ומה עם הסקר

BlueAdder

New member
לינדה...אני מסכים בהחלט

אני מסכים, לינדה ממש חמודה, היא היתה מדהימה. לא שיש לי משהו נגד הת'ר, להיפך, אבל אין כמו לינדה וזה הזמן להמליץ לכולם לשמוע את האלבום שלה.... ( שפול הוציא אחרי שהיא נפטרה ) ברור שזו לא הרמה של פול ושל הביטלס אבל יש שם כמה שירים חמודים, ואני אישית די אוהב את זה.

white queen

New member
אני אישית חושבת ש...לינדה...

אני חושבת שלינדה הייתה תקועה ביותר, ואתם עוד מדברים על יוקו!!! (לא שאני מתה עליה או משהו...בעעע.....). אבל לינדה הייתה תקועה בכל מקום!! פשוט כל מקום פול תקע אותה!!! היתה חסרה לו זמרת רקע= תקע את לינדה! היתה חסרה לו דוגמנית לקליפ= תקע את לינדה! היה חסר לו קלידן= תקע את לינדה! הקים להקה חדשה= תקע את לינדה! (זה אמור להיות הראשון פה...) לא שג'ון לא עשה זאת!!! אבל בכל זאת כל מקום שפול היה, לינדה, כל מקום שפול הלך, לינדה! חלאס....

elad2040

New member
היא היתה אישתו

רצית שלא יתקע אותה? (אויש! וולגארי! אבל את התחלת)

white queen

New member
אוי באמת......

זה שהיא הייתה אישתו זה לא אומר שהוא היה צריך לדחוף אותה לכל דבר קטן שהוא עשה......(ובמובן המקורי של המילה.....)

white queen

New member
אוייש באמת נו...גברים...מה אפשר....

לצפות!! אוקיי, לא במובן הזה שאתה חושב..........

Miss CB

New member
איך אפשר שלא?!

יש שאולי יחלקו על דעתי אבל עזבו שניה פוליטיקה פנימית, ביטלז אהוב או מה-שלא-יהיה. היא פשוט מדהימה.

את גם לא סופר אובייקטיבית...

את תומכת עקרונית בג'ורג' (למרות שאז את צריכה להצביע למורין קוקס...) אבל בכל מקרה, באופן כללי הייתה לה (לפי מה שאני יודע) את האישיות הכי נחמדה (*יותר מדי*) מבין נשות הביטלס... לסלוח לג'ורג' על מה שהוא עשה במשך שנים...

Miss CB

New member
אבל אמרתי,

בלי פוליטיקות, לא? והסתכלתי על האחרות והן גם מאוד יפות (כולן! חלק קצת יותר וחלק פחות
) אבל אין ספק שפטי לוקחת. לטעמי בכל אופן.

לגבי מורין קוקס

לא נאה ולא יפה, בוגדנית, אבל מה שהכי חשוב: הפייבוריטית של עצומת רינגו! ואל תשכחו את זה!

כי...

לא ידעתי על קיומה עד לפני 5 דקות, וכבר הצבעתי למורין קוקס. אבל עצומת רינגו מאפשרת לחבריה לבחור בכל חברה/אישה לשעבר של רינגו.

LadyG

New member
פטי היא ../images/Emo47.gif

שירי האהבה היפים ביותר נכתבו עבורה. אבל, שימו לב לסינתיה. אישה מקסימה. אני מצרפת ראיון שנעשה איתה

Miss CB

New member
ברור שהיא לוקחת

אצלי בכל אופן: היא כזאת יפה וזה אחד, סבלנית וזה שתיים, וחתיכת מקור השראה... וזה שלוש, ארבע, חמש...

יטבת22

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שמתם לב לתוצאות? מקרטני, זה הזמן להתחיל לרמות.

Another Girl

New member
ומה עם הסקר../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

ובכן,למרבה התדהמה יוקו מובילה כאן עם 8 קולות.אחריה קרובות עד כאב פטי ולינדה עם 6 קולות כל אחת... והעולם שותק?!

למעלה