ונעבור לשלב השאלה הזהה

ונעבור לשלב השאלה הזהה ../images/Emo103.gif

הי חבר'ה, מה נשמע? נראה שהיה שמח כאן בחג/סופ"ש. בדיוק גמרתי "לעבור על החומר" ולהכיר כמה פנים חדשות כאן. בהמשך לשרשור ההיכרות של גרטרוד - כמו שכתבתי שם, השאלות שלה נתנו לי רעיון, והגיע הזמן ליישם אותו. הרעיון מבוסס על משחק שאנו נוהגים לשחק עם החבר'ה שלנו, ומטרתו להכיר זה את זה. המשחק נקרא "השאלה הזהה" ובו כל משתתף צריך לענות על השאלה שנשאלה. מקורו של המשחק במשחק ילדים דומה, אבל השאלות שלנו קצת יותר מתקדמות מ"מהו הצבע האהוב עליך?". או-קי. עד כאן הקדמה, ועכשיו למשחק! והשאלה להפעם: איזה חלום ילדות שלך כבר הספקת להגשים עד היום? והתשובה שלי: בילדותי (מגיל צעיר מאד) היה לי חלום להגיע לדיסנילנד. רק בשביל להבהיר, אם זה נראה למישהי כאן כמו משהו בנאלי ולא איזה ביג-דיל, באותם ימים דיסנילנד (ואמריקה) היתה רחוקה מאד, ולא היה יורו-דיסני, ובמצב הכלכלי של הורי באותה תקופה נסיעה לחו"ל (כלשהי) היתה חלום רחוק מהישג יד. חלום הילדות שלי היה דיסנילנד ורק דיסנילנד (לא אורלנדו שהיא לא "דיסנילנד האמיתית" בשבילי האמיתי היה רק דיסנילנד הראשונה בקליפורניה) ולא רציתי להסתפק ב"תחליפים". את חלום הילדות שלי הגשמתי (בעצמי, לא באמצעים של הורי) בגיל 25. בפעם הראשונה בחיי טסתי לחו"ל והגעתי לדיסנילנד, כפי שבילדותי אמרתי שאם יהיה ביכולתי לטוס לחו"ל הייתי רוצה לטוס לדיסנילנד. הייתי יומיים בדיסנילנד, ואל אף שהייתי מצוננת עם חום נהניתי מכל רגע! נחתתי בחזרה בארץ עם אוזני מיקי-מאוס כמו ילדה ועם חיוך מאוזן לאוזן.

טל קר

New member
חתולים

(זהירות, אני יכולה לכתוב על הנושא שעות) תמיד היו לי כלבים בבית אבל אני אוהבת נורא חתולים. אני סובלת מאלרגיה והייתי אלרגית לחתולים, אבל שום דבר לא היה יכול לעצור אותי.... כמה שנים לפני שהיה לי חתול, כבר הלכתי לקבל באופן קבוע זריקות נגד אלרגיה לחתולים, כי ידעתי שיגיע הרגע. בחודש בו עברתי לגור מחוץ לבית - ביצעתי. יש לי שניים, חתול וחתולה, הם אצלי מ9/2000. שניהם נמצאו ברחוב והיו בינתיים בביתה של חובבת חתולים שכל השכנים היו זורקים לה גורים לחצר כי ידעו שהיא מטפלת בהם/מוצאת להם בית. הקשר איתה נוצר דרך פורום חתולים של IOL. לקחתי חתול וחתולה (לא בחירה מוקדמת, פשוט אלו הגורים שהיו אצלה באותה תקופה). החתולה היתה כבת חודש וחצי, והחתול היה בן כשבועיים-שלושה, פצפון נורא, בגודל כף יד, ואכל מבקבוק. בן זוגי דאז קינא בהם, ואמר למה אני אומרת להם כל הזמן שאני אוהבת אותם, יותר ממה שאני אומרת לו...אמרתי לו - אנחנו יכולים להפרד מכל מיני סיבות (ובאמת נפרדנו מכל מיני סיבות אחרי שלוש וחצי שנים...), אבל אני והם זה עד שהמוות יפריד ביננו
.

S i r i u s

New member
הגשמת חלום?

אני חושבת שלמצוא אהבה היה החלום הכי גדול שלי, אותו הגשמתי
החלומות שעדיין לא הגשמתי הם להוציא ספר ולקנות סוס. יום יגיע...

efroch99

New member
רציתי לדעת

אם ידעת איזה ספר את רוצה לכתוב, על מה, או שרצית לכתוב כל ספר.

S i r i u s

New member
אני מניחה ספר הרפתקאות על בעלי חיים

יש אחד שהתחלתי שנקרא "הקפיצה אל החופש" ובו מסופר על סוס קפיצות. אבל אני לא בטוחה עדיין אם אני אמשיך אותו.

סחתיין!

אני עדיין לא הצלחתי לצנוח, אבל החלום שלי ממילא היה קורס צניחה צה"לי (כולל הכנפיים בסוף), ככה שנראה לי שזה אחד שכבר לא אגשים לעולם. למה לא הגשמתי? זה קצת בעייתי לבנות (או בכל אופן היה בעייתי בתקופתי).

QueenOfMagic

New member
חלום ילדות

הממ...זה עצוב קצת אבל החלום ילדות שלי זה ללכת ללונה פארקים ברחבי העולם...מכיוון שהוריי היו מבוגרים הייתי בלונה פארק אחד בחיים שלי. יותר מאוחר אחותי לקחה אותי ליורו דיסני ואחרי זה הייתי ב- SIX FLAGS שזה היה מדהים...ואני והחבר שלי אם נישאר יחד נגשים את חלומי..

efroch99

New member
גם כן אהבה

או "חבר" כמו שניסחתי לעצמי אז.
חלומות שלא הגשמתי - להיות וטרינרית, לחיות ולעבוד בשמורת טבע (ranger), להקים חוות זאבים. אה כן, ולהיות יפה!

ט ו ש ה

New member
חלום הילדות שלי...

היה להופיע, ואפילו למדתי תיאטרון , אבל להופיע ממש לא הופעתי בגלל פחד קהל נוראי. הגשמתי את החלום במקום העבודה הנוכחי שלי (במפתיע, אני עובדת בתיאטרון...) - השתתפתי בקטע קטן מהמופע האחרון שלהם והיה ממש כיף (ומפחיד אימים, אני לא אכחיש), אבל מאד התרגשתי ונהנתי - גם מההופעה וגם ממחיאות הכפיים בסוף.

XUXA141

New member
לנסוע לפגוש את דיוויד האסלהוף.

האליל שלי מגיל 12. לנסוע במיוחד לאירופה, לעבור מסלול חתחתים של כסף, עצבים וזמן, ולהגיע ולפגוש אותו אישית לראיון של קרוב לחצי שעה, לקבל הזמנת אח"מ להופעה שלו, להיות הכי קרוב שאפשר ( נו בטח ששמתי עליו ידיים, מישהי אחרת היתה מוותרת על זה?) ו... לחלום על הפעם הבאה...

habubnik

New member
חלום הילדות שלי

אמממ...הוא עדיין החלום שלי. אבל אני הולכת ומוותרת עליו. שאמא שלי תאהב אותי. לא ממש היה לי זמן לחלומות אחרים בילדותי. בנערותי זה הפך לרצון למצוא את הבן זוג המושלם בשבילי...ומצאתי!

shira chan

New member
../images/Emo4.gif

חלום עצוב. זה יפה שהפכת את האכזבה מאמא שלך למשהו כל כך חיובי כמו אהבה חדשה.

habubnik

New member
לא שולטת על זה

בהתחלה זה די דפק מערכות יחסים, כי ניסיתי לשאוב יותר ממה שיכלו לתת לי, כדי לפצות על החסר, עד שהתחלתי לחשוב שזה אבוד, ואז הכרתי את זוגי הנוכחי שנותן לי מעל ומעבר לכל מה שאי פעם רציתי, וכמובן גיליתי שזה לא ממלא את החוסר שניסיתי למלא. אבל זה עדיין האוויר לנשימה שלי.

Cat79

New member
לא היו לי הרבה דרישות

חלמתי מגיל 15 על שלושה דברים בלבד לפי גודל התשוקה: לגדל חתול. לעשות קעקוע של חתול. לטייל בארצות הברית. בגיל 18 קיבלתי את החתול הראשון, היום יש לי 2 שיהיו בריאים. בגיל 18 עשיתי את הקעקוע הראשון, היום יש לי 4 וכולם חתולים. בגיל 18 טסתי פעם ראשונה לארצות הברית, לפני שנה טסתי שוב.

prizman

New member
עד כמה שזה נשמע מוזר

אין לי אף חלום ילדות שהתגשם. למעט אחד, כתיבת ספר אין לי גם חלום שלא. ילדות נטולת חלומות. החלום הנוכחי שלי הוא לחיות חיי בטלה מבלי להיות חייב שום דבר לאף אחד ואותו ייתכן ואצליח להגשים בקרוב-ואז אולי גם לכתוב.

זה באמת נשמע מוזר ../images/Emo12.gif

עוד לא שמעתי על ילד שאין לו חלום כלשהו - משהו שהוא רוצה שיקרה / משהו שהוא רוצה לעשות כשיהיה גדול / משהו שהוא רוצה לראות או להספיק בחייו. גם לא שמעתי על מבוגר שלא היו לו חלומות כאלה בתור ילד. לי אישית היו המון חלומות. חלקם התגשמו וחלקם כנראה לעולם לא יתגשמו, אבל הם עדיין חלומות ילדות שלי. באמת אין לך כלום?

waterfly

New member
לי לא היו חלומות

החלומות היגיעו אחר כך, ואני מגשים אותם אחד אחד :=), חוץ מאלה שלא ...

למעלה