ועוד פרוייקט לחובבי ה

yoavon1

New member
מזלכם שנזכרתם באיגי (ותומר ../images/Emo70.gif )

אחרת הייתי כועס...

מועמדָי

אז ככה: קודם כל,מרמלדי, מה זה ג´סטין? אני מפנה אתכם למאמר מצוין שעוסק בעקיפין בנושא, כשהפואנטה היא: נת´ן. נת´ן המקורי מ"קוויר בעיר" הבריטית המקורית. זה המועמד הראשון. ובתחום עולם הילדים, קודם כל איך אפשר בלי הטלטאבי הסגול שלמדנו כולנו לאהוב? אח"כ בא, האחד והיחיד - פוזי מהחבובות. תסכימו איתי שהפפיון הוורוד באמת לא משאיר מקום לספק. יקיר הקהילה לטעמי. עד כאן בינתיים. הטרמפיסט בגלקסיה

MARMELAD

New member
ואיך שכחתי.....

עוד שניים חשובים: דיים עדנה... האישה והאגדה, עם המשקפיים וההומור הנמוך והמטופש וריצ´ארד השמן שאפילו זכה לכינוי NFG - NAKED FAT GAY... (לא טעיתי..?) שזכה במליון בהישרדות... ואח"כ בזבז הכל בסכסוכים משפטיים

Yaniv-DC

New member
ועוד שניים, אחד עתידי...

בעצם הרבה יותר... קודם כל מה עם Big Gay Al? ההומו מסאות´ פארק בעל בית מחסה לחיות הומוסקסואליות? אפשר אפילו להגדיל לעשות ולהכניס את ג´ורג´ קלוני שתרם את קולו לגילום הכלב ההומוסקסואל בסדרה (הכלב של סטן). אח"כ יש לנו את השרדות 3 העולה בקרוב אל המסך שם יש פייגעלע חדש, אפילו כמעט אוחצ´ שבניגוד לקודמו בתפקיד אינו זקן, ואף נמצאי אי שם באמצע גיל ה-20 ומשהו... ואפילו אפשר להכניס את קתלין טרנר המגלמת בתפקיד אורח בסדרה "חברים" את... אבא של צ´נדלר... ובספין סיטי יש את הכושי שעובד בשביל ראש העיר, שכחתי את השם אבל אני אבדוק...

Yaniv-DC

New member
כן.

כאן בארה"ב הסדרה מתחילה ב-11 באוקטובר, יום חמישי, רשת CBS, שמונה בערב. אבל... זה משודר מול "חברים" ולכן, כמו תמיד, אמשיך שלא לצפות בסדרה. אולי נקליט כדי לראות מה קורה עם ברנדון קווינטון. הבחור כאמור בן 25, ברמן, מדאלאס טקסס. תשפטו בעצמכם.

MARMELAD

New member
אהה.. אופס נכון....

היטלר בכלל מקבל אננס בישבן בסרט "LITTLE NICKY"

MARMELAD

New member
טוב שאנחנו פה להצחיק אותך

ובקרוב פרוייקט הבדיחות ההומואיות אז תתכונן
לילה טוב... MARMELAD

באופרות סבון בכל אופן יש כמה

אתה יכול לבדוק בקישור הזה הודעה ישנה שלי בפורום הסבוניות על 10 הדמויות ההומאיות (וכמובן עניתי לך גם בפורום שלי), אבל אם במיינסטרים עסיקנן, אז כמובן שהדמויות החשובות הם כמובן סטיוארט, וינס וניית´ן של queer as folk הבריטית המעולה, הנועזת ופורצת הדרך (שעל פיה עשו את סדרת הזבל האמריקאית "הכי גאים שיש" עם הדמויות החקייניות הכי משעממות שיש- בראיין מייקל וג´סטין) שתחזור בקרוב לשידור חוזר בYES+ בלווין, ריצ´ארד האץ´ של הישרדות כמובן,היצוגיים: סטיבן של "שושלת" מאט של "מלרוז" וג´ק של "דוסון", מייקל דילייני ב"כל ילדי" היה הדמות הקבועה הראשונה שיצאה מהארון באופרות סבון, יש את ג´ודי דאלאס - הדמות שגילם בילי קריסטל ב"בועות" שהיתה הדמות הגאה הראשונה בטלויזיה בכלל, בNYPD המרכזן הוא הומו, ריקי ואלז - הדמות הבאמת פורצת דרך שגילם ווילסון קרוז ב"אלה הם חיי" (MY SO CALLD LIFE) וגם ויקטור הדמות שגילם ב"שולחן", פופאי ובלוטו, מיקי מאוס, בייליס ב"רצח מאדום לשחור", וויל וג´ק המופלא ב"וויל וגרייס" (בקרוב עונות חדשות בYES), חאבייר ב"פליסיטי" וסטנפורד של "סקס והעיר הגדולה" בקטע הסטריאטיפי יותר. הכנתי פרוייקט של 100 הדמויות הגאות החשובות ביותר, שהבטחתי לחבר שלי בGOGAY אז אם אי פעם אני אתפנה להשלים אותו, תהיו הראשונים לדעת.

אמממ, סליחה...

אמנם רשימה מכובדת ומקיפה, אבל... 1. לא שיש לי בעיה עם דמויות מעולם הילדים שאנחנו מחליטים שהם הומואים, ובעצמי הצעתי קודם את פוזי מהחבובות, אבל פופאי ומיי מאוס, שלשניהם יש sweetharts זה קצת מוגזם. 2. קטנוניות קצת, אבל ג´ודי דאלאס היה טרנסג´נדר, אבל לא בהכרח הומו. תקן אותי אם אני טועה, אבל אני לא זוכר סצינות הומואיות שלו. 3. לגבי הוורסיה הבריטית מול האמריקאית, ברור שהבריטים יותר אמיתיים, מקוריים וכו, אבל אסור לזלזל בעבודת הקודש שעושה הסידרה ההוליוודית בחינוך מחדש של האומה האמריקאית. אמנם הם הופכים כל נושא לסופר-קיטש, אבל זו עדיין הפעם הראשונה שהרבה מהנושאים האלה עולים בשידור האמריקאי (אפילו שזה בכבלים...).

הוא לא היה טרנג´נדר

היה לו רומן עם השחקן פוטבול שנעשה פתאום סטרייט ובעקבות כך הוא חשב לעבור ניתוח לשינוי מין אבל בסוף הוא ירד מזה.

MARMELAD

New member
ג´רי, אתה גדול מהחיים

תודה על הרשימה ועל שטרחת להגיע עד לכאן כדי לענות..... אני מעניק לך גם
(כמו לכולם אבל גם
... ותמצא כבר מה לעשות עם שניהם..... MARMELAD

למעלה