ומה בעניין הגיל?

Berethor

New member
למה את רומזת?

במלא לא היית מקבלת אישור כי אמא שלי הייתה יכולה לחשוב שאת גבר והיא לא תאשר גבר, אז תרגעי..

dori78

New member
אז זה מה שעוצר אותך?

שאמא שלך לא תאשר גבר?

(מן הסתם, היא רוצה שתתרבה)

Elle992

New member
אויי ויי יזמיר!

באמת כל הכבוד על ההשקעה(זה לא עיניין של מה בכך!) אבל זה בהחלט אחד הדברים המזעזעים שיצא לי לראות....ברת'ור במודעת הכרות עם אמא בודקת ואויי

אני מוכנה להשקיע אפילו יותר

בכדי לעזור לברת'ור להשתדך (ואולי לעזוב את הפורום
), רק שכרגע לא ברור מי קהל היעד לשידוך...

AlanSmith

New member
בגלל חוסר הניסיון הייתי מעדיף מישהי צעירה

יחסית, 23-33 זה אופציות שהייתי שוקל ברצינות, ואילו הייתי יותר מעדיף 26-32.

אני בן 28 כרגע. אך אני לא צופה שטווח הגילאים שאני מחפש ישתנה ב4-5 שנים הקרובות, כלומר גם כשאהיה בן 33 (אם עדיין אהיה בודד) לדעתי עדין אחפש 23-33 כאשר העדיפות תהיה ל 26-32.

מבחינתי זה פקטור מאוד משמעותי, מעדיף לא לפרט למה אבל לא קשה לנחש (רק שימרו את הניחושים שלכם לעצמכם בבקשה).

זה לא הגיל,אלא התרגיל

יצאתי בעבר עם בחורים צעירים ממני, עם בחורים טיפה מבוגרים ממני.
בעלי צעיר ממני בכמה חודשים וזה ממש לא משנה לי.. (וגם לא משמעותי).

בעיני זה מאוד תלוי באדם. מודהאבל שלא מבינה איך מסתדר בני 20 עם בני 40 למשל-שזה משהו שיוצא לי לראות הרבה לאחרונה.

Grey Wind

New member
אלא אם אתה פדופיל

מצטער הייתי חייב לשחרר את הבדיחה הזאת
חצי מהחיים שלי זה בדיחות קרש בלתי מבוטאות

אם כבר, נראה שפער של כמה חודשים לא משנה לאף

אחד בשום גיל. אלה אנשים שיכולים להיות באותה כיתה בתיכון למשל.

sanaya7

New member
פעם היה לי חשוב שהגבר יהיה מבוגר ממני

תמיד גם התאהבתי במבוגרים ממני בהרבה 9-12 שנה. בשנים אחרונות גם אם פנה אליי גבר צעיר ממני בשנה היתי פוסלת(אני מודעת לזה שזה דיי טיפשי)
אבל ממש לאחרונה נתתי צ'אנס למישהו שהיה צעיר ממני ב-4 שנים וממש לא הרגשתי את ההבדל. אפילו הרגשתי שהוא המבוגר בין שנינו. בסוף זה לא הסתדר אבל ממש לא בגלל הגיל. אז החלטתי שאני לא פוסלת יותר על גיל. ברור שעד גבול מסויים, לא רוצה שהוא יהיה בגיל שאני יכולה להיות האמא שלו אפילו באופון תאורטי, אבל אם הוא צעיר ב-4-6 שנים, כבר לא נשמע לי נוראה כול כך

Berethor

New member
אני מוצא את זה דיי אירוני

במיוחד שהיית מוכנה לצאת עם הרבה יותר מבוגרים ממך אבל לא עם צעיר ממך.

sanaya7

New member
חינוך סובייטי
מה אתה רוצה

גבר צריך להיות מבוגר מאישה, ככה זה

Berethor

New member
אני מאמין בגבוה יותר

לגבי גיל אני מאמין שהמצב הכי טוב זה אם הם באותם גלאים, ובעיקרון לא משנה לי אם זה לכוון של אישה או גבר כאשר יש פער, אם כי הבדל אחד משמעותי וטבעי קיים בנושא וזה שעל אישה יש יותר מגבלות בנושא ילדים בגלאים מאוחרים.

למעלה