המשך המטלה הוא.....
אז תהיי מאושרת אם: יחסיך עם הורייך ישתפרו תהיה לך אהבה בחייך מבחור יותר בריאות ושלווה ועצמאות מה בעצמך מונע ממך להגשים את כל מה שכתבת? וכאשר תגיעי להבנה, תחשבי מה את יכולה לעשות נתחיל מהיום, בשביל להתחיל לממש בקצת את כל מה שכתבת. אני רק רוצה להזכיר לך שחלק מהדברים שיגרמו לך אושר, היו דברים שגם אני רציתי, ורק בשנה האחרונה פתרתי אותם, כך שזה כן אפשרי (שלווה, שישתפרו יחסי עם הורים, עצמאות-כל אלה לא היו לי עד השנה האחרונה!) . . . . . . אני רוצה שתכתבי קודם כל מה בעצמך מונע ממך להגשים את כל אלה (תכונות אופי, מנהגים וכדומה). אחרי שתעשי זאת, אני רוצה שתסתכלי בשלב האחרון של המטלה (שנמצאת בהודעה הבאה). אבל אני מבקשת ממך בבקשה, תסתכלי בזה רק אחרי שתסיימי את המטלה הזאת. את מבטיחה? זה ממש חשובאם לא תתאפקי, את תדפקי לעצמך את המטלה וזה יפספס את כל המטלה!!!!! בבקשה צ´יפסית, אם את רוצה לשנות משהו היום-אל תסתכלי...... אוקיי קחי לך את הזמן עכשיו שבי בנחת ושבי עם דף ונייר (לא לכתוב במחשב!) ותחשבי מה בעצמך מונע ממך להגשים את האושר שלך, או אלו פחדים מונעים מעצמך להגשים את האושר וכו´. בהצלחה!!! אוהבת המון! מיכלי