ועוד עידכון

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תכתבי לנו באיזה שעה הניתוח בדיוק כדי שנוכל לעשות רייקי - או העברת מחשבות טובות. איך שחר כרגע? עדיין יש חום? ממשיכה להחזיק אצבעות.

הדר לצ

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מאחלת לכם שיעבור בקלות
רפואה שלמה ומהירה

משוש30

New member
אוי ואבוי! אז זה גידול ממאיר? איך

זה שהוא הופך לפעמים לשפיר? לא ההיפך בדרך כלל? האמת שאם זה שכיח יחסית זה די מרגיע לא? איך בכלל עליתם על הגידול הזה? לא מתארת לעצמי מה אתם עוברים וכמובן ממשיכה להחזיק חזק חזק את כל האצבעות

אוי, יקירתי!../images/Emo24.gif

זה דוקא נשמע מהסוג היותר "טוב" של גידולים. אני מקווה שאני לא טועה. מחזיקה לכם אצבעות כל הזמן וחושבת על שחר המון.

בלושית

New member
חושבת עליכם כל הזמן ומזכירה

אתכם בתפילותיי היומיומיות (סתם בלב, ככה "דיבור עם ההוא מלמעלה, שישמור לנו על הילדים) מאחלת ומתפללת שהתקופה הזו תעבור ותאחד אתכם עוד יותר כמשפחה ותיזכר כאפיזודה לא נעימה שחלפה לה.

עמית@

New member
זה כל כך מובן, והחרדה מזעעת

אנחנו איתך, אני חושבת עליכם המון. שיהפוך כבר לשפיר, ויפה שעה אחת קודם.

ו שתי

New member
גם פה |חיבוק של כח|

מתפללת איתך. שיעבור כבר, שיעבור בשלום, בבריאות ומהר.

u z a

New member
זה בלתי נתפס כמעט

שולחת לכם כוחות להתמודד עם התקופה הקרובה, שבטח לא תהיה קלה, ומקווה חזק חזק שהגידול הוא מהסוג שהופך לשפיר ושבמהרה כל העניין הזה יהיה מאחוריכם לעד. נשיקות לשחר המתוקה!

pepperony

New member
כותבת שוב...ומחכה לשמוע

בשורות טובות...הרבה אצבעות מוחזקות לשחר ..ואני מוסיפה את האצבעות שלי ושל המשפחה שלי. חושבת עליכם

טליאור

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לפחות יודעים מה זה, וזה מוריד את הלחץ של חוסר הוודאות מחזיקה אצבעות ושולחת אנרגיות חיוביות שיהפוך לשפיר מהר ושלא תראו יותר את האונקולוגית של שניידר

sipor

New member
שאלוהים ישמור את שחר המקסימה..

אין לי מילים להביע את תדהמתי... אם את זה גילוי בזכות הדלקת ריאות ובמקרה.. המקריות הזאת.. זה סימן טוב שתבריא במהרה. מחזיקה לכם אצבעות ושולחת לכם את כל הכוחות להתמודדות עם מה שמחכה לכם. תהי חזקה, תאספי כוחות.. ומה עוד אפשר לאמר.. המילים לא זורמות... כל כך עצוב לי לשמוע את זה.. ומתפללת לשלומה של שחר.. הכה מדהימה. חיבוק חזק ..

mummy

New member
מצטרפת למחזקות מרחוק ../images/Emo24.gif

מיותר להרחיב על ההלם שלי כרגע. תהיו חזקות (וגם חזקים). שיעבור מהר ובקלות. ששחר תהיה שוב בריאה. ש--- שזה יהיה מאחריכם כמה שיותר מהר. אני כאן, חושבת עליך הרבה

אור100

New member
מחזיקה לכם את האצבעות של כולם

רק עכשיו קראתי והתעדכנתי לראשונה תחזיקו מעמד

g a n i

New member
גמני בקהל הגדול שחושב עליכם

ומקווה מאוד שתעברו את הנאחס הזה בקלות ככל האפשר
כלכך הרבה נשים ואנשים חושבים עליכם, מקווים ומתפללים בשבילכם - באמת שיש בזה הרבה כח ונחמה
חזק וחם מכל הלב

daldan

New member
בלינקה - מקווה שזה יעבור מהר

אני לא ממש מבינה בזה אבל עושה רושם שאתם בידיים טובות. מקווה שהתקופה הזו תעבור מהר השגידול הסורר יהפוך לשפיר ויעלם בכלל. אנחנו כאן חושבים עליכם כל הזמן.

אמאאור

New member
אלוהים אדירים

רק עכשיו נכנסתי לפורום ואני המומה. אוי, בלינקה, כמה בלתי אפשרי לעיכול. מחזיקה אצבעותיי שתעברו את כל זה על הצד הטוב ביותר, שיהיה לכם כמה שיותר קל.

h i l a l

New member
ממשיכה להחזיק אצבעות ../images/Emo45.gif

שהכל יעבור בשלום ובמהרה ורק בשורות טובות

למעלה