ועל מנת שלא יפסק השרשור המוצלח

אם קוקיות וצמות אז

שפת הסימנים של נועה הישן והטוב... ואגב, מה זה "אמא עם קוקיות?"
אני מתלבטת.... רוצה שהמילה הבאה תהיה "שפה" אבל אם תתקעו אפשר ללכת על אסוציאציה אחרת משפת הסימנים של נועה. הולך?

sagiberg

New member
המלה סימנים העלתה אצלי משום מה

את "שביל קליפות התפוזים" -חושבים שמישהו עוד קורא אותו בימינו ? והמלה היא תפוזים

sagiberg

New member
ובתגובה למלה מסיבה חשבתי

על מסיבת התה של הכובען המטורף בעליסה. ומכאן המלה- כובע

../images/Emo8.gifבטח שלא מפריע....

גם אני חשבתי על מיריק שניר אבל דוקא על "מרים והים" ..... בכל מקרה, ירושלים מוליכה אותי לספר מקסים מקסים של מאיר שליו- "הילד חיים והמפלצת מירושלים". והמילה הבאה היא,כמובן, מפלצת!

רוצים לשחק?....../images/Emo65.gif

בואו נשחק במשחק אסוציאציות מספרי ילדים ונוער. אני אתן את המילה הראשונה והתשובה תהיה המילה(מושג, ספר, דמות)לסיבוב הבא. מילה ראשונה- עכבר

בטח שעוד קוראים אותו...

במו עיניי ראיתי.... כיוון שתפו ופוזה כבר היה, אז עכשיו תור "מהפיכת התפוזים של מתי",ספר על דיסלקציה שאמנם, לבושתי, לא קראתי אבל אני מודעת לקיומו. המילה הבאה- מהפיכה!

למרות הפיתוי למגפיים של ברוך...

כייוון שזה לא ספר ילדים או ספר בכלל, נחפש משהו אחר... יש ספר על ברווז שמקבל מגפיים חדשים אבל אני לא זוכרת איך קוראים לו. כשהייתי קטנה היה לי ספר מקסים של נירה הראל- "סיפורים מארון הנעליים" אז המילה הבאה היא- ארון.

כובע קסמים../images/Emo28.gif

השיר הנפלא של לאה גולדברג. טוב, אז ברור שהמילה הבאה היא קסם או קסמים. נכון?.... והערה נוספת- שרון, למה כוכבית של אורחת? את פה כבר לא מעט ומוזמנת להצטרף כחברה מהמניין....

sagiberg

New member
האסוציאציה שלי - פעמון והיא מתוך

הספר- מי יתלה את הפעמון (על צווארו של ה
)

RainDrop

New member
1984 של ארוול../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

גיבור הספר רוצה לעשות מהפיכה שתפיל את המשטר (אני לא זוכרת איך קוראים לו, אוף. יש לי זיכרון חלש מאוד בכל הנוגע לשמות). הממ. בסיפור ישנה מלחמה מתמדת בין שלוש המעצמות השליטות. אז המילה הבאה שלי - מלחמה.

sigalit33

New member
נוצה סגולה/ חנוך פיבן

אני מקווה שלא התבלבלתי בצבע הנוצה... וזה מוביל אותי למילה: ציפור

לא בדיוק - אבל בערך../images/Emo8.gif

לא הצלחתי לחשוב על משהו עם "סערה"
, אבל כן על משהו עם "שערה": "האיש עם השערות" של יונתן גפן, מתוך הכבש הששה עשר... אז אם זה בסדר, המילה הבאה היא: כבש/ה, ואם לא אז אפשר להמשיך עם הסערה, עד שמישהו ימצא משהו מתאים יותר...

לא בטוחה שזה לגמרי בסדר אבל

כיוון שכבשים קרובות לליבי- יאללה... הספר "גדר,כבשה ואיש עם בעיה" (מין ספר יעני פילוסופי כזה,שכתוב ומצוייר כמו ספר ילדים). והמילה הבאה- גדר (לא חייב להופיע בכותרת)

sigalit33

New member
לי יש משהו בדיוק!

"זה קרה ביום סערה" של מרים רות. ספר חמוד מאד... כיוון שהנמר (או הנמרה?...) כבר הכניס מילה, אז אני לא.

למעלה