ועוד פרוייקט לחובבי ה

MARMELAD

New member
ועוד פרוייקט לחובבי ה../images/Emo44.gif

שלא תגידו לרגע שאין לכם מה לעשות... מרמלד הכין שיעורי בית לכולכם! אני מכריז בזאת על תחרות 10 ההומואים המוצלחים ביותר בטלויזיה.. כשהכוונה היא לדמויות הומואיות ולאו דווקא לשחקנים הומואים. אז, נא להציע הצעות, למי לדעתכם מגיע להיכנס לרשימה ולמה? אם יש לכם פרטים מעניינים על הדמות נא להוסיף. והנה ההצעות שלי:
הכי גאים שיש - מייקל, בראיין, אמט וג´סטין... כולם מקבלים מקום אחד ברשימה שלי על כך שהיו ההומואים הראשונים שקיבלו סידרה שלמה להפגנת ההורמונים הגבריים במלוא הדרם!
סטיבן - הבן ההומו של בלייק משושלת הזכורה.... מקבל אצלי גינוי על כך שכל מה שתרם לקהילה היה היותו הומו מתוסבך, שונא את עצמו, שהתחתן כדי "לא להיות הומו", התכחש לעצמו, ניסה להתאבד, ויצא מהארון מעט מדי ומאוחר מדי (עם בן זוגו המעפן בראד)
אריק ובנץ - הזוג ההומואי הכי יציב בטלויזיה שלכם... כבר שנים הם חיים בזוגיות מאושרת, אריק מלכלך - בנץ מנקה, אריק מתפרע - בנץ מתעלף, ובכל זאת הם מאושרים ושמחים ואף חולקים חדר מיטות. רק עוד לא הבנתי מי כאן הגבר ומי האישה.
מאט - עוד הומו מיותר, הפעם ממלרוז פלייס... כל תקופתו בסדרה הוא התאהב באנשים הלא נכונים, טיפל בחולי איידס, התנהג כמו סטרייט מצוי ואף לא טרח פעם אחת לעלות על דראג להנאת שכניו. יאללה.. אתם מכירים עוד הומואים טלויזיונים? שרשרו אותם לפה ותוך יום יומיים יהיה לנו מאמר חדש להתגאות בו וכותרתו: 10 ההומואים החשובים בטלויזיה בין המדרגים יוגרלו דיסק וכרטיס טיסה חד כיווני לאפגניסטן.. MARMELAD

Yaniv-DC

New member
כאילו הלללללו????

אה, שכחתי... אצלכם נתנו לסדרה שהוכתרה רשמית כסדרה הטובה ביותר בטלוויזיה (פרס אמי...) "וויל וגרייס" רק עונה אחת (כאן השלישית יצאה לדרך). ולמרות זאת, וויל (מעל גיל 30 ועדיין שווה) וג´ק (האוחצ´ה הראשונה שהצליח להצחיק אותי). ובמיוחד פרק היציאה מהארון של וויל בפני הוריו. השחקן שמגלם את וויל אגב, סטרייט. השני, פייגעלע כמו כולנו

נועם*

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

בזמן שאני קורא את ה"שעורי בית" של מרמלדי, אני לא מבין איך הוא לא הזכיר את וויל (מוויל וגרייס) אז מילא וויל, אבל איך אפשר לשכוח את ג´ק, דמות ענקית!!!! אוחצ´ מושלם! הוא זה שצריך להיות מקום ראשון! אפילו לפני "הכי גאים שלי. אז בהיזדמנות זו אני גם רוצה להזכיר עוד הומו, שהוא דמות שהרבה מבני גילי (15-17) נורא הזדהו איתו, וגם שמו הוא ג´ק, אבל הג´ק הזה הוא מהתוכנית "דוסון קריק". אני חושב שגם לו מגיע יחס... תיראו איך הוא ניראה!

איכסה פיכסה "וויל וגרייס"

הומו בוגר, מחוץ לארון, ללא חיי סקס. חחח.
וג´ק זה.... סתם כזה. כלומר... זה דוסון קריק... טלנובלה באנגלית... והוא לא נראה כ-ז-ה טוב. מר מומין

Yaniv-DC

New member
איי איי איי...

אני מנסה לרסן את עצמי ולמנוע מאצבעותי להקליק את מה שהן רוצות להקליק. כל מה שנותר הוא לרחם על העם היושב בציון (או על כל עם אחר, כמו העם האפגאני) שלא זוכה לראות את העונה השנייה שלא לדבר על השלישית... ויל החליף שם חברים כמו גרביים. וחוץ מאחד, גם אני הייתי מארח אותם במיטתי...

marco

New member
אז הנה בשורה לעם היושב בציון...

החל מחודש נובמבר - "וויל וגרייס", עונות 2 ו-3 ישודרו בארץ בערוץ yes+ בלווין. ולמי שעדיין לא מכיר את הערוץ הזה.... למה אתם מחכים????? - אין ערוץ יותר גיי פרנדלי מזה !!!!

חיפושיט

New member
מצטערת להדחף ככה לפורום

אבל ג´ק?... ג-´-ק?.. ג´ק מדוסון? הבחור נעל! נעל נעל נעל! ב-סדר, אז הוא נראה טוב <יחסית לחסת ים מצוייה> והוא ההומו היחיד בדוסון <מסקנה: יותר הומואים בדוסון> אבל הוא כזה לא... לעניות דעתי, למרות שלא שאלתם <שאני אגב בטוחה שבתוך תוככם נורא רציתם לשאול, נורא! אבל בטח התביישתם או משו.. ממ, כן זה בטח מה שקרה..> הבחור הכי ררררר, וכשאני אמרת רר אז ררר, זה ה-בראיין קיני מהכי גאים שיש... אחחחחח, תנו לי אותו, נוסחא זמנית לסטריטיות וקצת שוקולד למריחה... טוב, אני נסחפת, אבל הבנתם! אז, by the power invested in me i here by declare brayen as the king! *ותסלחו לי על האנגלית, אני עילגת לעיתים.. חה, לעיתים* אה ואגב, כהערה כללית, הקטע עם ה"יו! אני רוצה חבר ידיד הומו!!!" עד כמה שהוא נשמע מגוחך, כי לא נראה לי שמוכרים בחורים עם מדבקה על הראש "הידיד ההומו החדש שלך" <אבל איזה מצחיק זה הייה אם היו מפרסמים בערוץ הקניות? קני דיד הומו בהנחה לאמך עוד היום! בערכה גם תקבלי פודל!> אבל פשוט ´ידיד הומו´ זה הדגם המשודרג והמשופר לחברה הכי טובה, כי בדרך כלל יש תחרותיות לא נעימה מסויימת בין חברות בנות, ובין ידידי סטרייטים יש מתח מיני, ומכאן אפשר להבין את הזועקות לידידים הומואים.. טוב, חרבשתי לכם כאן יותר מדי... יומטוף בכל מקרה

MARMELAD

New member
האמת שאני לא ממש מתמצא בדוסון

אבל ג´ק זה לא זה שכל הזמן בוכה ומחבק את הבלונדה ההיא...???? לי הוא נראה די דומה למלפפון חמוץ. בכל מקרה חיפושיט... ברוכה הבאה... קבלי

MARMELAD

New member
מה לעשות

שעוד לא ראיתי פרק אחד של הסדרה..... חור בהשכלה, מודה

Yaniv-DC

New member
כשתגיע לכאן...

בשלושה ימים הראשונים נראה לך את זה.

MARMELAD

New member
אז אם עוד לא הייתה לי סיבה להגיע

עכשיו יש לי למה לצפות....... בוקר טוב... אצלנו כבר שש בבוקר, השמיים כבר כחולים ואפילו יש כמה ציפורים... אצלך... מה השעה? 22:00? אוי, תהנה, אצלי כבר יום שבת ואצלך יום ששי בערב רק מתחיל. ומה אתה עושה בכלל במחשב? מייד, בריצה למיטה. החבר מחכה. MARMELAD

Yaniv-DC

New member
אוי, אל תשאל...

היינו אמורים הבוקר לצאת לעשות קצת הייקינג במקום לא רחוק באיזה הר עם נחל ואגם בוירג´יניה, אח"כ ללכת למסעדה איטלקית מ-ד-ה-י-מ-ה כזאת, משפחתית ובין פסטה לפסטה לרדת על בקבוק יין, ואחרי מנוחה קלה לצאת לניישן. ואז... בוקר... בן מתעורר.... חום.... בחילות.... כל הגוף כואב.... כאב גרון... הילד חולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב. אני נוסע לקנות אטריות למרק עוף שאני מכין לו. מתי אתה מגיע?

MARMELAD

New member
בעתיד... הרחוק...

בינתים תל אביב מספיקה לי אבל אני עוד אגיע ואככב בשער של ה TV GUIDE

MARMELAD

New member
איייי נכון !!!!!

איך יכולתי לשכוח מישהו שאני בכלל מאוהב בו?

למעלה