ועוד עידכון

תפי

New member
מחזיקה אצבעות

שהכל יעבור בשלום. ושולחת המון חיבוקים

אור67

New member
אמא יקרה. נשמע נורא.

מחזיקה לך אצבעות ולשחר האמיצה. מחכה לעידכונים טובים.אללה, שיעבור כבר.

מאז

New member
תוכלי לציין את השם המדוייק שלה

(האם יש שני שמות פרטיים, ומה השם הפרטי שלך - כולל אם יש שני שמות פרטיים) זה בשביל שאוכל להזכיר אותה בתפילה של הבוקר (יש מקום מיוחד בתפילה להתפלל על חולים)

u z a

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מחזיקה אצבעות לניתוח מהיר ותקין, שתוצאותיו טובות, והחלמה מהירה אחריו.

swann

New member
מחזיקה אצבעות../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

המון בהצלחה, מחכה לבשורות טובות.

עינבלית

New member
../images/Emo24.gif

כן, זה "להיות אמא" במלוא מובן המילה. כמה קשה, אני מתפללת ומחזיקה לכן את כל האצבעות |חמסה
ומצטרפת להמלצה- קני בקבוק רסקיו של באך וקחי בכל הזדמנות 4 טיפות על הלשון ואת יכולה לתת גם לשחר ולאיש.

Salsa S

New member
עוד ../images/Emo24.gif בנוסף לשיחתנו....

חושבת עליכן כל הזמן.... אם את צריכה משהו, רק תגידי!

daldan

New member
../images/Emo24.gif מחזיקה אצבעות

מקווה שהכל יעבור בשלום ומהר
אנחנו כאן תמיד בשבילך

../images/Emo10.gif. שיעבור בשלום ושהכל יהיה בסדר

חושבת על היפהפייה שלך כל הזמן ומקווה שתהיינה רק חדשות טובות

sugerbabe1

New member
../images/Emo24.gifמקווה שיעבור מהר ../images/Emo57.gif

שנשמע ממך שאתם כבר מאוחרי זה ..
תהיי חזקה...אנחנו כאן מחזיקות לך אצבעות

אני כל הזמן חושבת עליכם...

מקווה עם כל הלב שהכל יהיה בסדר ושזה יהיה מאחוריכם. תחזיקו מעמד!

אמברון

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בלינקה, ממשיכה להחזיק אצבעות. מקווה שהפרוצדורה תעבור בשלום וששחר תרגיש טוב הכי מהר שאפשר. את צריכה עזרה במשהו? כל דבר! רק תגידי

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gif

יקרה שלי. להדחיק זה אנושי ולכן זה "להיות אמא" כי לפני הכל אמא היא בנאדם. אני מוצאת שמנגנון הדחקה מפותח זו אסטרטגיית מגננה מעולה שאני מפעילה המון בהרבה אספקטים של חיי. לא מפסיקה לחשוב עליכן ומתפללת שהכל יסתיים הכי הכי טוב שאפשר. כולנו כאן איתך.

טיפוטף

New member
מה?????????????????

לא יצא לי להיכנס לכאן הרבה זמן ורק היום קראתי ולקח לי זמן להבין במה מדובר! מה יש להוסיף שלא נאמר, עוד תמיכה וירטואלית, עוד מוח שחושב עליכם ונפש שמשגרת אנרגיות חיוביות, מה שבטוח, אני לא אפסיק לחשוב עליכם עד שתעדכנו שהכל בסדר! כן, גם זה אספקט של האימהות... אנחנו עברנו ניתוח לפני שנה בשניידר, משהו שונה בתכלית השינוי, צינתור לטיפול בבעיה מולדת, ומה יש לומר, זה פשוט מקצר את החיים של ההורים. עד כמה שזה מנחם ומרגיע, הילדים עוברים את זה כל כך בקלות... אצלנו לא היה חשש לשום דבר - רק הסיכונים הרגילים של ניתוח והרדמה, וגם זה מספיק בשביל לרדת מהפסים. כל עוד את מסוגלת להדחיק, מצויין, תדחיקי, אפילו לכמה שעות.

בלינקה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif|*../images/Emo51.gif*|../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כבר יש לנו שם, ויש לנו גידול, שכיח יחסית אצל ילדים מתחת לגיל שנתיים, שמתחיל ממאיר ולפעמים הופך לשפיר. אחרי הניתוח, ואחרי תוצאות הביופסיה, ידעו להנחות אותנו להמשך טיפול, אבל אם נהיה לרגע ריאליים, נראה שאנחנו הולכים להיות, ולו לתקופה מוגבלת, לקוחות של המחלקה האונקולוגית בשניידר. ולא, אני עדיין לא מעכלת. שוב תודה על כל האיחולים, והמחשבות, והמסרים והטלפונים והתפילות. זה מאד מרגש אותי, ואני מאמינה שיש לזה כוח מרפא, אפילו אם רק לי ולאיש. אני מתנצלת שאני לא עונה לכל המסרים, שילוב של מספר המסרים, יחד עם התנתקויות של האינטרנט ומועקה קלה. אני קוראת הכל.

ידע זה כוח וזה נחמה מסוג כלשהו

וזה שזה הופך ממאיר לשפיר, מאחלת גם אצלכם. משיכה לשלוח, לאחל ולקוות. שיהיה בבריאות

למעלה