ועכשיו הוא מדבר על חתונה...

sweetdolla

New member
ואוווו STOPPPPP

לדעתי הוא צריך להבין, זה שהוא ממהר הוא לא אמור להריץ אותך, כי בניגוש אליו את מאוד צעירה... כאילו רק בגלל שבטח נכנס לו לחץ החתונה כי הוא בן 29 (והאמת גם לי היה תלחץ הזה אם הייתי בת 29) זה לא אומר שהוא צריך להתחתן עם הבחורה החדשה שיש לו קשר, תמיד השנה הראשונה במערכת היחיסים היא מושלמת רק אחרי זה מבינים למה נכנסים.. לפני שמתחתנים לפחות מנסים להיות ביחד כמה חודשים ולא חודשיים של היכרות.. חבל אחרי זה להצטער שזה אולי לא האחד... אני הייתי אומרת לו תכלס את זה... אבל כמובן שלא שואלים אותי, רק הבעתי את דעתי... מקווה שתבחרי בדרך הטובה שהכי נראת לך.. בהצלחה.

pain is MY love

New member
תודה על הדעה ../images/Emo13.gif

הקטע הוא שאנחנו כבר די גרים ביחד אנחנו יודעים עם מה יש לנו עסק וחשוב לציין שהוא לא מצפה להתחתן איתי מחר הוא יודע שיש לפניי עוד טיול לחו"ל, פסיכומטרי, לימודים, עבודה ורק אם נראה שהכל מסתדר לנו רק אז נתחתן.

sweetdolla

New member
YOU WELCOME

ובכל אופן, שיהיה לכם הרבה אושר ואהבה. הרי זה מה שצריך...

אני מציע ש..

תשבי ותסבירי לו אבל שיכנס לו טוב לראש שיבוא אלייך רק עוד מינימום חצי שנה.. ואגב.. בחיים בחיים אם את יכולה.. ובטח שאת יכולה כי את צעירה חכמה ובריאה.. אל תגיעי למצב שבו את תלויה בו כמעט לחלוטין בנושא הכספי..

pain is MY love

New member
הסר דאגה מליבך

אני לא הולכת להיות עקרת בית נואשת אני לא אהיה תלויה כספית באף אחד זו גם הסיבה שאני לא מתכוונת להתחתן לפני שתהיה לי לפחות עבודה מכובדת ומכניסה וקריירה מתפתחת בדרך

LoveRo

New member
שלום לך!

אני בחורה בת 22, בגילך. עד לפני כמה ימים היה לי חבר שיצאתי איתו גם חודשיים, כמו שאת עם חבר שלך, ההבדל הוא שחבר שלי היה בגילי כמעט בן 23 ... ומממה שאת מספרת חבר שלך אוהב אותך באמת ומוכן לתת לך הכל, אצלי לא היה המצב כזה בכלל... אני גם ילדה מפונקת , גם לי עדיין אין עבודה ואין פרנסה קבועה, הוא התגייס לא מזמן לצבא ככה שגם לו אין כלום ... הוא דרש ממני לרצות לעשות את כל עבודות הבית... את קולטת?? ובגלל שלא ראה את הרצון שלי לזה נפרד ממני כיביכול בגלל זה... אני הלכתי ממנו זה לא שהוא אמר לי לכי... אבל הוא עשה הכל כדי שאני אלך... החיים לא הוגנים. אז לדעתי את צריכה להגיד תודה שיש לך חבר כזה שלא אכפת לו לקבל אותך איך שאת , בלי כלום, טריה וחסרת נסיון. תחשבי על זה... אם בא לך לדבר תכתבי לי מסר :)

pain is MY love

New member
חמודה ../images/Emo13.gif

את עוד לא מכירה אותי ככה שאת לא יודעת שאני הילדה הכי מפונקת עלי אדמות!!!!! אני רגילה שאמא שלי עושה את הכל בבית (בנוסף לשתי עבודות) ואני רק יושבת ונהנית מכל הפינוקים ודווקא בקטע הזה חבר שלי בא לטובתי כי הוא זה שמנקה ומסדר ומבשל אבל לוקח אותי איתו ומבקש ממני לעזור לו אם הוא עושה ספונג'ה אז אני עושה כלים וזה דווקא משהו שרק יעזור לי בחיים ככה אני מתפתחת איתו

זכוכיות

New member
זאת אחת הסיבות שאני לא יוצאת עם קשישים ../images/Emo6.gif

יש להם כל מני ג'וקים כאלה בראש...

עצה ממני

אם את חשה שאת באמת אוהבת אותו ובייחוד את התכונות שלו(לא להתפשר על שום תכונה ואם יש משהו שמפריע צריך לדבר עליו עם בן הזוג ) אז לכי על זה, בשביל מה לחכות? כי את פוחדת שתשאלי את עצמך למה התחתנת עם הראשון? לא מחליפים בני זוג עד שמגיעים למספר 3 ומעלה ורק מהשלישי חושבים על חתונה. כשאוהבים את בן הזוג (את כל מה שיש בו, אני לא מדבר על סתם רגש) הולכים על זה בלי לחכות. אם יש לך היסוסים, תבדקי שוב מה יש לך ביד אל תכניסי את ההקשר של הכסף , הוא בכלל לא מתאים עכשיו ולא אמור לדבר אלייך, הוא רק מפריע לראות מה יש לך באמת ביד. נקודת המחשבה היא אם את רוצה להתחתן עם בן הזוג כי הוא בן אדם טוב שהיית רוצה לחיות איתו את חייך או שיש משהו שחסר בו. חתונה זה לא להכניס את עצמנו סתם למסגרת של פרנסה, חיים מסודרים וכו'... זה הרבה יותר מזה, זה לשתף את החים שלך עם בן אדם, לתת לו להיות חלק מחייך, עקב כך אין שום קשר לגיל והשאלה היא בהערכה שיש לך אליו. תחשבי על זה, הרבה זוגות מתחתנים בגלל גורמים של להיכנס סתם למסגרת ואת התוצאות רואים ברבנות.

baraba1

New member
לדעתי

אני מסכים לנאמר בתגובות של PATETTA ושל עזרזר אייז באק. מצד אחד, נראה שמישהו פה ממהר. מצד שני יכול להיות שהאיש מתאים לך. לכן, בכדי לברר לעצמך האם טוב לך איתו לשארית חייך את צריכה זמן. הזמן יאפשר לך לדעת טוב יותר מי הבנאדם והאם זה מה שאת בוחרת לעצמך לשארית חייך. לא פייר מצדו, לדרוש ממך - מישהי צעירה וחסרת נסיון - להחליט "כן" או "לא" בהתבסס על חודשיים. אני חושב שאת צריכה להסביר לו את זה ממש איך שזה, להגיד לו את האמת- שאת לא רוצה להמר, ושאת חושבת שזה אחראי יותר לקבל החלטות שכאלה שמרגישים בשלות.ושזה לטובת שניכם. אם הוא אדם בוגר אז הוא יבין את זה ויתן לך את הזמן שלך - מה בדיוק הוא מפסיד מלתת לך זמן? הרי אתם ביחד גם ככה. אם הוא מסרב לקבל את זה ודורש ממך החלטה של "כאן ועכשיו" כנראה שהוא מחפש אשה קטנה. בהצלחה.

אבל לא צריך סתם לחכות

בד"כ כשאנשים אומרים לעצמם שהם צריכים עוד זמן, הם בעצם ממשיכים את הקשר עוד פיש ניים מהמזמן שעבר עד עכשיו ויותר, רואים שהכל אותו הדבר וחותכים. כשאומרים "עוד זמן" הכוונה היא שבזמן הזה תלמדי מי הבן אדם, מהן התכונות שלו . אפשר לחיות לצד בן אדם כמה שנים טובות בלי להעריך את הבן אדם באמת ואז לא משנה אם הייתם ביחד שבוע או עשר שנים- לא באמת יודעים מי זה כי עד עכשיו רק ביליתם ביותר בתי- קפה , יותר מסעדות וחשבתם שככל שיותר זמן יוצאים איתו , אפשר יותר ללמוד. כשרוצים ללמוד את תכונותיו של בן הזוג אפשר לעשות זאת בחודשיים ואפשר גם ב5-6 שיחות עמוקות. אל תתמהמהי סתם בהחלטה, או שתחקרי אותו לעומק ותעשי את הצעד או שחבל לבזבז את הזמן שלך.

וד"א, בכלליות.

בד"כ רצוי לדחות נישואין כשעומדים לפני צבא, לא לפני עבודה לימודים או טיולים. כל החיים שלנו זה עבודה לימודים והנאות. לא נרצהלהישאר רווקים לנצח , נכון?

תגובה

לדעתי חוסר ניסיון הוא לא תרוץ אנשים נשואים 10 או 20 שנה מיתמודדים כל יום אם מצבים שאין להם ניסיון בהם.אך אם אוהבת אותו והוא לא חונק אותך לידבריך .דווקה תמימותך תוביל אותך.היזהרי לא ליפגוע בליבו מרוקאים משחקים אותה לא פגיעים אבל הם כן .חתונה תביא לך הרבה ברכה בחיים.בהצלחה.

שלומיי83

New member
יש מילים של שיר שאומר דבר כזה

Guns N' Roses - Used To Love Her lyrics I used to love her, but I had to kill her I used to love her, but I had to kill her I had to put her Six feet under And I can still hear her complain I used to love her, but I had to kill her I used to love her, but I had to kill her I knew I miss her So I had to keep her She's buried right in my back yard I used to love her, but I had to kill her I used to love her, but I had to kill her She bitched so much She drove me nuts And now I'm happier this way חחח

E style

New member
עצה בחינם מאמי<<<< תקראי!!!!

לי בן 27 ולפני כמעט 10 חודשים הכרתי מישהי בת 21 בערך, אחרי חודש היא כבר התחילה לדבר איתי על נישואין, לדעתה היא מכירה אותי טוב, אני נראה טוב ויש לי לב זהב והיא לא מכונה לוותר עלי...... לא אומר את זה כדי להחמיא לעצמי אלא כדי להראות לך שגם אני עברתי מצב זהה... היא בכל אופן נראתה טוב. חרוצה, עם רגליים על הקרקע, מפרגנת מאוד!!! תומכת... פשוט אחלה!!!! אישה מדהימה.... אני פשוט יצרתי ריחוק ואמרתי לה שלא ילך בנינו.....זה מאוד הלחיץ אותי שמדברת על חתונה מהר כ"כ..... הבחורה לפניה הייתי איתה כשנתיים, ועשינו אירוסין, בסוף זה נגמר בצורה יפה מאוד.... פשוט לא התאים. מאמי לשים טבעת זה קל... הבעיות באות תמיד אחרי..... אז הוא יתחיל לדרוש ממך.... יהיה לו קשה. החברים בעבודה יגדו לו, "אחי... מה אתה מפרנס אותה...?..?" הוא ירצה לטוס לחו"ל, יגיד לך, אני משלם, אני טס עם חברים... רוצה לטוס, תקני לך כרטיס. יתחיל לדרוש.... כי הוא המממן.... זו כניסה ברורה לחיים בבעיות. קחי בחשבון שהרבה נשים שפתחו תלות בגבר חיו בסוף כנשים מוכות, לא אומר שהוא כזה, הוא בטוח מדהים..... הורה שדואג לבנות שלו, ידאג שהן יהיו עצמאיות ולא תלותיות. תעשי חושבים מאמי.. את תמהרי למקומות שתתחרטי עליהן. אחרי חתונה בחודשיים, מה עם ילד??? תחשבי על זה!!!

שניכם ילדים

גם את וגם החבר שלך. ולשניכם אין נסיון בקשרים קודמים. אומרים לו בפשטות: חודשיים זה לא מספיק זמן כדי להכיר בנאדם, אני אוהבת אותך ומאוד מעריכה אותך, אבל אני זקוקה לעוד זמן כדי להכיר אותך ולראות אם אתה הגבר איתו אני רוצה להיות.

אל תעשי משהו שאת לא רוצה

שומעים מההודעה שלך שאת מאוד לא שלמה עם זה וכמה שהוא מפנק והכל.. תחשבי רגע אם הוא לא מגביל אותך בעצם? את רוצה שהוא ידאג לך כל הזמן, או שתוכלי גם להיות עצמאית ולדאוג לעצמך? אני במקומך הייתי אומרת לו להאט את הקצב ולהסביר לו שזה מוקדם מידי, וזה באמת מוקדם מידי. אם ההבדל בין המצב הנוכחי לבין נישואים הוא רק טבעת, אז שישאר עוד קצת במצב הזה. ואם כשתגידי לו את זה הוא יחליט שזה לא מתאים לו ויוותר עלייך, אז עדיף שתגלי שהוא מוותר עליך בכזו קלות עכשיו, ולא אחרי שהתחתנתם. בהצלחה

TessynJojo

New member
אוקיי....

תראי, קודם כל אני שמחה בשבילך שזכית בגבר שאוהב אותך ושאת מאושרת. זה העיקר. תמיד זיכרי- בחיים אין חוקים. יש זוגות שגם אחרי 10 שנים של חברות פתאום מבינים שזה לא זה ונפרדים. יש זוגות שאחרי חודש מבינים שמצאו את החצי השני שלהם וזוכים לנישואים מאושרים. מה שאני כן יכולה לומר לך זה שלדעתי האישית את רב הבעיות שצצות במהלך שנות זוגיות היה אפשר לצפות מראש, אם קצת תשומת לב. הזמן שאתם ביחד לא כ"כ משנה כמו עצם העובדה שאת מהססת, ואף יותר מזה- לא מעוניינת להנשא כרגע. לחוסר רצונך להנשא בזמן הקרוב יכולות להיות מליון ואחת סיבות, כולל אלו שמנית. כולן לגיטימיות. היי כנה עם עצמך ועם בן זוגך. נישואין זה לא מסיבת חתונה. זו החלטה שקושרת חיים של שתי ישויות שונות לנתיב חיים אחד עם כל מה שכרוך בזה. זה יכול להיות נפלא, אך יכול להיות גהנום, אם זה נעשה מהסיבות הלא נכונות. למה זה בזבוז זמן?!- אם טבעת לא תשנה שום דבר, כפי שהוא אומר, אז מה הלחץ? תהנו מהזוגיות שלכם כרגע. כל יום הוא מתנה. אם את אוהבת אותו, מכבדת אותו ורוצה לחלוק את חייך הנוכחיים ואת עתדך הקרוב איתו זה מה שצריך להיות חשוב לך כרגע. אם הוא אוהב אותך, באמת מאמין שאת האחת לחלוק עמו את חייו, הוא צריך גם לכבד אותך ואת הרגשתך. זכרי תמיד להיות אמפטית. הראי לו שאת מבינה אתו אך שאת לא מרגישה עם זה נוח כרגע. זו לא החלטה שיש לקחת בפזיזות. היי כנה. אם הוא באמת ראוי לך, הוא יכבד אותך. יתכן והוא לא יסכים, ואולי אף ירצה פרידה, אך יכבד אותך ואת רצונותייך. כבדי גם את אותו. בהצלחה!

למעלה