ומה עם הסקר

Another Girl

New member
../images/Emo15.gifתוצאות הסקר../images/Emo15.gif

השבוע נתבקשתם לבחור את סרט הביטלס האהוב עליכם. בואו נראה מה הצבעתם: (מתוך 18 קולות)
27.78% (5 קולות) בחרו ב-A Hard Day's Night הקליל, שהוא אחד מהמפורסמים שבסרטיהם, אם לא המפורסם ביותר.
11.11% (2 קולות) בחרו ב-!Help
אותו אחוז-11.11% (2 קולות) בחר ב-Magical Mystery Tour כפייבוריט.
הרוב הלך,כצפוי ל-Yellow Submarine עם 50% (9 קולות).
ו...אף אחד לא מעדיף את Let It Be,ואולי בגלל שהוא לא "חמוד" וקליל כמו השאר. השבוע נעבור לסקר חדש בנושא קצת שטחי (אז מה? מי אמר שאנחנו חייבים להיות כאן סוקרטס...
) והוא "מיהי בת-הזוג המועדפת עליכם?" יאללה,להצביע.

Another Girl

New member
../images/Emo32.gif דביק לסקר ../images/Emo178.gif

אז? פטי? לינדה? מורין? ואולי יוקו?(Right) בואו ננסה להתעלם שנייה רק ממוטיב היופי...(למרות שברור של-3 הראשונות לא חסר) אלא גם קצת באופי? ואולי תלכו דווקא על אחת מהאקסיות המיתולוגיות? או הנוכחיות? כה רבות הן האפשרויות.........

בשם העצומה

אז ככה: 1. יוקו?! 2. כצעד של העצומה אני הולך להיות המצביע היחיד למען מורין קוקס, אשתו של רינגו! כל הכבוד לי!

וואלה?!

האם זוהי העצומה או שבאמת יש אנשים שחושבים שמורין קוקס יפה (למה?!) אגב, הסקר באמת ברמה נמוכה, וגם: 1. מי הצביע ליוקו?! 2. מי לא הצביע לפטי בויד?! 3. אף אחד לא הצביע ללינדה מקרטני/הת'ר מיילס?! בקצב הזה, נצטרך גם עצומה למען פול וג'ורג'.

Another Girl

New member
צאו מזה...

סה"כ סקר שבועי קטן. שבוע הבא נפצה אתכם במשהו בומבסטי

Another Girl

New member
עוד לא חשבתי על זה

אבל..כשאני מבטיחה אני תמיד מקיימת! רעיונות? בעצם..שכח מזה

הנה כמה רעיונות

מי הביטל הכי מופלה? מי הביטל הכי מסכן ומקופח? מי המתופף הכי טוב מבין הביטלס? מי הביטלס הכי חמוד (?) ועוד כהנה וכהנה.

Miss CB

New member
מוכר לי...

לא דיסקסנו את זה כבר? סתם אני צוחקת אחי.

ברוכה השבה

הפסדת הרבה בשבוע... בכל מקרה, אם את תומכת בעצומת רינגו תצביעי למורין קוקס!

מ ק ר ט נ י

בחיאת, איך אפשר להצביע למורין קוקס כשפטי בויד, האישה שכתבו עליה את השירים הכי יפים בעולם נמצאת שם????. אגב למה בראין אפשטיין לא בסקר (סתאם סתאם אני איש מגעיל)

עקרונית

הייתי מצביע בשבילה אם לא הייתה את העצומה. אבל אני צריך להוות דוגמא אישית! 2. בריאן אפשטיין?!!!??? א. למה?! ב. איכס!

Another Girl

New member
קרעת אותי עכשיו ../images/Emo6.gif

האמת רציתי לשים את זה כשאלה בטריוויה,ונמנעתי ברגע האחרון...שלא יגידו שאני חודרנית,דבילית ושטחית

אל תקחי הכל כל כך אישית...

זה בסדר אם זה חד פעמי וכאלה אבל זה פורום הביטלס... טוב כל הסיפורים מסביב כבר לא כל כך משאירים אפשרות להתרכז רק בהם...

למעלה