ועוד פרוייקט לחובבי ה

marco

New member
ג´יזזזזז מאיפה כל הידע הזה ????

ומרקו חשב שלו יש מקורות ב-yes

פיקסל

New member
מחשבה

היי עלתה במוחי מחשבה כזאת.. צריך לעשות גירסה ישראלית להכי גאים שיש! למרות שנראה לי שיהיה קשה לתפוס נופים פסטורליים ויחודיים בארץ המדבר הזאת אבל עדיין זה רעיון לא רע! אז מה אם יכניסו ברחוב מכות לשחקנים זה דווקא די כיף.

MARMELAD

New member
מחשבה?

מה ניסית להגיד בזה...? ומי יכניס מכות לשחקנים...? מה שבטוח, לא אם אני אהיה השחקן

פיקסל

New member
אמרתי ש...

אמרתייי שצריך שיראל תתחיל לעשות סדרות וסרטים נורמאליים כאלה שאנשים רואים גם בחו"ל. למה הכל צריך להיות מוגבל למטר על מטר פה?

MARMELAD

New member
אה..... הבנתי

כי לפי מה שכתבת קודם בכלל לא הבנתי למה התכוון המשורר...! אז קודם כל ברוך הבא, קבל
של כבוד... אני חושב שדווקא בישראל יחסית לתקציבים הנמוכים מופקים סרטים ותוכניות לא רעות בכלל... וכבר היה לנו את הכי גאים שיש הישראלי עם איגי ותומר... אז אמנם לא היה רימינג אבל בהחלט היו הרבה חלקי גוף חשופים ואהבה גברית.... ולאט לאט נמשיך ונעלה! (עכשיו זה השלב שאתה מציג את עצמך ומצטרף למשפחה) MARMELAD

פיקסל

New member
יייש

איזה כיף מזמן לא היה לי מוצץ! תודה מרמלד! אממ... הי משפחה ארר... אניי סתם בחור חביב מארצנו הנחמדה ווו.. אני בן 18 וו... זהו? פה בערך מסתיימות קורות החיים שלי ^_^

פיקסל

New member
רק עוד שאלה

תגיייד מרמלד אתה כזה פה האבא הוירואלי של הצוות? נראה שאתה עונה לכל דבר אפשרי לא שזה דבר רע אבל נראה שזה יכול להיות די מטיש!

MARMELAD

New member
פשוט יש לי הרבה מה להגיד...

ואני לא אבא של אף אחד.. אפשר להגיד שאני מין אח מסובב על כל הראש

דווקא ישראל היתה הראשונה שהרימה את

הכפפה. "פלורנטין" הציגה דמות ראשית שהיא גאה, דמות נוספת שחצתה את הקווים ונשיקות בין 2 כוכבים גברים. זו בהחלט אחת הסדרות הנועזות והפתוחות ביותר לזמנה. כשמפיצים אמריקאים ראו את הסדרה בפסטיבלי סרטים וסדרות הם נדהמו מהנועזות ולא העלו בדעתן שסדרה כזאת היתה עולה בארה"ב ברשת BROADCAST ראשית. QUEER AS FOLK ("קוויר בעיר") הבריטית היתה הבאה בתור להיות נועזת ועוררה קצת רעש באנגליה אבל האנגלים, כמו אנגלים, לא ממש התרגשו ממראות כאלה. "הכי גאים שיש" על אף הדעה הרווחת כאן שהיא נועזת מכה גלים וכ´ו לא ממש מזיזה למישהו. היא משודרת בערוץ הכבלים הזניח SHOWTIME (ששתי סדרות אחרות שלו "הקרב על הרייטינג" ו"הבוקר שאחרי" אני דווקא מאד מחבב) והסיבה לשידור הסדרה ולנסיון ליצור רעש מאחוריה היא פשוט הרצון של SHOWTIME להתחרות בHBO המצליחה והמוערכת ("סקס והעיר הגדולה" "אוז" "סופראנוס"). זה לא ממש הצליח לה, והיא אגב הרבה פחות נועזת מהמקור הבריטי - כנראה בכל זאת יש כמה קווים שאי אפשר לחצות בארה"ב.

ואם כבר ב ../images/Emo44.gif עסקינן, אז..

החודש מעלה YES בערוץ 3 ביס את הסדרה "Normal Ohio" (נדמה לי שהתרגום בארץ יהיה "נורמלי באוהיו") עם ג´ון גודמן, שעלתה ברעש רב בארה"ב ודעכה במהירות. הסדרה מספרת על הומוסקסואל שחוזר לאוהיו מאל איי, לגור עם ילדיו, הוריו השמרנים ואחותו המטורללה. ובחדשות אחרות, חברת MARVEL הבטיחה שבסידרה המצויירת החדשה שהם מתכננים בעקבות הקומיקס ALPHA FLIGHT לא יתעלמו מנטיותיו של חבר הצוות נורת´סטאר (הדמות הראשונה בקומיקס מייסטרים שיצאה מהארון). וחצמזה היום "כל ילדיי" בערוץ 2 שוברת שיא חדש בעולם הסבוניות מי שרוצה מוזמן לקרוא על זה כאן .

Yaniv-DC

New member
מה? אשכרה מישהו קנה את זה?

אוי... ראיתי את הפרק הראשון ורצתי להקיא. סדרה גרועה כזו לא הייתה מאז הסיטקום הישראלי העלוב הזה ששודר פעם בערוץ 1 ששכחתי את השם... גם כן היה שם איזה הומו אחד. בקיצור, סדרה גרועה שירדה אחרי כמה... 4? 8? 12 פרקים? לא שרדה אפילו עונה אחת. לא מאמין שאיזשהו ערוץ בעולם קנה את זה ואשכרה שילם כסף...

קראו לה "סטרייט ולעניין", אח חתיכת

נוסטלגיה. סדרה קומית עלובה שהופקה ע"י השחקנית הראשית רק בגלל ששום תוכנית לא רצתה אותה, אז היא אמרה לעצמה "למה שאני לא אכתוב לעצמי סדרה?"

Yaniv-DC

New member
תודה.

וזה מה שאני אומר - שערוץ 1 יתעסקו בחדשות, לא בסיטקומים (אפשר בעצם להחזיר את "כן, מה?", ובטח לא בסיטקומים בעלי נופך גאה שגורם לאנשים בעצם להתבייש... גם ככה מערכת החדשות מוצפת ב... אהה.... אסור אאוטינג

MARMELAD

New member
סטרייט ולעניין - או - הומו עם מטפחת

הייתה סדרה מטופשת לחלוטין אבל היסטורית. אם אני לא טועה זו הייתה הסדרה העברית הראשונה שהביאה הומו לטלויזיה כדמות ראשית! ולהלן ציטוט לא מדויק מהסדרה: ההומו פוגש חבר שלו מהצבא וההוא מגלה שההומו הומו: החבר: אז כל הפעמים שהיינו יושבים באוהל ועושים ביד עם פלייבוי? ההומו: זייפתי, הסתכלתי, אחת שתיים ושלוש, נאנחתי והעברתי הלאה.... כמו שנאמר, ערוץ 1 עם היד על ה...דופק..?

MARMELAD

New member
מה שמזכיר לי עוד הומו עם מטפחת

ההוא מהסדרה הבריטית... עם החנות הזאתי, נו כמו המשביר אבל באנגלית... והמוכר ההומו וההיא הזקנה... נו, קראו לזה מישהו מטפל בך.... נזכרתי כבר

מחלל

New member
אני לא יודע אם אתם מכירים אבל יש גם

את הסדרה שנקראת "בודהה מהפרברים". זאת בעצם מיני סדרה ששודרה בערוץ 1 לפני משהו כמו 10 שנים. ממני המחלל.

MARMELAD

New member
ראיתי ואהבתי

ובדיוק לפני שבועיים נזכרתי בזה בפורום גאווה... דרך אגב קניתי את הספר והוא ממש מומלץ! 25 ש"ח בסטימצקי.

dylan

New member
נראה לי ששכחתם את

סמית´רס, העוזר של ברנז בסימפסונס

שיצא מהארון רק לפני 2 עונות ויש גם

את הזוג ב"טינסלטאון" המצויינת ששודרה ביס פלוס (השוטר והילד הבן 17) אבל אני לא יודע כמה כבר ראו את התוכנית הזאת. מה גם שב"פרייז´ר" כל כמה שנים מאיימים שיהיה לפרייז´ר רומן עם גבר, אבל בינתיים זה רק בתכנון.

למעלה