ועכשיו,

mr Zebra DS

New member
או משעשע גרגית ../images/Emo13.gif

מי מתחנן להגיע לעולמות? אני לא הבנתי מה זה..תצתרכי להסביר לי. מי הולך לרוקי? אני הולכת כנראה.. מי מחשיב את עצמו "רוקיסט"? לא אני.. מי הולך לרוקי *הקרוב*? כנראה אני..
מי עדיין לא הולך לרוקי, אבל הוא מעל גיל 16 ונורא מתחשק לו (וורג'נים, וורג'נים, בואו הביתה...)? לא אני..
מורגן. בלופ בלופ..

"רוקי" הוא סרט קאלט

כלומר, יש קבוצה קטנה יחסית(זכור, יחסית. הסרט עדיין ממלא אולם לפחות פעם בחודש) שמעריצה את הסרט וחושבת שהוא, וההצגה על הבמה, מופלאים, יש קבוצה קצת יותר גדולה שחושבת כמוני שהם חביבים, ויש את רוב הקהל שמעקם את האף.

MajorWinters

New member
רוקי זה זה עם ההורדות ידיים?../images/Emo3.gif

אני מתכנן להגיע לעולמות, אבל אני לא אתחנן בשביל זה. עד היום לא הלכתי לרוקי. אני לא רוקיסט. אני מתכנן להגיע לרוקי הקרוב. ספיישל ברטון! רק פינקאסט בשילי!

יש סצנה של הורדת ידיים בזבוב

ויש סרט של סטאלונה על כך שהוא נהג משאית ומוריד ידיים מלכותי

צ'יק-צ'ק-צ'וק../images/Emo60.gif

מתחננת להגיע לעולמות? לא נראה לי, אבל אם יהיה זמן בפסח אני מתכוונת להתנדב אני לא הולכת לרוקי אם לזה התכוונת אני לא הולכת לרוקי בכלל ממש אבל ממש לא מתחשק לי, למרות שאני לחלוטין אוהבת את הסרט

ailag

New member
בוֹרות אפשר למלא

עולמות - כנס מד"ב בפסח, שילוב של פנטסיקון וסטארדאסט שקודם היו נפרדים ומקבילים. זו השנה השניה שיש את עולמות אחרי שנתיים של פנטסי/סטארדאסט. רוקי - rocky's horror picture show, "סרט קאלט" שמשודר בעוד שעל הבמה יש צוות שחקנים שמשחק במקביל לסרט / עם הסרט / לא ברור. הקהל גם משתתף בכל מיני מנהגים וטקסים קבועים. לדעתי זה לא משהו בכלל. הסרט עצמו סתם סרט בעיקר על הטפה לאהבה וסקס חופשיים עם עוד כל מיני גימיקים מסביב (השירים טובים.. מכירה את let's do the time warp again?) ואין לו באמת תוכן מעניין. הקטע של שילוב הקהל וכל זה חביב אבל לא בשבילי.

רוקי זה חרא

פעם זאת הייתה סיבה לבנות 14 להתמזמז עם גברים גדולים מהם ב15 שנים עכשיו בגלל הגבלת הגיל זה"כאילו" כבר לא. אבל עדיין כן. מקווה שהבנתם :) ועולמות יהיה שולט!

למעלה