ועוד פרוייקט לחובבי ה../images/Emo44.gif
שלא תגידו לרגע שאין לכם מה לעשות... מרמלד הכין שיעורי בית לכולכם! אני מכריז בזאת על תחרות 10 ההומואים המוצלחים ביותר בטלויזיה.. כשהכוונה היא לדמויות הומואיות ולאו דווקא לשחקנים הומואים. אז, נא להציע הצעות, למי לדעתכם מגיע להיכנס לרשימה ולמה? אם יש לכם פרטים מעניינים על הדמות נא להוסיף. והנה ההצעות שלי:
הכי גאים שיש - מייקל, בראיין, אמט וג´סטין... כולם מקבלים מקום אחד ברשימה שלי על כך שהיו ההומואים הראשונים שקיבלו סידרה שלמה להפגנת ההורמונים הגבריים במלוא הדרם!
סטיבן - הבן ההומו של בלייק משושלת הזכורה.... מקבל אצלי גינוי על כך שכל מה שתרם לקהילה היה היותו הומו מתוסבך, שונא את עצמו, שהתחתן כדי "לא להיות הומו", התכחש לעצמו, ניסה להתאבד, ויצא מהארון מעט מדי ומאוחר מדי (עם בן זוגו המעפן בראד)
אריק ובנץ - הזוג ההומואי הכי יציב בטלויזיה שלכם... כבר שנים הם חיים בזוגיות מאושרת, אריק מלכלך - בנץ מנקה, אריק מתפרע - בנץ מתעלף, ובכל זאת הם מאושרים ושמחים ואף חולקים חדר מיטות. רק עוד לא הבנתי מי כאן הגבר ומי האישה.
מאט - עוד הומו מיותר, הפעם ממלרוז פלייס... כל תקופתו בסדרה הוא התאהב באנשים הלא נכונים, טיפל בחולי איידס, התנהג כמו סטרייט מצוי ואף לא טרח פעם אחת לעלות על דראג להנאת שכניו. יאללה.. אתם מכירים עוד הומואים טלויזיונים? שרשרו אותם לפה ותוך יום יומיים יהיה לנו מאמר חדש להתגאות בו וכותרתו: 10 ההומואים החשובים בטלויזיה בין המדרגים יוגרלו דיסק וכרטיס טיסה חד כיווני לאפגניסטן.. MARMELAD
שלא תגידו לרגע שאין לכם מה לעשות... מרמלד הכין שיעורי בית לכולכם! אני מכריז בזאת על תחרות 10 ההומואים המוצלחים ביותר בטלויזיה.. כשהכוונה היא לדמויות הומואיות ולאו דווקא לשחקנים הומואים. אז, נא להציע הצעות, למי לדעתכם מגיע להיכנס לרשימה ולמה? אם יש לכם פרטים מעניינים על הדמות נא להוסיף. והנה ההצעות שלי: