ועכשיו הוא מדבר על חתונה...

pain is MY love

New member
ועכשיו הוא מדבר על חתונה...

מי שלא מתעמק מספיק בלעקוב אחרי התפתחות חיי בטח אפילו לא יודע שיש לי חבר... אבל כן יש לי, והוא מדהים ואנחנו כבר חודשיים ביחד וטוב לי יותר מאי פעם. חבר שלי נותן לי הכל, לא מחסיר ממני דבר ונותן לי להרגיש הכי בטוחה ונוחה איתו. אני גרה אצלו בבית אפשר להגיד ואנחנו כמעט ולא נפרדים ועכשיו הצעד שהכי ברור לו לעשות- זה חתונה! חזרה למציאות שנייה: חבר שלי חוגג 29 שנות נשימה בעוד חודשיים וכנראה גיל הבלות עלה לו לראש. אני חגגתי 21 לפני 3 חודשים והשתחררתי מהצבא לפני שבוע אין לי השכלה, אין לי פרנסה, אין לי אפילו את הידע הבסיסי של לעשות כלים! הוא מבחינתו אומר שגם ככה אנחנו גרים ביחד ועושים הכל ביחד אז הטבעת לא תהיה זו שתשנה את המצב הוא אומר לי ללמוד, לעבוד ואפילו לטוס לטיול בחו"ל עם חברות הוא יקנה לי אוטו, ישכיר לנו בית ואפילו לא יבקש ממני לשלם שום חשבון חוץ מקניות פעם בשבוע (הוא מודע לעניין שאין לי הכנסה כרגע והוא מוכן לקחת על עצמו את עניין המפרנס הראשי בבית) הוא ידאג לי, יהיה איתי בטוב וברע ולא יתן שיחסר לי ולו חצי דבר אבל אפשר שוב מציאות רגע???: הוא החבר הראשון שלי! הקשר הרציני הראשון שהיה לי בחיים והקשר הזה נמשך רק חודשיים כרגע! אני עדיין ילדה קטנה ומפונקת שבורחת למיטה של ההורים בלילה כשיש ברקים ורעמים! איך הוא רוצה שאני אתחתן עכשיו?!?!?!?!?! אני לא יכולה להגיד לו שאני לא רוצה להתחתן איתו כי אז זה נראה כמו ביזבוז זמן להיות ביחד ולא לחשוב לטווח הרחוק אבל מצד שני אני גם מפחדת שאני לא מראה לו מספיק התנגדות והוא כבר מכין לנו מסיבת אירוסים ביום חמישי אצלו בבית... אז איך אני מבהירה לו שאני צריכה עוד זמן ושספטמבר 08 לא בא לי בטוב בתור תאריך לחתונה?... נ.ב הוא מרוקאי עצבני. אז בלי עצות שיכולות לגרום לראשי לעוף בבעיטה מהחלון...

patetta

New member
תיזהרי ותישמרי

את בסכנה רצינית. את ילדה שעוד לא ראתה כלום ולא עשתה כלום את צריכה לגלות את העולם ולחוות הרבה דברים. מה שתיארת הוא לא גן עדן אלא שתלטננות שגם בסוף תהפוך לאלימות. לא ככה מחליטים להתחתן ולא ככה בונים חיים. תתרחקי מהבן אדם הזה כי הוא רוצה להשאיר אותך קטנה ולהשתלט על החיים ויפה שעה אחת קודם

שלומיי83

New member
בסדר הוא אוהב אותה

ורוצה להתחתן איתה מה רע בזה ? אולי זה מהמניעים שלו אבל בלי ספק שהוא רוצה אותה . למרות שלפי ההודעה שהיא רשמה בהתחלה היא פוחדת אולי ממנו כי הוא עצבני משהו כזה או שזה בכלל לא ההודעה הזו.. חח

שלומיי83

New member
זה טבעי

שילכו לייעוץ וזהו מה העניין למה להוריד כוחות על הכתיבה כאן

שלומיי83

New member
כי ראיתי

את ההיא שהגיבה לה ממש פרנואידית כמו שהיא מתחת כתבה לה ה PATETTA ממש הגזימה זה לא ככה.

pain is MY love

New member
לא כל כך תמוהה

חודשיים זה מספיק זמן כדי להבין עם מי אתה נמצא ואך אתה מסתדר איתו נכון שתמיד אפשר לגלות צדדים חדשים אבל לצערי אפשר לגלות אותם גם אחרי שנים ולהתאכזב..

יש לי חדשות בשבילך

חודשים זה ממש לא מספיק זמן כי להבין עם מי אתה נמצא. עד עדיין בשלב של הפרפרים והלבבות המעופפים. הקשר שלכם לא נכנס אפילו לשיגרה. אתם עדיין בשלב ההיכרות שבו כל צד משקיע ומתאמץ להיות הכי טוב והכי מושלם. זה לא מחזיק לנצח. שלא תחשבי שאני מנסה להפחיד אותך או משהו. כשהשלב הזה "נגמר" והפרפרים נחלשים, האהבה גם מפסיקה להיות "עיוורת". את רואה את הבחור שלך, עם כל המעלות והמגרעות שלו ויודעת שאת אוהבת את הבן אדם שהוא. אז זה הופך להיות באמת אהבה. לא 'סתם' התאהבות.

אותו אפשר להבין... איכשהו... בן 29 אבל את...

את עוד ילדונת. תעשי רק מה שטוב לך
כמו שאת אומרת את עדיין לא מוכנה... למרות האהבה שלך אליו... ולמרות כל האושר שיש
פשוט אל... תעשי רק מה שטוב לך
דברי איתי... לאט. ובזהירות. תבהירי לו את הענייין. אחרי הכל אצל גבר זה לא כזה עניין להתחתן אחרי גיל 30, זה לא כמו אישה. אני מאמינה שאם תסבירי לו את העניין הוא יבין אותך. אחרי הכל הוא אוהב אותך ורוצה שתהיי מאושרת ושיהיה לך טוב... אז...עוד שנה עוד שנתיים.... ובקשר למרוקאי... אל תדאגי דלי מים קרים מרעננים את העניינים
מניסיון... מרוקאית שכמותי.

למעלה