ועל מנת שלא יפסק השרשור המוצלח

ושלי- ארמון../images/Emo47.gif

משירה של אנדה- "על ראש החרמון היה היה ארמון על ראש הארמון מגדל עם פעמון. פעם ילד קטון, טיפס על החרמון עלה על הארמון וצילצל בפעמון"

ולעניין

גליצו יוצא לנדוד בדרכים או מה קורה בארמונות מלכים גמלך וגמ סידון ואפשר דרך ושל!מ!ת

sigalit33

New member
אל תכעסי עלי../images/Emo12.gif

אבל שימי לה שההודעה על "דרך" הוכנסה אחרי ששאלתי... טוב, אז דרך = שביל = "שביל קליפות התפוזים". אז המילה שלי: תפוז

לא כועסת חמדתי../images/Emo140.gif

תפו ופוזה (ספר של ס.יזהר שהאמת? כילדה השתעממתי ממנו אבל נורא אהבתי את העיבוד ב"שלוש ארבע חמש וחצי"
). זה מדבר על הייצור והאריזה של תפוזים אז באסוציאציה קצת חופשית המילה הבאה- מיץ.יש סיכוי למקוריות?....

ורדה ש

New member
איך אפשר מיץ בלי מיץ-פטל?

מיץ פטל הוא הארנב שגר בבית עם התריסים הירוקים. המילה הבאה - ארנב. אחלה משחק!

תמר27

New member
ארנבון בורח מהבית ../images/Emo28.gif

ספר ילדים חמוד ומקסים. המילה כמובן - בית. (והאמת שאני מוכנה להמר מה יהיה הספר הבא...)

sigalit33

New member
יש לי שניים:

הבית של יעל (זה היה ההימור?) ובית קטן בערבה (או שזה היה ההימור? (-;) אז המילה הבאה: משפחה

sigalit33

New member
כמה שברתי את הראש!

אבל בסוף זה בא לי: סיפור מוזר ומלא תמהון על האי הקטן - האי-היגיון (אפרים סידון). והמילה שלי קלה מאד: אי

sagiberg

New member
איזה יופי להזכר באי הילדים../images/Emo9.gif

והמלה שלי, בעקבות ההתמודדויות בספר היא -חברים

הארנב ממושי

כי זה סיפור על חברות ,על איך רוכשים חברים ובעיקר על חברות אמת שאינה תלויה בדבר. וכייוון שארנבים כבר היו לנו כאן, המילה הבאה היא מתוך הספר היא בלון. מעניין- האם תלכו על הקלאסי המתבקש או תפתיעו אותי?

sigalit33

New member
אפשר גם - איבוד?

כי אז יש את הקלאסיקה של ילדותי: הנשיקה שהלכה לאיבוד/דבורה עומר והמילה הבאה: נשיקה כמובן

למעלה