ועכשיו הוא מדבר על חתונה...

deja vu 23

New member
מאמי

אין מה לרוץ להתחתן עם מישהו אחרי חודשיים. תגידי לו שלפני גיל 24-25 את לא מתחתנת. הוא רוצה, יהיו ארוסים ארוכים של כמה שנים. אבל חתונה לא כרגע.

LIA07

New member
לדעתי....

כמה דברים... 1. אם אתם חיים ביחד את אוהבת אותו...את מסתדרת איתו (למרות שהוא מרוקאי עצבני
) הוא מתכוון לדאוג לך...אז למה לא להתחתן? מה רע בזה שהוא החבר הראשון שלך????? טוב לך איתו? כיף לך איתו? את מאוהבת בו? וזה הדדי...אז מה צריך לחפש משהו אחר... אפשר להבין אותו הוא אוטוטו 30 והוא רוצה כבר לדעת שזהו הוא מצא את שלו והוא לא צריך לחפש יותר...(ובנוגע לברקים והרעמים בלילה...אז יהיה לך אותו...נראה לי יותר כיף ועדיף
) 2. זה שאתם יוצאים רק חודשיים לא אומר כלום! נכון זה לא הרבה זמן אבל מקרוב ראיתי זוגות שיצאו 3-5 שנים ושהם התחתנו זה כאילו הכל השתנה.... אז זמן בדבר כזה לא אומר כלום בכל מיקרה..שיהיה לך בהצלחה ומקווה בשבילך שלא יעוף לך הראש...

EverDream

New member
חתונה בגיל 21?! נפלת על כל הראש??

נפלא שמצאת מישהו שאוהב אותך, ונהדר שסוף סוף הכרת בחור שטוב לך איתו וגורם לך להרגיש בטוחה, אך דיבורים על חתונה בגיל 21 לאחר חודשיים במערכת יחסים נשמעים לי תמוהים וחשודים. נשמע כאילו הבחור פשוט ממהר להיכנס לחתונה, ואם לא תהי חזקה ותקיפה מספיק, ולא תעמדי על שלך, את עלולה להיכנס לצרה רצינית. חתונה זה עניין שיש לשקול בכובד ראש, בעיקר במצבך. רק השתחררת מהצבא, עד רגע זה היית בכל רגע נתון במסגרות ולא הייתה לך האפשרות להתפתח ולחוות את החיים כרצונך. עכשיו זה בדיוק הזמן להתחיל לחיות. להרחיב את אופקייך בנושאים שמעניינים אותך, לראות עולם, ופשוט להתפתח ולהפוך לאדם עצמאי. אני לא מבינה למה כ"כ קשה לך להסביר לו את הסיטואציה. אם הוא לא יבין אותך: א. הוא אידיוט מוחלט. ב. הוא מסוג הגבירם שמחפשים בכוונה נשים רכיכות, ממטירים עליהן הבטחות ובסופו של דבר כנראה שיורידו את המסכה ברגע שתיכנסו למסגרת ש-הוא רוצה להכניס אותך לתוכה. מסוג הגבירם שמחפשים אישה קטנה וטיפשה שתעמוד לצידם ולא כזו דעתנית שתעמוד על שלה ותדע מה טוב לה. אני מאוד מקווה עבורך שאת לא משתייכת לסוג הנשים האלו, ותגיעי בעצמך להחלטה הנכונה. בהצלחה.

pain is MY love

New member
פה הטעות

הוא האחרון שרוצה אישה קטנה וטיפשה בבית אם הוא רק רואה שאני עושה משהו טיפשי הוא משתגע מזה הוא הכי בעולם מנסה לבנות לי כמה שיותר ביטחון ועמוד שידרה הוא יודע שאני בחורה חזקה והוא מחזק אותי עוד יותר.

EverDream

New member
הטעות היחידה פה היא שלך-בהבנת מה שרשמתי

אצטט: " אני לא מבינה למה כ"כ קשה לך להסביר לו את הסיטואציה. אם הוא לא יבין אותך: א. הוא אידיוט מוחלט. ב. הוא מסוג הגבירם שמחפשים בכוונה נשים רכיכות, ממטירים עליהן הבטחות ובסופו של דבר כנראה שיורידו את המסכה ברגע שתיכנסו למסגרת ש-הוא רוצה להכניס אותך לתוכה. מסוג הגבירם שמחפשים אישה קטנה וטיפשה שתעמוד לצידם ולא כזו דעתנית שתעמוד על שלה ותדע מה טוב לה." OK? אם הוא לא יבין אותך, ולא יבין את הרצון שלך לחיות ולהיות עצמאית, אז הוא כנראה משתייך לאחד משני הסעיפים(או שניהם גם יחד). אני מצטערת אם אני נשמעת מעט תוקפנית, אני לא מכירה אותך, אבל מההודעה שרשמת נשמע שאת עצמך חוששת מהעניין ולא הכי מעוניינת בכך. וחבל לי שבחורה צעירה תכניס את עצמה לעניין כזה כשהיא בכלל לא מעוניינת מכך רק בגלל מצב של אי נעימות שעלול להיווצר מול בן הזוג.

Boy Interrupted

New member
אוקיי...

אם הוא חבר ראשון שלך, ואת רק בת 21 חסרת ניסיון ואוהבת, כנראה שעוד לא ראית כלום ואולי יזדמן לך למצא בחורים אחרים שגם איתם תרגישי בנוח. תקשיבי, לא הייתי ממליץ לך ללכת על חתונה, מה שגם הבנתי - את לא כל כך רוצה את זה. עזבי שמבחינתו מובן למה הוא לוחץ על חתונה (עוד מעט פותח גיל 30) וכמו שהגיבו לך, הוא מחפש את הבחורה הרכה שיוכל להתלבש עלייך. אין לך מעמד משלך, דרך לפרנס... זה לא טוב, זה יכול לגרום לריבים גדולים אח"כ. הוא יתפוס אותך ממש קצר עם זה. הוא רוצה חתונה, ומה הלאה? ילדים? עזבי אותך, לא נראה לי שאת בכיוון בכלל, וזה רק חבר ראשון, ואפילו אתם בכלל חודשיים? תאמיני לי, בהתחלה תמיד הכל נראה ורוד, וכולם מבטיחים ועושים. אחרי הטבעת נישואין, הכל נראה אחרת. ובכלל, חודשיים לדעתי זה לא מספיק זמן להכיר אנשים. ומנסיוני עם אנשים, אני מכיר מלא נבלות... שבהתחלה הם נחמדים, אבל אחרי זה... את לא רוצה לדעת מאיפה הצרה תנחת עלייך. תגידי לו שזה לא מתאים לך כרגע, את רק השתחררת מהצבא ואת רוצה לראות עולם, חתונה זה יותר מידי בשבילך. הוא כמובן ינסה לשכנע, להראות לך צד אחר - אבל את! חייבת לעמוד על שלך, לא רק בגלל שאני ממליץ לך, אלא שוב - נראה שגם את לא רוצה את זה, ובצדק. מאחל לך המון הצלחה... תראי עולם, תכירי בנים, תחווי אכזבות וגם אושר, תביני קצת מה זה מערכת יחסים רגילה. ובאמת, מכל הלב, אל תפצי עכשיו למים, הם עמוקים... את עלולה לתבוע [;

קודם כל זה עדיין מוקדם...

וחוץ מזה לפי המשפט האחרון שלך את לא יכולה להתחתן איתו אלא אם כן זה נכתב בציניות. ואני מתכוון- אם ת מפחדת ממנו אז זה לא בריא בשבילך הקשר הזה. תמשיכי הלאה... החיים לפנייך!

halar

New member
../images/Emo41.gifהיי

חתונה בגיל 21 זה אפשרי. אני וחבר שלי ביחד שנתיים וגרים ביחד שנה וחצי ומאוד אוהבים. ואנחנו מתחתנים עוד 4 חודשים. וגם לי אין כרגע עבודה, והוא מפרנס אותי וההורים שלנו עוזרים לנו לקנות רהיטים ומה שצריך. אז מה, זה לא קשווווור. אם את לא מוכנה לזה מבחינה נפשית תגידי לו.

מ י כ ל 0

New member
תגובתי בעיניין

לפי דעתי את צריכה פשוט לומר לו את האמת: שאת עוד צעירה, ושאת רוצה לקחת את הזמן שלך, ושאת לא בעיניין של נישואים. אם לא תגידי לו את האמת, שניכם תחיו בשקר. ואם תגידי לו והוא לא יבין, אז הוא פשוט גבר טיפש!!!! אם הוא באמת אוהב אותך ובאמת אכפת לו ממך, הוא יצטרך להבין שחתונה בגילך זה לא אידאלי. ועזבי אידאליות, את יכולה להתחתן בגיל צעיר כל כך ואחרי זה להצטער על הצעד הזה לאורך כל החיים. מקווה שהבעיה הזאת תיפתר. ושיהיה לך בהצלחה! מחזיקה לך עצבאות!

pain is MY love

New member
../images/Emo26.gifתגובה לכולם../images/Emo36.gif

קודם כל תודה רבה לכולם על התגובות והעצות (הגעתי לשער הראשי של תפוז או משהו כזה????? מאיפה כל התגובות?
) ראיתי הרבה לחץ ודאגה בשירשור אז דבר ראשון אני חייבת להגיד, הסירו דאגה מליבכם!!! אני לא ילדונת מרחפת וחסרת מוח שתלך לעשות שטויות כי חבר שלה אמר לה אני בחורה מאוד מציאותית עם שתי רגליים על הקרקע חתונה לא עומדת בראש סדר העדיפויות שלי כרגע וככה זה יישאר בינתיים חבר שלי רוצה שיהיה לו את הביטחון שהוא חי עם הבחורה שהוא רוצה לחיות איתה וזה המצב הוא לא לוחץ שנתחתן מחר וגם לא מחרתיים הוא רק רוצה איזשהי הצהרת כוונות. נכון שכרגע זה נראה הדבר הכי טבעי לעשות כי גם ככה אנחנו כבר חיים כמו זוג נשוי אם זה ישתנה בזמן הקרוב אז לא קרה שום נזק כי אנחנו עדיין לא עומדים מתחת לחופה יש לי עוד הרבה זמן ללמוד ולהתפתח ולמרות מה שכולכם חשבתם, אני לא עושה צעדים פזיזים ומיותרים...

חמד1

New member
את תצטערי בעתיד אם תתמסדי כעת !יש מקרים

שזה מצליח אך אין ביטוח לכך.חוץ מזה,בנתונייך כיום-תהיי תלויה בו לחלוטין!

למעלה