטייל בגשם או בשמש: בשמש
חיבוק או נשיקה: שניהם!!
+
חח סיינפלד או חברים: חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים : לא איך היה השאלון: ממש נחמד! אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום:שרן דנקר הוא בן אדם נשמה פשוט והוא נתן לי יד בפסטיגל וחייך כ''כ יפההה!

daniel rubin

New member
עונהה

שם: דניאל גיל: 11 וחצי(עוד מעט בת מצווה
) מיקום: רעננה תלמיד/חייל/עובד/אחר: גם תלמידה וגם עובדת
(לא כל כך עבודה.. אני כאילו מופיעה המון..) חבר/חברה/(גם וגם): אין.. נפרדתי מלפני כמה ימים כלב או חתול : אין לי אף אחד מהם אבל מזה בא לי כלב.. שחור או לבן : שחור
שיר אהוב: באדד דיי... להקה אהובה: קשהה קשה.. זמר אהוב: הראל סקעת
זמרת אהובה: נינט
תוכנית טלויזיה אהובה: השיר שלנו סרט אהוב: אממ...לא יודעת.. סרט דיסני אהוב: במבי!
חח סתם בצחוקק לא יודעת..( אתם יודעים שבכיתי בסרט במבי בגיל 5??? |מה הבעיות שלי|) שחקן אהוב:הראל סקעת\רן דנקר שחקנית אהובה:נינט\מיה דגן.. קוקה-קולה או פפסי: מה ההבדל בינהם?? מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: מק בנים או בנות (לא בקטע מיני) : אז באיזה קטע? הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה : חצי מלאה..! הדשא של השכן ירוק יותר: נכון.. כי אין לנו דשא בבית
חחח.... עונה אהובה: קיץ.. (אני רגישה לקור פשוט) אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה: תלוי עם מי חח.. ביום כיפור- צמים או לא: עם אני מצליחה.. ובאופן כללי, שומרים על מנהגים: לא.. |נבוך| כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים: מקווה.. כמה: בא לי 3 בערך.. או 2.. ובמה תעבדו: זמרת או שחקנית וזמרת.. סלקום/אורנג'/פלאפון:אורנג' איך ככה, בחיים: בנתיים אחלה.. כנראה לא עברתי מספיק דברים חח.. תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 7.. (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם: פחות עצלנית.. פחות משועממת חח... פחות רכלנית.. למרות שזה כיף להיות רכלנית
תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: לא נמוך לא גבוהה.. אולי קצת שרירים... עייניים או כחולות או ירוקות... שער לא חשוב איזה צבע.. אבל האמת לא משנה לי כל כך החיצונייות. עכשיו מבחינה פנימית():מתוק, רומנטי, מתחשב, אוהב, אבל שיהיה קצת פרוע
איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים: תלוי עם מי ומה... מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: מה?? אני רק בתת 11 וחצי.. מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה : אני רק בת 11 וחצי!! באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ: השיר שלנו, פסטיגל גיבורי על, נינט טייב, הראל סקעת, נולד לרקוד ועכשיו גם בשל רן דנקר
מה ההופעה האחרונה שהייתם בה : הופעה שאני הופעתי בה
ערב השקה למשו חח.. איך היה : אחלה
היה לי סולו...
מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה: מוזיקהה לטייל בגשם או בשמש : שמם.. (כבר אמרתי שאני רגישה לקור?) חיבוק או נשיקה: תלוי ממי חח... סיינפלד או חברים: חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים: נגידד.. איך היה השאלון: ארוך, מייגע.. אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום:אממ... לא!

חניניתה

New member
עונההההההה

שם: חן גיל: עוד חודש 16 מיקום: חיפה תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה חבר/חברה/(גם וגם): כלב או חתול : כלב שחור או לבן : לבן שיר אהוב: : יש הרבה להקה אהובה: : גם יש הרבבה זמר אהוב: : רן דנקר, שי גבסו זמרת אהובה: שירי מימון, מירי מסיקה תוכנית טלויזיה אהובה: שמשודרת עכשיו.. רבלדה, השיר שלנו, כנגד כל הסיכויים סרט אהוב: המורדים, קטנטנות.. ת'אמת שיש עוד אבל אני לא זוכרת כרגע סרט דיסני אהוב: אני לא אוהבת סירטי דיסני שחקן אהוב: אלפונסו הררה(רבלדה), בנחמין רוחאס, רן דנקר ועפר שכטר שחקנית אהובה: קמילה בורדונבה, דולסה מריה קוקה-קולה או פפסי: אני לא אוהבת מוגז מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: מק בנים או בנות (לא בקטע מיני) חח מה? הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה החצי המלאה הדשא של השכן ירוק יותר : לפעמים כן עונה אהובה: קיץ אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה: יום ביום כיפור- צמים או לא : צמים ובאופן כללי, שומרים על מנהגים : אני רק שומרת שעה בין בשר לחלב כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים : ברור כמה: נראה לי 3 ובמה תעבדו: לא יודעת סלקום/אורנג'/פלאפון: פלאפון איך ככה, בחיים : סבבה תנו לעצמכם ציון בין 1-10: אמ לא יודעת (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם : יש כל מיני דברים.. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: בלונדיני עיניים כחולות, קצת יותר גבוה ממני.. (אני נמוכה), שיהיה חמוד, ספונטני, רומנטי עכשיו מבחינה פנימית(): אופס עשיתי את זה ביחד איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים: לרוב שקטים מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: איכססס מזיקקקקק אל תשתו!!!!1 מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה: לא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ :רבלדה, נשיקות גנובות מה ההופעה האחרונה שהייתם בה : וואוו לא זוכרת.. נראה לי ווליום ת"א.. חח זה היה מזמן איך היה: היה הכי כיף בעולםםםםם מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה: לשמוע מוזיקה לטייל בגשם או בשמש : שמשש חיבוק או נשיקה : אממממ סיינפלד או חברים : לא זה ולא זה עוד מעט נגמר, מתרגשים : אמממ איך היה השאלון : נחמדדד אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: לא

pretty woman 1

New member
עונהההה../images/Emo24.gif

שאלון הכרות: שם: לינור גיל: 15 ושבעויים מיקום: דדרום תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה אוףףף חבר/חברה/(גם וגם): אאממממ מה? חחח כלב או חתול : כלב שחור או לבן : שחור שיר אהוב: because of you של קלי קלארסון להקה אהובה: הגיים בויז שולטים!!! זמר אהוב: רן דנקר הראל סקעת שרון סנדרל ועוד זמרת אהובה: נינט טייב קלי קלארסון אבריל לאווין הילארי דאף ועוד תוכנית טלויזיה אהובה: מגרש ביתי סרט אהוב:סיפור סינדרלה ובקול גדול סרט דיסני אהוב: מלך האריות שחקן אהוב: צ'אד מייקל ורן דנקר שחקנית אהובה: הילארי דאף ונינט קוקה-קולה או פפסי:קוקה קולה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: מקדונלס בנים או בנות (לא בקטע מיני) : בנות שולטות!! הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה : אההה? הדשא של השכן ירוק יותר : אההה? עונה אהובה: אביב אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה: יום ביום כיפור- צמים או לא : ברוררררר ובאופן כללי, שומרים על מנהגים : אני כןן כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים :2 בעזרת ה' כמה : 2 ובמה תעבדו: קוסמטיקאית סלקום/אורנג'/פלאפון:סלקום איך ככה, בחיים : לא משהווו תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 7 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם : את הבישיינות ואת חוסר הידעיה תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:עיניים כחולות גוף חטוב עכשיו מבחינה פנימית(): מדהים גבר אמיתי!!! איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים " שקטים הכי טוב ים המקום האידאלי מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: לא משהו מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה " לא באסההה באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ : גיים בויז,הילארי דאף,קלי קלארקסון והראל סקעת וכמובן מעכשיו גם ברן דנקר ואוווווו!!!! מה ההופעה האחרונה שהייתם בה " מוקי איך היה " נחמדד מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה " לשמוע מוזיקה ברוררר לטייל בגשם או בשמש " בשמש חיבוק או נשיקה: נשיקה סיינפלד או חברים : חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים : עצובבב איך היה השאלון :10 אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: "הכל אבל הכל לטובה"

עונה ../images/Emo178.gif

שם: ספיר... גיל: 12 עוד חודש ויום מיקום: כפר-יונה תלמיד/חייל/עובד/אחר:תלמיידה
חבר/חברה/(גם וגם):יש לי חבר ויש לי מלא חברותתתת כלב או חתול: לא זה ולא זה
שחור או לבן: אממ..לבן שיר אהוב: יש כמה bring to me ilfe ו-coll me ועוד ועוד.. להקה אהובה:אונסנס זמר אהוב: רן דנקר דעעעע
זמרת אהובה:מאיה בוסקילה המלכה
תוכנית טלויזיה אהובה: מממ...רדיו 04 סרט אהוב:ימים של אהבה סרט דיסני אהוב:לא יודעת עם זה של דיסני אבל=> ליזי מגאוייר ממראיה לרומא שחקן אהוב: רן... שחקנית אהובה: ליזי מגואיר קוקה-קולה או פפסי:קוקה קולה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:מקדונללס... בנים או בנות (לא בקטע מיני):בנות הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה:חצי הכוס המלאה... הדשא של השכן ירוק יותר:לא... עונה אהובה:קיץ
אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה:גם וגם.. ביום כיפור- צמים או לא:כן.. ובאופן כללי, שומרים על מנהגים:כן! כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים:ברוררררר כמה:לא יודעת נחייה וניראה ובמה תעבדו:לא יודעת סלקום/אורנג'/פלאפון: אורנג' ופאלפון שלקום אווט איך ככה, בחיים:הכול טוב ואיתך
חחח סתם תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 9 וחצי...אני לא מושלמת חחח (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם:שאני עצבנית בטירוף ובוכה בציק... תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:לא יודעת מי.. עכשיו מבחינה פנימית):" " " איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים:לא רועשים מידי ולא שקטים מידי כי אם אני יהיה במקום שקט אני ישתעמם בטירוףף מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:רע ודוחה|מקיא| מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה:לצערי לא... באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ:מאיה בוסקילה ופאקצות ועכשיו פה=] מה ההופעה האחרונה שהייתם בה: של מאיה בוסקילה ליפני שבוע....ומחר אני הולכת לשיר נולד...! איך היה:הכי יפה בארץץץ מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה:לשמוע מוזיקה!! ליקרוא זה משעמם בטירוףףף לטייל בגשם או בשמש:בשמש...אבל שלא יהיה יותר מידי חם.. חיבוק או נשיקה:ביחד חחח סיינפלד או חברים:חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים:מהשאלון ממש ממ NOOO! איך היה השאלון:כמו כול שאלה בסוף שאלון חיחיחי מאאאגניב כזה אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום:לילה טוב חחח סתם נייס של שאלוון!!!

Adi ע ד י

New member
../images/Emo103.gif

שם:עדי גיל:11 מיקום:ירושלים תלמיד/חייל/עובד/אחר:תלמידה חבר/חברה/(גם וגם):לא הבנתי מה השאלה
כלב או חתול:כלבה
שחור או לבן:שחור. שיר אהוב:אני אוהבת המון כמעט את כל השירים
להקה אהובה:לא יודעת זמר אהוב:רן דנקר.
זמרת אהובה:שירי מימון. תוכנית טלויזיה אהובה:השיר שלנו
סרט אהוב:הארי פוטר. חח. סרט דיסני אהוב:מה
שחקן אהוב:רן דנקר
שחקנית אהובה:אממ.. לא יודעת כל כך נינט
קוקה-קולה או פפסי:קוקה קולה. מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:מקדונלדס
בנים או בנות (לא בקטע מיני):בנות. הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה ברור
הדשא של השכן ירוק יותר:אין לו דשא אבל במובן המשפט כן לצערי. עונה אהובה:קיץ
אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה: לילה ביום כיפור- צמים או לא: לא ובאופן כללי, שומרים על מנהגים: לא כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים : כן. כמה: 3 ובמה תעבדו: אני יהיה שחקנית וזמרת. סלקום/אורנג'/פלאפון:פלאפון
איך ככה, בחיים:אחלה! תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 5 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם:החיצוניות שלי אני פשוט מכוערת. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:חתיך! עכשיו מבחינה פנימית():נוו.. זה ארוך אין לי כוח! איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים:פעם ככה ופעם ככה מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:אין לי דעה. מנהלים פורום כלשהו ב? לא. אם כן, איזה באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ בנות, סקרים ושאלונים ורן דנקר מה ההופעה האחרונה שהייתם בה: מי זוכר. איך היה: מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה:ביחד. לטייל בגשם או בשמש: בשניהם. חיבוק או נשיקה:שניהם. סיינפלד או חברים:מה
עוד מעט נגמר, מתרגשים:מה נגמר
איך היה השאלון:בסדר. אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום:

עונה

שם:שחר צור גיל: 14 מיקום:מיתר תלמיד/חייל/עובד/אחר:תלמידה.... חבר/חברה/(גם וגם): אין כלב או חתול שחור או לבן: ברור שכלב.... חתולים=בעעעע שיר אהוב:לא יודעתת יש הרבה זמר אהוב:רןןןןן זמרת אהובה:נינט ושירי תוכנית טלויזיה אהובה:השיר שלנו...ברור סרט אהוב:צ'רלי בממלכת השוקולד... יאמי! סרט דיסני אהוב: לא אוהבת סרטים מצוריים... שחקן אהוב:רן... שחקנית אהובה:נינט קוקה-קולה או פפסי:קוקה קולה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:בורגרנץ הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה: ברור שהמלא...
הדשא של השכן ירוק יותר: לפחות אצלנו לא!
עונה אהובה:חורף
אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה: לילה ביום כיפור- צמים או לא: ברור שכן
ובאופן כללי, שומרים על מנהגים: על חלק
כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים
כמה 3-4 ובמה תעבדו לא יודעת
סלקום/אורנג'/פלאפון: סלקום איך ככה, בחיים תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 8 איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטי: שקטים מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: יאאאמי
מנהלים פורום כלשהו?
מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה
, לטייל בגשם
או בשמש, חיבוק
או נשיקה, ע וד מעט נגמר, מתרגשים איך היה השאלון? סבבה אבל אאאארוך אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: תנו חיוך הכל לטובה

עונה../images/Emo28.gif

שם: שני גיל: עוד מעט 13 מיקום: נס ציונה תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה חבר/חברה/(גם וגם): אין כלב או חתול: כלב שחור או לבן : לבן שיר אהוב: לא יודעת יש מלאא להקה אהובה: אמממ THE ALL AMERICAN REJECTS זמר אהוב: רן דנקר
זמרת אהובה: שירי מיימון תוכנית טלויזיה אהובה: טלנובלה בעמ...מגרש ביתי....לא יודעת
סרט אהוב:יש הרבה סרט דיסני אהוב: חחח שחקן אהוב: רן דנקר, צ'אד מייקל מורי
שחקנית אהובה: טלי שרון
מיה דגן
קוקה-קולה או פפסי:קוקה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:מקדונלדס בנים או בנות (לא בקטע מיני) חחח הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה :
הדשא של השכן ירוק יותר : אולי עונה אהובה: אה?! אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה: אממ... ביום כיפור- צמים או לא : צמים ובאופן כללי, שומרים על מנהגים : כע כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים : ברור כמה : 3 ובמה תעבדו: לא יודעת סלקום/אורנג'/פלאפון: סלקום איך ככה, בחיים : סבבה תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 7 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם: הרבה תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:
עכשיו מבחינה פנימית(): ...עדיף שאני לא יתחיל כי אני לא יסיים
וכנ"ל לשאלה שמעלי...
איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים: לא משנה לי מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:
חחח מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה : לא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ : אממ טב"ע וטלי שרון ו..פה! מה ההופעה האחרונה שהייתם בה אממ לא זוכרת איך היה :
מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה: מוזיקה לטייל בגשם או בשמש : שמש חיבוק או נשיקה : אממ חח לא יודעת סיינפלד או חברים : חברים
עוד מעט נגמר, מתרגשים : NO חח איך היה השאלון :חמוד אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום:אין

../images/Emo9.gif עונהנהנהההה

שם: מאי חדד אבישי גיל: 15 מיקום: שירותים.. סתםם חולתה תלמיד/חייל/עובד/אחר: ישנה חבר/חברה/(גם וגם): פרודה כלב או חתול: כלב חתולים מפחידים אותי שחור או לבן: לבן שיר אהוב: November Rain ו"שוב" להקה אהובה: שייגעצ, גאנס אנד רוזס זמר אהוב: רן דנקר
, אביב גפןןןןןן, דניאל סלומון זמרת אהובה: נינהההההההה, מירי מסיקה תוכנית טלויזיה אהובה: החיים על פי Y סרט אהוב: רשימת שינדלר, חתיכה בהפתעה סרט דיסני אהוב: לא טובה בדיסני שחקן אהוב: רןןן
, ברוס וויליס, אדם הירש שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס קוקה-קולה או פפסי: קולה קוקה
מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: בורגראנץ' בנים או בנות (לא בקטע מיני): אממ לא יודעת... הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה: ריקה.. כי כבר שתיתי הדשא של השכן ירוק יותר: כן
עונה אהובה: הראשונה של הש"ש.. חח סתם
אמממ אביב אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה: לילה.. חצי ינשוף ביום כיפור- צמים או לא: כן ובאופן כללי, שומרים על מנהגים: כשרות, כיפור, ואסור אש בשבת כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים: 8 כמה: ראה שאלה מעלה ובמה תעבדו: אני אהיה במאית
סלקום/אורנג'/פלאפון: סללללקום איך ככה, בחיים: דיכאוני.. אבל זה לא אומר, אני מחליפה מצבי רוח על פי מזג אוויר, סביבת אנשים וסביבת מוריםםם תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 6 (והיום אני עוד אופטימית..) (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם: בלי כל כך הרבה אגו תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: בלונד האיר
בלו אייס
או טיפוס רן דנקר
עכשיו מבחינה פנימית(): רגיש, רומנטיקן, חמוד, ויודע לפנק, וכשאני יגיד "אני אוהבת אותך", הוא לא יגיד "גם אני".. אבל עזבו אני לא אוהבת לדבר על אהבה. סיבות שיספר עליהן בהזדמנות... איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים: המקום הכי סוער אצלנו זה החד"א מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: דרך לתפוס ראש... מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה: לא... באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ: ראש גדול אני חושבת מה ההופעה האחרונה שהייתם בה: מוניקה סקס איך היה: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה: קשה.. לטייל בגשם או בשמש: קשה.. חיבוק או נשיקה: חיבוק סיינפלד או חברים: חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים:
איך היה השאלון: מרגש... אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: ואם אין לי?

Liraz 6q

New member
להלה:]]

שם: לירז
תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה
חבר/חברה/(גם וגם):חבר
כלב או חתול:
שחור או לבן :לבן
שיר אהוב: אמממ יש הרבהה
להקה אהובה: בית הבובות
זמר אהוב: אביב גפן,שלמה ארצי
זמרת אהובה: נינה?
תוכנית טלויזיה אהובה: השירשלנו
סרט אהוב:ואיי לאודעת
סרט דיסני אהוב: מלך האריות 123
שחקן אהוב:נקסט
שחקנית אהובה: כנ"ל
קוקה-קולה או פפסי: ברור קולה
מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: נממ אני עובדת בבורגר קינג.. אבל מקדונלדס יותר טעים
בנים או בנות (לא בקטע מיני) :בנות
הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה :מלאה
הדשא של השכן ירוק יותר :תמיד
עונה אהובה: חווורף
אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה :יום
ביום כיפור- צמים או לא:לא
ובאופן כללי, שומרים על מנהגים: כה
כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים: ברווור
כמה:2-3
ובמה תעבדו: זנות? חח סתם לאודעת
סלקום/אורנג'/פלאפון: סלקום
איך ככה, בחיים :אחלה אחלה
תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 8
(אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם : שאלה טובה
תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: תחת קטן וחמוד נממ עיניים כהות שחום שפתיים אדומות וכו וכו..
עכשיו מבחינה פנימית(): רגיש איכפתי מצחיק נאמן..
איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים:שקטים
מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: שוונאת אנשים שיכורים! שונאת!
מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה: לא
באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ: נעיר החוף אילת, אהבה בגיל ההתבגרות , השיר שלנו, וכו..
מה ההופעה האחרונה שהייתם בה: מאיה בוסקילה
איך היה: נחמד מאוד
מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה:
לטייל בגשם או בשמש :שמש
חיבוק או נשיקה: חיבוק ונשיקה?
סיינפלד או חברים :חבריים
עוד מעט נגמר, מתרגשים: נעע
איך היה השאלון: חביב
אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום:"לשגות זה אנושי, להאשים מישהו אחר זה אנושי עוד יותר"

BUBAPRAIT

New member
אני

שם: דינה גיל: 14 מיקום: עפרה תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה חבר/חברה/(גם וגם): כלב או חתול שום דבר שחור או לבן לבן שיר אהוב: מלא להקה אהובה: אין לי זמר אהוב: רן דנקר,הראל סקעת זמרת אהובה: נינט! תוכנית טלויזיה אהובה: השיר שלנו,משחק החיים סרט אהוב:סיפור אהבה בלתי נשכח סרט דיסני אהוב: ציקן ליטל!! שחקן אהוב: רן דנקר!!שילטה שחקנית אהובה: נינט !!! קוקה-קולה או פפסי:מים מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: בורגראנץ' בנים או בנות (לא בקטע מיני) בנות!! הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה חצי ממלא הדשא של השכן ירוק יותר עונה אהובה: אביב אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה יום ביום כיפור- צמים או לא ברור ובאופן כללי, שומרים על מנהגים: ברור אני דתייה כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים כן כמה 3 ובמה תעבדו: זמרת/שחקנית ב"ה סלקום/אורנג'/פלאפון: פלאפון איך ככה, בחיים תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 9 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: כמו רן דנקר!!! עכשיו מבחינה פנימית(): איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים : שקטים מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה לא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ : רן דנקר (הרישמי) נינט הרישמי, הראל סקעת הרימשי מה ההופעה האחרונה שהייתם בה : של עידן רייכל איך היה מהממם!! מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה : לשמוע מוזיקה לטייל בגשם או בשמש :בשמש חיבוק או נשיקה :נשיקה סיינפלד או חברים "חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים :לא איך היה השאלון :סביר אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום:

עונה

שם: ענבר גיל: עוד מעט 15 מיקום: ת"א תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה חבר/חברה/(גם וגם): אין
כלב או חתול: כלב שחור או לבן: שחור שיר אהוב: Green Day- Time of your life להקה אהובה: oasis זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: נינט תוכנית טלויזיה אהובה: השיר שלנו סרט אהוב: אממ..לא זוכרת סרט דיסני אהוב: לילו וסטיץ' שחקן אהוב: אושרי כהן,ג'וני דפ ורן דנקר
שחקנית אהובה: אין קוקה-קולה או פפסי: קוקה קולה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: מקדונלדס ברור! בנים או בנות (לא בקטע מיני) בנים הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה : חצי מלאה הדשא של השכן ירוק יותר : לא נכון עונה אהובה: 2 אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה : יום ביום כיפור- צמים או לא : לא ובאופן כללי, שומרים על מנהגים: לא כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים: ברור איזה שאלה
כמה? 3 ובמה תעבדו? מעצבת אופנה או וטרינרית סלקום/אורנג'/פלאפון: אורנג' איך ככה, בחיים תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 6 חח (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם לא יודעת.. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: שזוף,רזה אבל לא יותר מידי ועיניים ירוקות
עכשיו מבחינה פנימית():מצחיק,רגיש, ציני, עוזר איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים? שקטים מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:מה רע?
מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה ?לא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ ? השיר שלנו מה ההופעה האחרונה שהייתם בה ? אביב גפן איך היה? מעולה מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה? לשמוע מוזיקה לטייל בגשם או בשמש? בגשם
חיבוק או נשיקה?חיבוק סיינפלד או חברים? חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים? מאוד
איך היה השאלון? מרגש אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: ישבתי ליד רן ונינט במסך הזהב!!

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

שם: סמדרושרוני
חבר/חברה/(גם וגם): יש לי המון חברות
וחבר אחד
כלב או חתול? גם וגם שחור או לבן? שחור שיר אהוב: סינדרלה רוקפלה, בביצוע של יעלי
וגיא זוארץ.. להקה אהובה: היהודים זמר אהוב: סער בדישי|כתר\ זמרת אהובה: נינט, אפרת גוש, אשלי סימפסון ואנסטסיה תוכנית טלויזיה אהובה: השיר שלנו ומשחק החיים סרט אהוב: 'אהבה קולומביאנית' סרט דיסני אהוב: אממ..
שחקן אהוב: אושרי כהן, ניב רז, רן דנקר וניר[ו] לוי שחקנית אהובה: יעל שרוני
קוקה-קולה או פפסי: קוקה קולה
מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: בורגראנץ' בנים או בנות (לא בקטע מיני)? אממ.. בנות
הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה
הדשא של השכן ירוק יותר? אין לו דשא
עונה אהובה: אביב וקיץ.. אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה? לילה.. ביום כיפור- צמים או לא? כן, אבל רק כי מכריחים אותי. ובאופן כללי, שומרים על מנהגים? ההורים שלי דתיים, יש חובה מהם
כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים? כן
כמה? בואו לא נפתח פה לשטן, חח ובמה תעבדו? אני אהיה שחקנית
סלקום/אורנג'/פלאפון: סלקום איך ככה, בחיים? בסדר
תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 7 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם? אני דבה ורוצה להיות יותר רזה
וחוצמזה הייתי נותנת לעצמי עיניים ירוקות
תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: הממפ.. משהו בין רן דנקר, אושרי כהן וניב רז
[כל עוד הוא מקבל את הקוביות של ניב
] עכשיו מבחינה פנימית(): נחמד, רגיש, לא בוגדני.. כל מה שהחבר שלי לא. איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים? רועשים מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: מה רע? מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה? לא... באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ? אני הכי הרבה בש"ש ומיכאלה מה ההופעה האחרונה שהייתם בה? הצגה של יעלי
בצוותא, ושם גם פגשתי אותה
איך היה? מדהים! מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה? ביחד לטייל בגשם או בשמש? שמש חיבוק או נשיקה? חיבוק, מיעלי
סיינפלד או חברים? חברים!! עוד מעט נגמר, מתרגשים? לא
איך היה השאלון? נייס אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: אמממממממממ

©רוני©

New member
עונה=]

שם: רותם גיל: 12 מיקום: תל אביב תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה בחטיבה חבר/חברה/(גם וגם): יש כלב או חתול: חתול שחור או לבן: לבן שיר אהוב: יש הרבה להקה אהובה: אין זמר אהוב: הראל [סקעת ואל תחשבו אחרת!!!!11], רן. זמרת אהובה: הדר עוזרי. תוכנית טלויזיה אהובה: השיר שלנוP: סרט אהוב: סיפור סינדרלה ויומני הנסיכה 1+2 סרט דיסני אהוב: צ'יקן ליטל חחחחח נראה לי שחקן אהוב: רן דנקר וצ'אד מייקל מורי שחקנית אהובה: == קוקה-קולה או פפסי: פפסי מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: בורגראנץ' בנים או בנות (לא בקטע מיני): אפחד הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה: חצי מלאה הדשא של השכן ירוק יותר: מה אני אמורה לרשום עכשיו? עונה אהובה: 2 אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה: יום ביום כיפור- צמים או לא: צמים ובאופן כללי, שומרים על מנהגים: מה אני פה בשיעור מורשת? אבל שומרת. נראה לי. כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים: כן, יהיו לי 2 בע"ה. כמה: ^^ ובמה תעבדו: רקדנית סלקום/אורנג'/פלאפון: אורנג' איך ככה, בחיים: סביר תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 8 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם: כל מיני דברים תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: אממ מושלם. למרות שאין כזה. עכשיו מבחינה פנימית(): ^^ איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים: רועשים מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: כלום מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה: לא בתפוז. בהדר עוזרי.קוםP: ובסלבס באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ: של מי שאני מעריצה אותוP= מה ההופעה האחרונה שהייתם בה: לא זוכרת איך היה: אמרתי שאני לא זוכרת. מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה: לשמוע מוזיקה לטייל בגשם או בשמש: לא לטייל בכלל. חיבוק או נשיקה: שניהם. סיינפלד או חברים: לא יודעת עוד מעט נגמר, מתרגשים: מה? אה.. לא איך היה השאלון: כרגיל אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: אין

KORAL17C

New member
עונה

שם: קורל גיל: 15 מיקום:מרכז תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה חבר/חברה/(גם וגם):לא כלב או חתול :כלב יש לי בבית אחד מתוק שחור או לבן:לבן שיר אהוב: TITANIC להקה אהובה: זמר אהוב: שיר לוי זמרת אהובה: מירי מסיקה נינט תוכנית טלויזיה אהובה: זינה הסידרה הכי יפה בעולם סרט אהוב: TITANIC כמובן סרט דיסני אהוב: מלך האריות שחקן אהוב: לאונרדו דקפריו שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון קוקה-קולה או פפסי:קולה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:בורגראנץ' בנים או בנות (לא בקטע מיני): בנות המין השולט הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה :ריקה הדשא של השכן ירוק יותר : לא תמיד עונה אהובה: כולם אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה: שניהם ביום כיפור- צמים או לא : ברור שכן ובאופן כללי, שומרים על מנהגים : כה כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים : כן כמה :3 ובמה תעבדו:בזבל סלקום/אורנג'/פלאפון:סלקום איך ככה, בחיים : מצויין תנו לעצמכם ציון בין 1-10:9 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם: טיפטיפה להרזות תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: בלונדיני עניים כחולות עכשיו מבחינה פנימית(): בן אדם טוב איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים:שקטים מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: אחלה דבר מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה : כולם חמודים ונחמדים באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ : בפורום זינה המושלמת מה ההופעה האחרונה שהייתם בה :שום דבר איך היה :מעפן מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה:מוזיקה לטייל בגשם או בשמש :בשנייהם חיבוק או נשיקה :שנייהם סיינפלד או חברים :חברים ברוור עוד מעט נגמר, מתרגשים :כן כולי אושר איך היה השאלון : בסדר מעייף אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום:אריאל שרון תתפטר דודו טופז במקומו זה המקום המתאים לך

netapet2

New member
עונה ../images/Emo105.gif

שם: נטע גיל: 12 ו-7 חודשים + מיקום: ת"א תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה בעעע חבר/חברה/(גם וגם): לא ולא כלב או חתול : כלבבבבב שחור או לבן : שחור שיר אהוב: שיר לשירה להקה אהובה: אממ אין בדיוק זמר אהוב: אממ לא יודעת... אם רן דנקר נקרא זמר... חח זמרת אהובה: נינט טייב ו... מירי מסיקה תוכנית טלויזיה אהובה: השיר שלנו וראש גדול סרט אהוב: אממ זוג משמיים סרט דיסני אהוב: אממממ..... מלך האריות שחקן אהוב: רן דנקר :) שחקנית אהובה: אממ מיה דגן קוקה-קולה או פפסי: קוקה קולה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: בורגר ראנץ'\קינג בנים או בנות (לא בקטע מיני) בנות הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה חצי מלאה
הדשא של השכן ירוק יותר נכון(כי אין לנו
) עונה אהובה: אביב אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה: לילה ביום כיפור- צמים או לא לא ובאופן כללי, שומרים על מנהגים: לא כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים כן כמה 3 ובמה תעבדו לא יודעת סלקום/אורנג'/פלאפון : סלקום איך ככה, בחיים: חרא תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 0 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם: לא יודעת חח תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: לא יודעת עכשיו מבחינה פנימית(): אופי טוב... חמוד, נחמד... אממ אוהב וזה איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים: שקטטטטט מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: לא יודעת מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה : לא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ : השיר שלנו, פה, נינט טייב, רוכבים צעירים. מה ההופעה האחרונה שהייתם בה: אממ אם הצגות נקראות: מרי לו איך היה אחלה! מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה : לשמוע מוזיקה לטייל בגשם או בשמש: בין לבין חיבוק או נשיקה : חיבוק סיינפלד או חברים : חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים : הא?! איך היה השאלון : נחמד אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: החיים אחלה כשאתה בן שמונה :)

KORAL17C

New member
עונה!!! אני אחות של קורל אבל לא שים

שם: אביה גיל:16 מיקום:מרכז תלמיד/חייל/עובד/אחר:תלמידה חבר/חברה/(גם וגם):אין כלב או חתול:כלב שחור או לבן:שחור שיר אהוב:טיטניק, WHAT'S IN IT FOR ME ועוד להקה אהובה:אין (אבל אפשר לומר שהגיימבויז) זמר אהוב:אין זמרת אהובה:אבריל לווין, קלי קלרקסון ואמי דיימון תוכנית טלויזיה אהובה:היכל התרבות סרט אהוב:ללכת על הכל 1 ו-2, מליונר מי שמוסר ראשון ועוד סרט דיסני אהוב:במבי והיפה והחיה שחקן אהוב:מתיו פרי שחקנית אהובה:קורטני קוקס ארקט קוקה-קולה או פפסי:קוקה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:קינג בנים או בנות (לא בקטע מיני):בנות הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה:אם הכוס חצי מלאה אז היא גם חצי ריקה הדשא של השכן ירוק יותר:לא תמיד נכון אבל בעיינך זה ניראה שכן עונה אהובה:חורף ואביב אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה:גם וגם ביום כיפור- צמים או לא: ברור שכןןןןן ובאופן כללי, שומרים על מנהגים:כןןןןןןןן ומקיימים מצוות כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים:ברור כמה:2, 3 ובמה תעבדו:במאית או טסריטאית (בעזרת ה') סלקום/אורנג'/פלאפון:סלקום איך ככה, בחיים: החיים הם ככה תנו לעצמכם ציון בין 1-10:8 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם: מה שלא טוב תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:עיניים כחולות שער כהה גבוה ולא רזה מידי עכשיו מבחינה פנימית():בן אדם טוב ושיואב אותי(הכי חשוב) איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים:שקטים מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:זוועה אני לא רואה את עצמי משתכרת בגילגול הזה מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה:לא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ:בפורום של חברים מה ההופעה האחרונה שהייתם בה:אם טקס בצפר נחשב אז... איך היה: היה מ-ש-ע-מ-ם מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה:גם וגם לטייל בגשם או בשמש:גשם חיבוק או נשיקה:שניהם סיינפלד או חברים:חברים ברווווווור (איזה שאלה?!?!) עוד מעט נגמר, מתרגשים:אה, ככה איך היה השאלון:ארוך ומיגע אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום:"אם אתה מושלם תהיה אתה עצמך ואם את מלאה חסרונות תשתפר ואז תהיה מושלם ואז תהיה עצמך"

Sandy feehily

New member
עונה נה נה נה נה

שם: סנדי
חבר/חברה/(גם וגם): לא כלב או חתול : כלב
שחור או לבן: שחור ולבןןןן שיר אהוב: מממ...The Rasmus-Sail Away להקה אהובה: ווסטלייף
זמר אהוב: הראל מויאל
זמרת אהובה: שירי מיימון ונינט טייב תוכנית טלויזיה אהובה: 8 כללים פשוטים ובובספוג איזה מתוק חח
סרט אהוב: אהבה בתשלומים
סרט דיסני אהוב: שלגיה ... שחקן אהוב: רן דנקר!!!
שחקנית אהובה: נינט טייב!!! קוקה-קולה או פפסי: ברור שקוקה קולה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: בורגרראנץ' בנים או בנות (לא בקטע מיני) מממ...בנים?....חח הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה חצי מלאה הדשא של השכן ירוק יותר : בכיף שלו עונה אהובה: שניה הלכתי לקרוא..מממ...כולם!! אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה : יום ביום כיפור- צמים או לא : כןןן ובאופן כללי, שומרים על מנהגים: כןןן
כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים: כןןן כמה 2? 3? ובמה תעבדו: מממ...לא יודעת סלקום/אורנג'/פלאפון: פלאפון איך ככה, בחיים : נו בסדר מה איתך? חחח תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 100 אפשר? לא סתם 8! (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם : כלום 8 מספר חביב תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: מממ...שיבוט של רנוש?
עכשיו מבחינה פנימית():רגיש איכפתי ......לא יודעת חח איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים : תלוי במצב רוח שליייי מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:לא טעמתי אז לא יודעת
מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה: לאאא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ: ווסטלייף,הראל מויאל,הראל סקעת,היכל התרבות,גיים בויזתואצל רנוששש
מה ההופעה האחרונה שהייתם בה: הופעה של הראל מויאל בנהריה איך היה: היה סבבה !!!!!! יש תמונות...חח
מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה : לשמוע מוזיקה
לטייל בגשם או בשמש :בגשם!!
חיבוק או נשיקה : חיבוק ונשיקה אפשר?
סיינפלד או חברים : חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים : כןן
איך היה השאלון : סבבה אחותי
אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: כןןן לחיות זה מסוכן אפשר למות מזה.. חח

דנושקע

New member
עונה.

שם: דנע גיל: 13 וחצי מיקום: קריית גת תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה חבר/חברה/(גם וגם): לא
כלב או חתול: חתול
שחור או לבן: שחור. שיר אהוב: יש יותר מדי. להקה אהובה: היהודים זמר אהוב: רן
זמרת אהובה: בריטני? נינט? תוכנית טלויזיה אהובה: השיר שלנו. סרט אהוב: מת לצעוק 3 סרט דיסני אהוב: לא רואה סרטי דסני =\ שחקן אהוב: רן דנקר שחקנית אהובה: יעל שרוני קוקה-קולה או פפסי: קוקה קולה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: מקדונל'ס בנים או בנות (לא בקטע מיני) : בנים. הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה : חצי ריקה. הדשא של השכן ירוק יותר ? כן. עונה אהובה: סתיו. אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה: טיפוס של יום. ביום כיפור- צמים או לא? לא. ובאופן כללי, שומרים על מנהגים? לפעמים. כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים? כע. כמה ? אנערף. ובמה תעבדו? אממ, רקדנית, מאפרת מקצועית, או משהו בתחום. סלקום/אורנג'/פלאפון: סלקום. איך ככה, בחיים? נחמד ואיתך? תנו לעצמכם ציון בין 1-10: =\ (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם? את הכל. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: =\ עכשיו מבחינה פנימית(): =\ איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים? שקטים. מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: לא מתה על זה. לא טעים לי. מנהלים פורום כלשהו בתפוז? אם כן, איזה? לא. באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ? רן דנקר, השיר שלנו, המורדים, מוזיקה שחורה. מה ההופעה האחרונה שהייתם בה? לא הלכתי להופעות
איך היה ? חרא מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה? לשמוע מוזיקה. לטייל בגשם או בשמש ? בשמש. חיבוק או נשיקה ? חיבוק. סיינפלד או חברים ? חברים. עוד מעט נגמר, מתרגשים? כן, מאוד. איך היה השאלון ? נייס אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: רן דנקר, תעשה לי ילד.

למעלה