ועכשיו,

../images/Emo5.gif../images/Emo34.gif../images/Emo68.gif

אתם מדברים על מופע האימיים הזה? מישהו מוכן להסביר לי מה כיף בלראות את אותו סרט כל פעם מחדש שאנשים על הבמה מפריעים לכם לראות אותו ?

הם לא מפריעים...

הסרט הוא לא החשוב, הרי רואים אותו הרבה פעמים, כל פעם חלק שונה מהמסך... הקטע הוא ההצגה, המים, האורז וכו

Wing Chan

New member
תשובות תשובות

עולמות? כנראה שלא. הרבה אין לי מה לעשות שם. רוקי? במילה אחת: פחחח. מה יש לי לחפש בהקרנה של איזה קוקסי דוקסי? איכשהו הצליחו לשכנע\לגרור אותי להקרנה אחת, ואני מוכרח להגיד שזה בהחלט היה הדבר הכי מפגר שאי פעם הייתי בו. מה גם שבסוף כול העסק בא אליי איזה טמבל אחד עם מדבקות על עצמו ושיער צבוע וקרא לי בשמות מוזרים והתחיל לגעת בידידה שלי (שלא הייתה יותר מדי שמחה) אז התערבתי והיה קצת מכות

Wing Chan

New member
הוא הטריד\נגע\אנאערף

ואם הוא היה עושה את זה לי לא איכפת לי והייתי מבליג בסבבה אבל כשעושים את זה לחברים שלי יש לי פיוז דיי קצר ואני נוטה להתערב אז התערבתי והוא החליט שזה לא לרוחו בלשון המעטה אז הוא קיבל מכות.

עולמות

לכמה ימים אגיע תלוי בתכניה. (על מי אני עובדת, אני תמיד אומרת את זה ובסוף באה להכל :p) רוקי = אני אגיד את זה בעדינות, לא בשבילי.

ofirule

New member
-אני-

אני מתכנן לבוא לעולמות אולי לגרור כמה אנשים נראה לי אני אתנדב ואני לא הלכתי לרוקי אבל מתכנן ללכת יום אחד עברתי 16 (קחו אותי קחו אותי). לפחות ראיתי תסרט

אני מגיע לעולמות

אני מקווה גם להתנדב, תלוי בעומס הלימודים.אה, והייתי פעם אחת ברוקי(אייקון לפני כמה שנים)- נחמד, אבל לא התלהבתי.

עולמות הוא כנס של חובבי מד"ב

ופנטזיה שמתרחש כל שנה בפסח, הכנס כולל הרצאות, הקרנות, פאנלים ואירועי קהילה שונים.התנדבות פירושה התנדבות להשתתף בצוות הכנס בהתנדבות, כאשר בדר"כ מקבלים בתמורה כרטיסים למספר אירועים ביום בו התנדבת, הצוות הפשוט נקרא רק "מתנדבים" כאשר ישנו מעליהם סגל,שקורע את התחת עוד יותר, עבור פחות תמורה- כי בדר"כ אין להם אפילו זמן להיכנס לאירועים בזמן הכנס, וכמובן, אף אחד מהמרצים שמגיעים מהארץ לא מקבל אלא עושה את זה בהתנדבות מלאה(אני לא יודע אם אורחת הכבוד השנה מקבלת כסף מעבר לכיסוי הוצאות, אבל שלושת אורחי הכבוד שהיו בכנסי סוכות עד עכשיו קיבלו רק טיסה ומלון).

לגבי אס"ק

הוא בא לארץ יותר ממניעים דתיים לפי מה שהבנתי. ושלמעשה אם לא היינו ישראל העלות היתה מאד יקרה. אני עדיין גאה על החתימה שלו בספר שלי A survivale guide for geniuse.

עונה

בספק שאני אהיה בעולמות הייתי ברוקי 3 פעמים, אני שוקל ללכת שוב, אבל רוב הסיכויים שאני לא אבוא (אלא אם אני אתכנן להפגש עם אנשים מסויימים שם)

למעלה