ונעבור לשלב השאלה הזהה

efroch99

New member
היזכרת לי נשכחות!

באמת גם לי היו חלומות מהסוג הזה, אבל שכחתי מזה. יפה שאת עוד מצליחה להתחבר לצד הזה. כנראה שאני באמת מתבגרת - שכחתי כבר מה זה להיות ילד, שכל ספר שקוראים אחרי זה יושבים וחלומים בהקיץ איך זה יכול היה להיות...

inbal76

New member
../images/Emo13.gif אכן, הספרים היו מקור בלתי נדלה

לחלומות...

אלו, בערך, היו גם סוג החלומות שלי.

חלום קטן, שהגשמתי, הוא לאכול ביסלי כמה שיתחשק לי [האמת, שאני יותר אוהב מוצרי שוקולד, אבל ביסלי מנעו ממני בגלל שומניותו].

gertrude

New member
החלומות שלי

כשקראתי ז'ול ורן רציתי להיות מתחת לאדמה או במעמקי הים; כשקראתי אליפים חלמתי על פנימייה חקלאית; כשקראתי את שר הטבעות חלמתי להיות ביער עם האלפים; כשקראתי שמוליקיפוד, רציתי קיפוד; כשקראתי החמישייה הסודית (או השביעייה?) חלמתי להיות ג'ורג'; זמן רב חלמתי להיות חברה מן המניין בחבובות; חלמתי להיות בילבי, חתול-תעלול, אליס (יאמר לזכותי שאף פעם לא רציתי להיות ירון זהבי); הרבה שנים לאחר מכן, רציתי (ואני עדיין רוצה) ללמוד בהוגוורטס. אני די נוחה לתימרון, כשחושבים על זה... החלום הנוכחי: למצוא טירה מתפוררת לא רחוק מפאריס, לשפץ אותה בעצמי, לחיות באופן אוטרקי ככל האפשר, לגדל עגבניות ותפוחים וחסה, לאסוף המון חיות נטושות, לארח מלא אנשים מעניינים, שחלקם גם ישארו לגור ולעבוד, לחרוש עם טרקטור כתום ומרעיש בזריחה, שיהיה שם פלג וחורש ובמבי, לאפות לחם ולרקוח ריבות, לשבת בערב ליד האח עם כוס יין בורדו ולקרוא, להיות ה"מאדאם" של 'סלון תרבותי' שוקק ופורה שיתארח בטרקלין שלי מדי שבוע, שאני לעולם לא אהיה חייבת לעבוד עבור כסף, שיבול הדלעות יעלה יפה...

marish

New member
רציתי להיות מלכה.

הסתובבתי בבית עם כיסוי מיטה ממשי על כתפיי ודרשתי ציות מבני משפחתי. בחנתי את כל המדינות בעולם כדי למצוא אחת שהכי קרובה לשם שלי, והחלטתי על חוף הנסיכה מריאנה באנטרקטידה. לא נראה לי שיקרה בזמן הקרוב... רציתי סוס שחור עם כוכב לבן על המצח. גם זה לא נראה לי שיקרה לבורגנית שכמותי. רציתי חתול בצבע תכלת-אפור. עדיין רוצה. עוד שנה יהיה לי חתול, אבל בן זוגי רוצה חתול ג'ינג'י. טוב נו, העיקר שיהיה כבר חתול. עד גיל 10 בערך תכננתי להתחתן בגיל 20. זה מצחיק אותי נורא לחשוב על זה. החלום שלי מגיל 15 - להיות עורכת דין - עבר כמה תהפוכות. המון זמן רציתי להיות מבקרת המדינה, אחר כך היועצת המשפטית לממשלה הראשונה. החלום להיות עו"ד אחת יתגשם, אם הכל ילך כשורה, בעוד 8 חודשים, כמעט 10 שנים לאחר שנהגה. אבל עכשיו הכיוון שלי הוא יותר סיוע משפטי לנזקקים - אני יודעת שזה הדבר היחיד שיביא לי סיפוק אמיתי בעבודה. החלום הכי מתוק שיש לי כיום הוא לגור בניו-זילנד, ולהקים מפעל למוצרי צמר ידידותי לסביבה, שגם יסייע לקהילות האבוריג'ינים בשימור מורשתם התרבותית -אמנותית, במלאכות יד מסורתיות (לאו דווקא סריגה). סוג של מחשבות שנעים לחשוב לפני עוד שבוע עבודה משמים. אה, וגם לכתוב ספר. עוד מעט אני אהיה מובטלת, ואז...

למעלה