ולגבי ביקורת עצמית מול קבלה עצמית!

~דויד~

New member
ווואאאאההההווווווווווווו!!!!!!!!!!!

אני כבר לא יכול עוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חייב לתת לך איזה חיבוק מה זה מוחץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ומלא

deep ocean

New member
מתי אני אקבל חיבוק? אתה נוסע מחר

לחו"ל, נכון? רגע, אז כשאתה חוזר......... :) שיהיה לך הכי כיף שבעולם דויד!!! :) אוהבת המון!!! מיכלי

~דויד~

New member
../images/Emo24.gif ענק ../images/Emo24.gif

תודה רבה. אנחנו עוד ניפגש... טוב, זהו, טסתי... באהבה, דויד, ותמסרי ד"ש לבנצ´וק
בסדר?

deep ocean

New member
זהו, יצאת כבר מהבית???????

למה אני אמורה למסור ד"ש לבן? תטלפן אליו עכשיו!!!! כן עכשיו!!

deep ocean

New member
דויד- טילפנתי אליך עכשיו לסלולרי!

לאחל לך נסיעה נעימה...אבל לא ענית...... :))) אז אני אכתוב פה: שיהיה לך שם המון כיף וגם כיף בלב אושר חוויות שמחה הנאה אהבה ומתוק בפנים!!!! אה, הרגע טילפנת אלי..... :))))

deep ocean

New member
דויד תיזהר :))))))))

עוד פעם אחת תקרא לי מיטבל ימי..ואני אנקנק אותך!! חהחהח זאת המילה שקפצה לי לראש איך אני אעשה זאת איני יודעת אבל בא לי להגיד את זה אני אנקנק אותך :))))) משעשע רגע, אתה רומז שבא לך לאכול אותי? אז אני צריכה להיות מוחמאת!! (מיכל סוחטת מחמאות) דויד......נו שחברים שלך יבואו כבר לא תספיק ללכת לדיוטי פרי אני סוםרת 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ברגע שתסיים לקרוא את הודעתי, הם יצפצפו לך! מילה שלי!!!!!!!!!!

deep ocean

New member
אז כנראה שחבר שלך בא

לאסוף אותך אם אתה לא עונה....... אז צדקתי? הוא צפר לך אחרי שסיימת לקרוא את ההודעה שלי? טוב אני הולכת לישון....... טוב דויד מכיוון שאתה כבר לא פה אז אני אספר לך משהו היום נזכרתי במישהו שהכרתי בעבר ואני לא יודעת מה זה אומר- שהוא יטלפן אלי? (אבל הוא גר בחו"ל) שהוא יצור איתי קשר? (אבל ניתקנו קשר) שאני מתגעגעת אליו? (אבל היה לו אופי חרא) אז מה זה אומר? אתה מוכן להגיד לי אולי בגלל שאמרת שאתה נוסע לארה"ב, זה הזכיר לי אותו זאת התשובה הכי הגיונית שמצאתי....... כל ההודעות שלך שסיפרת על הנסיעה לארה"ב גרמו לי להיזכר בו....המממממ. לא רוצה לחדש איתו קשר אז די מה יש לי סטופ זהו שוכחת אותו. ובלי קשר היום יצר איתי קשר מישהו אחר מהעבר שלי מה קורה פה? זה לכבוד ראש השנה? :))

deep ocean

New member
געגוגעים-נו, אני אתן להם מקום

במקום להכחיש אותם משהו שנכתב אלי..... > So dont let the world bring you down > not everyone here is that fucked up and cold > remember what you came and why youre alive > > ---- > > Meet me in outer space we could spend the night > watch the earth come > > how do you it , make me feel like i do > how do you what?... its better than i ever knew > > meet me in outer space > I will hold you close if you are affraid off heights > I need you to see this place so I can show you > how does it feel to be in time > > how do you it , make me feel like i do > how do you what?... its better than i ever knew > > OUR STELLAR > ----- > > TRACK #11 > MUST BE OUR SONG >

deep ocean

New member
והסוף..............

וגם הגיע זמני לישון...... it´s about faith... about love feelings are like music... you can see them or even feel them (yet we call them feelings) they exist and produce marvelous things in human nature... Michi, for all the moments that we shared I keep you as one of the most precious things that I have found in my life... you brought something to me that I cant explain... but as a friend I must let you go ahead even when that means I have to step back.

deep ocean

New member
זהו! שיו איזה הקלה!

התנקיתי גם מזה!!! הממממממ תודה לדויד הוירטואלי שהיה פה להקשיב לי ולשמוע אותי :) חהחחה מרגישה נפלא התנקיתי מהגעגועים!!!!!!! געגועים למשהו שלא קיים באמת זאת רק פיקציה הוא לא ממש קיים הוא טוען שהוא קיים אבל הוא אף פעם לא היה קיים אולי רק במחשבות שלו אבל במציאות הוא היה משהו אחר לגמרי משהו רע.

deep ocean

New member
מילות השיר "יש לי חדר משלי"

הבטחתי אותן, נכון? אז הנה: ארקדי דוכין יש לי חדר משלי ובחדר יש אור זה כרגע לא אני או אני בשחור זה נמשך כמעט שבוע או כבר כמה ימים אם תשאל אותי-מדוע? זה עמוק בפנים תתגבר תתגבר כך אומר לי הקול להפגע וליפול כל אחד יכול לכולנו מותר להיות חלשים רק לא לאטום אוזניים לא לעצום עיניים לא לעזוב ידיים גם בימים קשים יש לי חדר משלי ובו אני נח כמה כל זה ימשך? כמה שמוכרח בנתיים זה שבוע או כבר כמה ימים אם תשאל אותי-מדוע? זה עמוק בפנים. תתגבר.

רחלי27

New member
מיכלי..מיכלי..מיכלי.. ../images/Emo42.gif

ואו!! ליקרא אותך זה פשוט להרגיש את קרני השמש גם בלילה! את עצומה!!! תמשיכי ככה תמיד, יותר גבוה...יותר רחוק... חדשה כאן...רחלי.

deep ocean

New member
הי רחלי27 :))))

קודם כל, ברוכה הבאה, לא זוכרת שראיתית אותך כאן לפני כן :) דבר שני, ואוו תודה לך מתוקה שיו, איזה מחמאות :) שיהיה לך יום נהדר ומדליק מיכלי

למעלה