ועוד עידכון

בלינקה

New member
ועוד עידכון

וגם תודה, בדיעבד ומראש, על התמיכה שלכן, כאן ובמסרים. אנחנו נכנסים לניתוח דחוף. שלישי בבוקר. מחר וביום ראשון בדיקות מקדימות, בשני בערב מתאשפזים. אני בהדחקה טוטאלית רוב הזמן, ואז לכמה רגעים נופלת, ושוב הדחקה. רוב הזמן נראה לי שהסובבים אותנו יותר מוטרדים ממני. תגידו, זה "להיות אמא"?

POOH*

New member
../images/Emo24.gif

מה קרה? אולי פיספסתי הודעות .. אבל למה דחוף?? מה קרה? מה התגלה? ושוב מציעה אם את רוצה שאבוא להיות איתך שם בהמתנה מורטת העצבים רק תגידי... ואני לא מתקשרת לא כי לא אכפת לי ולא חשובת עליכם אלא כי לא רוצה להציק - אז באמת תרגשייש חופשי להתקשר אם את צריכה משהו - כל דבר... POOH

../images/Emo24.gif

זה לא אומר כלום נכון? זה רק אומר שמוציאים את הגידולורוצים להוציא אותו מהר. הדחקה זה טוב! מציעה לך לקנות בקבוק רסקיו - יכול לעזור לעבור את הימים הבאים. מחזיקה אצבעות. ומבטיחה ביום שלישי בבוקר לארגן שליחת אנרגיות ורייקי בזמן הניתוח. מחבקת אותך ואת שחר חזק. איך היא מרגישה?

בלינקה

New member
יש ממצא שמגדיל את הסיכון שאולי

מדובר בגידול ממאיר, ולא שפיר. אז לא לוקחים סיכון. והמון תודה

רפואה שלמה וכוחות, חושבת עליכן כל

הזמן. אם תרצי שאשלח רייקי ספציפי, אני צריכה שמות

isidora

New member
אתן ב../images/Emo23.gif שלי כל הזמן

ממשיכה להחזיק אצבעות לניתוח קל והתאוששות מהירה
ושוב, אם יש משהו, כל דבר, שאני יכולה לעזור בו - אל תהססי.

T noki

New member
../images/Emo45.gif שיעבור בשלום

אני מניחה שהניתוח לצורך הוצאת הגידול וביופסיה. אכן, גם זה להיות אמא. מקווה שתעברו את הכל בשלום ורגעי האימהות שלך יהיו רק משמחים.
אני כאן אם את צריכה. יש לך את הטלפון שלי, נכון?

מחזיקה לכם אצבעות ../images/Emo45.gif

שהפרוצדורות יעברו בשלום, ושהתוצאות יהיו טובות. ההדחקה ניכרת היטב בהודעה שלך. לחיי ההדחקה. המנגנון הזה הוא ממש הצלה לפעמים... אני מניחה שזה בכל זאת קשה ומפחיד. עוד מעט זה יהיה מאחוריכם
והלוואי הלוואי שטיק-טק תחזרי לעסוק בענייני אמהות יותר שגרתיים.

Dimaya

New member
מחזיק האצבעות חזק-חזק ../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

מתפללת שהכל יעבור בשלום. תחזיקו מעמד.

משוש30

New member
למה דחוף? למה לא ביופסיה? או שזה

תוך כדי? מחזיקה את כל האצבעות שלי ושל בני ביתי ולא משחררת עד אחרי הניתוח. אם יש משהו שאפשר לעשות רק תגידי

ה ו ב י ט

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

רק עכשיו ראיתי. מחזיקה לכם אצבעות חזק חזק חזק

נונינקה

New member
אם יש משהו ולו הקטן ביותר אל תהססי

אתם בליבי ובמשבותיי ותפילותיי ואני מקווה שהכל יעבור בשלום

למעלה