ועכשיו,

ועכשיו,

מתוך סקרנות. מי מתחנן להגיע לעולמות? מי הולך לרוקי? מי מחשיב את עצמו "רוקיסט"? מי הולך לרוקי *הקרוב*? מי עדיין לא הולך לרוקי, אבל הוא מעל גיל 16 ונורא מתחשק לו (וורג'נים, וורג'נים, בואו הביתה...)? מנוסח בלשון זכר מטעמי עצלנות.

מתי זה עולמות? כמה ימים?

ומתי אתה תהיה שם? לרוקי הלכתי פעם אחת בערך... לפני המון שנים...

עולמות - מפורום מס"ב

השנה יערך הכנס בתאריכים 16-18 באפריל, 2006, במדיטק בחולון. שלושת ימי הכנס גדושים בסרטים, סדרות, הרצאות וסדנאות המאפשרים לנו להיכנס לעולם המועדף עלינו. לחלום, ולו רק לשעה וחצי, שאנו מביסים את המכשפה הרעה או מצילים את העלמה במצוקה. כנס עולמות הוא שיתוף פעולה ייחודי בין ארבע מהעמותות המובילות בארץ בתחום המדע הבדיוני והפנטסיה: האגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה, מועדון סטארבייס 972, עמותת טולקין הישראלית ושגרירות סאנידייל בישראל. שיתוף פעולה זה מאפשר מפגש עם ראשי קהילות המדע הבדיוני והפנטסיה בארץ. החל בשיחות ידידותיות בבית הקפה, עבור בסדנאות כתיבה ותרגום וכלה במפגשים של חברי העמותות, זה המקום להתעדכן בכל הנעשה בארץ בתחום התרגום, היצירה המקומית, החוגים והסדנאות שמתקיימים לאורך השנה. אורחת הכבוד, כפי שכבר נכתב היא קלאודיה כריסטיאן. מככבת בימים אלו בסדרת המדע הבדיוני החדשה Starhyke, בה היא גם ביימה חלק מהפרקים. הופעות טלוויזיוניות נוספות שלה כוללות פרקים בסדרות הקלאסיות "איש הנצח", ו"N.Y.P.D". בנוסף להיותה שחקנית מוערכת, קריסטיאן כותבת ומלחינה שירים והוציאה ארבעה אלבומים. במהלך כנס עולמות 2006 יתקיימו כמה אירועים בהשתתפות אורחת הכבוד ובכלל זה אירוע הפתיחה, מפגש שאלות ותשובות עם הקהל, מופע סטנד אפ אותו כתבה והפיקה, ואירוע צילומים עם באי הכנס. עוד פרטים, בהמשך (מקווה שבסוף השבוע)

שכחת את אחד הכי פרטים חשובים

בביוגרפיה של קלאודיה כריסטיאן.רוב חובבי המד"ב הטלוויזיוני מכירים אותה כאיבנובה מבבילון 5

אם כך אני בא! ../images/Emo3.gif

אף על פי שהייתי מעדיף את דלן, איבנובה די מעצבנת, במיוחד עם מרקוס ההוא? הריינג'ר

חזור אחרי:

Ivanova is always right. I will listen to Ivanova. I will not ignore Ivanova's recommendations. Ivanova is God. *And*, if this ever happens again, Ivanova will personally rip your lungs out

לא זוכר את הקטע הזה

אפשר להביא את הטלפטית הבלונדינית ההיא, היא היתה משהו...

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif גרג...

תגידי לי, עולמות כבר מתוכנן? יש תאריך? יש הרשמה למתנדבים?? יש כפיות כשרות לפסח וגלידה בתוכנית??

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif><

ארר. נראלי שאני אהיה בדיוק בטיול, לא הולך לי השנה עם כנסים...

Mr Pig

New member
אני רוצה :(

אבל עכשיו עם ההגבלת גיל המקוללת אני אחכה לגיל 16. אני מכירה את הסרט כמעט בע"פ [חוץ מהקטעים שהקהל אומר.. אני רק יודעת חלק].. זה כ"כ עצוב. חשבתי שאני אוכל לשחד את החבוב-שמוכר-כרטיסים\שומר\וואטבאבר בעזרת סחורה משהו משהו.

רוקי...

מעולם לא הייתי ברוקי [אפילו שפעמיים נראה לי כמעט גרמו לי] מעולם לא ראיתי את הסרט [אפילו שחבר כמעט הביא לי אותו על דיסק אבל ויתרתי בסוף] חברי הטובים ביותר היו ברוקי לפחות פעם אחת. אני לא מתכוון לראות רוקי לעולם. ראיתי את הפרסומת של בזק המבוססת על רוקי [שלום לך ג'ינג'י, סחטיין על הארמון, ז'קלין ואנוכי זקוקים לטלפון] יומטוב.

noosh

New member
יש פרסומת של בזק? ../images/Emo2.gif

היא עוד קיימת? חח, זה בטח משעשע (ואתה לא מפסיד כלום, זה בסדר.)

thorondor

New member
לא מסכים.

רוקי רחוק מלהיות פסגת היצירה, אבל הוא סרט חביב שכיף לראות, ויש בו אחלה שירים. גם במנותק מכל מה שיש סביבו הוא סרט חביב.

noosh

New member
דווקא להפך

אם יש לי הסתייגות כלשהי מהדברים שאמרתי, היא לא בגלל הסרט עצמו - הסרט מעפן. ראיתי אותו בהקרנות, ראיתי אותו בטלויזיה, ראיתי אותו עם חברים; איך שלא תסתכל עליו - הוא מעפן. הפסקול חביב, הסרט מעצבן. אם כבר כן צריך ללכת פעם אחת, זה כי החוויה היא משהו שצריך לעבור. מו לקרוא את התפסן או להזדהות עם "החומה". אני, אישית, חושבת שיש המון זיוף במקום הזה. מצד שני, גם הייתי בתקופות אחרות. לא יודעת, לא התחברתי. מי שנהנה - שיהנה.

thorondor

New member
אז בכלל יש לנו אי הסכמה כללית.

אני חושב שהחיים שלי היו יותר יפים אם לא הייתי קורא את התפסן.

thorondor

New member
me me me.

מתכוון להגיע (ולהיות סגל ב) לעולמות. הולך לרוקי. מחשיב את עצמי כרוקיסט. הולך לרוקי הקרוב.

advasoly

New member
ממממ...

האמת שבשמחה הייתי מגיעה לעולמות, נשמע מעניין. לא יצא לי להגיע לאייקון בגלל טעות טיפשית- חבל. ממ.. הייתי פעם אחת ברוקי, אחריי פוול זמן ששיגעו אותי ללכת. הלכתי כי רציתי מאד וגם כי אחותי רצתה ללכת (היא שנים בקטע הזה..) ואח שלי גם הגיע איתנו, אז זה היה מעין סגירת מעגל כזה, 3 האחים יחד ברוקי. ממ.. מחשיבה את עצמי רוקיסטית- בהחלט! ממ.. אני לא הולכת לרוקי הקרוב, אני מחכה להולוקאסט ואז אני הולכת עם כמה חברים ממש ממש טובים שלי.

thorondor

New member
סליחה? מה מחכה להולוקאסט?

פינקאסט מופיעים ב26 למאי, וחסר לך שאת לא שם.

למעלה