אוקיי...
אם הוא חבר
ראשון שלך, ואת רק בת 21 חסרת ניסיון ואוהבת, כנראה שעוד לא ראית כלום ואולי יזדמן לך למצא בחורים אחרים שגם איתם תרגישי בנוח. תקשיבי, לא הייתי ממליץ לך ללכת על חתונה, מה שגם הבנתי - את לא כל כך רוצה את זה. עזבי שמבחינתו מובן למה הוא לוחץ על חתונה (עוד מעט פותח גיל 30) וכמו שהגיבו לך, הוא מחפש את הבחורה הרכה שיוכל להתלבש עלייך. אין לך מעמד משלך, דרך לפרנס... זה לא טוב, זה יכול לגרום לריבים גדולים אח"כ. הוא יתפוס אותך ממש קצר עם זה. הוא רוצה חתונה, ומה הלאה? ילדים? עזבי אותך, לא נראה לי שאת בכיוון בכלל, וזה רק חבר ראשון, ואפילו אתם בכלל חודשיים? תאמיני לי, בהתחלה תמיד הכל נראה ורוד, וכולם מבטיחים ועושים. אחרי הטבעת נישואין, הכל נראה אחרת. ובכלל, חודשיים לדעתי זה לא מספיק זמן להכיר אנשים. ומנסיוני עם אנשים, אני מכיר מלא נבלות... שבהתחלה הם נחמדים, אבל אחרי זה... את לא רוצה לדעת מאיפה הצרה תנחת עלייך. תגידי לו שזה לא מתאים לך כרגע, את רק השתחררת מהצבא ואת רוצה לראות עולם, חתונה זה יותר מידי בשבילך. הוא כמובן ינסה לשכנע, להראות לך צד אחר - אבל את! חייבת לעמוד על שלך, לא רק בגלל שאני ממליץ לך, אלא שוב - נראה שגם את לא רוצה את זה, ובצדק. מאחל לך המון הצלחה... תראי עולם, תכירי בנים, תחווי אכזבות וגם אושר, תביני קצת מה זה מערכת יחסים רגילה. ובאמת, מכל הלב, אל תפצי עכשיו למים, הם עמוקים... את עלולה לתבוע [;