ומה עם הסקר

לא נשתוק!

יש לי הצעה לסקר חדש, שישקף את הרגשת הפורום באמת (ובו אני בטוח שיוקו תזכה עוד פעם): מי האישה הכי שנואה עליכם? אבקש אגב, את רשימת האנשים שבחרו ביוקו. הערה: זוהי הודעה דמוקרטית לחלוטין, רק שלדעתי יש לנסח בתקנון הפורום (שיוכן בקרוב לפי מה שהבנתי) איזשהו סעיף שמגביל תמיכה ביוקו... בושה וחרפה וכלימה!

elad2040

New member
אתה מציע לתלות אותם?

או שכיסוי בזפת ונוצות יספיק?

אני מציע...

לשאול אותם (ואותך): למה לעזאזל להצביע ליוקו? ומפאת קוצר זמן אני לא אציין את כל הסיבות שיש לי נגדה.

elad2040

New member
הממ...

מלבד היותה "אוביקט אישתי" לאחד מהפאב פור היא גם אומנית מעניינת בזכות עצמה. הטענות על כך שהיא גרמה לפירוק הביטלס הן מגוחכות. יש סיבות מסוימות להניח שהיא עזרה לג'ון לצאת מההתמכרות הקשה שלו להרואין. כולם שונאים אותה מתוך גזענות מושאלת (כלומר, אני לא מניח שאתה גזען, פשוט לקחת לעצמך את הנראטיב הפופולארי בקשר לביטלס, שכרוך בשנאת יוקו ומבוסס על שנאת המזרח באמריקה). אבל בסופו של דבר הצבעתי ליוקו כי התחשק לי. אני לא חש שום נאמנות לכת שלך.

לא אמרנו שהיא היתה מושלמת

אבל היא אמנית, היא עזרה לג'ון לפי עדותו להתגבר על דברים רבים (הילדות שלו, למשל), והעניין של היריבות עם פול היה כדי להראות שג'ן ופול היו חברים טובים. היא אולי עשתה הרבה שטויות (למרות שREVOLUTION 9 בעיני לא כל כך דפוק אם מתעמקים בו). בכל מקרה יוקו עשתה דבריםרבים ויפים עם או בלי ג'ון, בניגוד למי שאתה הצבעת לה (!) בלי לזלזל, אתה מצביע רק בתור צעד של העצומה לרינגו.

בלי קשר להצבעה שלי...

אוקיי. אני הצבעתי בגלל עצומת רינגו. אבל למה אתם הצבעתם ליוקו? ישנן הרבה אפשרויות אחרות, שהן ללא ספק יותר טובות, כמו: פטי בויד- בלי להתייחס לחיצוניות, היא הייתה סלחנית בצורה מדהימה לבגידה של ג'ורג'. סינתיה- הקורבן של ג'ון... נשא אותה רק מכיוון שהיא כבר הייתה בהריון ממנו, ונטש אותה ברגע שראה את יוקו (מדברים על תרומות שליליות של יוקו...) עוד לא ראיתי מעשה אמנות שלה... באמנות המוזיקלית לפחות, היא לא ממש מושלמת... בלי להתייחס לשיר (?!) Revolution 9, תקשיבו לשירי האהבה שלה לג'ון... בידור. אז בכל מקרה, מוזיקאית היא לא. אגב, מהם הדברים היפים שהיא עשתה עם או בלי ג'ון?

ג'ון ברשות עצמו

ואם הוא עוזב את בנו ואשתו זו אחריות מלאה שלו. אתה אומר שיש אפשרויות טובות יותר ללא ספק אבל זו הדעה אך ורק שלך. ויש אנשים שכן אוהבים את המוזיקה שלה... דברים טובים אם או בלי ג'ון היא האומנות שלה שאולי לא ראית אבל היא עדיין קיימת.

elad2040

New member
את האלבומים שהיא עשתה עם ג'ון

אני לא מכיר, אז לא אתיחס אליהם. לעומת זאת, הייתי בתערוכה שלה, וחשבתי שהיא מבריקה. לא מצאתי לצערי אתר שמראה הרבה מהעבודות שלה, אבל הנה אחת יפה.

אז ככה...

ראית את הסרט לט איט בי? אם לא, היית רואה כמה יוקו נדחפה לחיי הלהקה. אם זה לא מספיק יש את השיר (?!) revolution 9, שהוא pure גועל נפש של יוקו. היא פשוט דחפה את ג'ון מחוץ ללהקה, ולא זוכר איפה ראיתי את זה, אבל היא עצמה אמרה שאם פול מקרטני היה אישה היא הייתה חשה יריבות נגדו (דבר שמוכיח שהיא הייתה יריבה של הביטלס בעיני ג'ון). אין קשר לגזענות, ועובדה שאני אישית לא אוהב את ג'ון (מהבחינה האישית כמובן), למרות שהוא (איזה חתיך!) עם עיניים כחולות ושיער בלונדיני. אין לי שום כת... ואני אשמח אם תסביר לי על איזו כת אתה מדבר... לא שמעתי על שום עדות שבזכותה הוא נגמל מסמים, ובכלל... הסיבה היחידה לשמוח על קיומה היא ההשראה שהיא נתנה לג'ון בשנות ה-70, לכתוב שירים יפיפיים כמו Jealus Guy ו-Woman. כמו שכבר אמרתי קודם, אני פשוט עניתי כאן על העניין של הגזענות והכת, שלא נעים לי לא להגיב לזה... אבל אני פשוט ממליץ לך ללכת לקישור שכבר נתתי!

למעלה