ושאלת היום שלי..

מיכלכהן

New member
ושאלת היום שלי..

יש לכן תחביבים? מהם? האם אתן הולכות ל"חוג"? פתאום הרגשתי שהחיים נעים סביב עבודה לימודים ו... אשמח לשמוע על רעיונות מרעננים..

shelycat

New member
האמת......

האמת היא שאני מאוד נהנית מהלימודים והם ממש בגדר "חוג" בשבילי. חוץ מזה אני קוראת המון, מכורה למחשב ולגלישה בנט, ובעיקר אוהבת לבלות עם עמית כמה שיותר זמן ולא ממש משנה לי מה אנחנו עושים. תחביב נוסף שלי הוא נימנום ושינה וכידוע צריך להשקיע בתחביבים שכאלה הרבה זמן כדי להפוך לממש מיקצועיים בהם. בעברי התעסקתי באופן ממש "כבד" בספורט, אבל זה עבר לי.

אתי@

New member
אני מידי כמה שנים חוזרת לתחביב

ישן שקשור ביצירה - כמו שנופר ציינה. וחוץ מזה - מידי כמה שנים אני חוזרת לספורט, אבל זה ממש לא בסדר מבחינתי כי ספורט צריך לעשות כל הזמן בלי הפסות. אני גם אוהבת לקרוא ולבשל.

לצערי אין לי

איזה חוג או תחביב, אלא אם כן קניית ספרים וקריאה זה נחשב. וזה מאד חסר לי. חשבתי על צורפות ואפילו בדקתי את הנושא כי אני מאד אוהבת מתכות, אבל באיזור שלי מצאתי רק חוגים שמתחילים בשעה 17.00 בערב! מה- אין אנשים שעובדים? חוץ מזה עדין לא סיימתי את התזה שלי (סיימתי את הלימודים לפני יותר משנה) אז אני מרגישה לא נעים לבזבז את הזמן כאשר עוד אין לי הדיפלומה. למישהי יש הצעה מה עושים עם זה?

אמיקה

New member
יש לי רשימה ארוכה ...

בתכנון.
בינתיים התחלתי להינות מספורט, וגם יוצא שאני משחקת עם בעלי ואבא שלי - שזה בכלל "שניים במחיר אחד" (בעצם שלוה - גם ספורט, גם כיף, וגם פעילות משפחתית). נורא רוצה - סדנת כתיבה יוצרת (יש התקדמות איטית בכיוון ..) צילום ציור על עץ בינתיים מחכים שהמשיח יבוא ואז..

switch

New member
אמיקה, האם יש לך פרטים על

סדנת כתיבה יוצרת ספציפית? תוכלי לתת לי קצת פרטים?

אלפית

New member
אמנם אני לא אמיקה, אבל ...

ל"אסכולות" שהיא יחידה ללימודים שלא לקראת תעודה של האוניברסיטה הפתוחה יש קורס לכתיבה יוצרת שנערך בערבים (20:30 - 23:00) בכפר הירוק.מנחה אותם הסופרת יעל הדיה, ואני ממליצה בחום. זה כל כך מוצלח ... שביחד עם 2 בנות נוספות, שהכרנו שם, אני ממשיכה כבר בפעם השלישית. כן ... מבחינתי זה לא רק כיף, זה ממש ממכר!

switch

New member
תודה, את יכולה להגיד לי

פחות או יותר כמה עולה? אפילו רק סדר גודל. וכמה מפגשים זה? האם זה באמת שיפר לך את יכולת הכתיבה??? אני שואלת לא בשבילי, אלא בשביל בעלי, הוא אוהב לכתוב אבל בזמן האחרון, מפאת חוסר זמן לא יצא לו לכתוב כבר הרבה זמן, וגם אין לו ממש מוזה...כמו שאומרים :)) נראה לך שזה יעזור לו?

ואני לא אלפית אבל בכל זאת..

הנה קישור לאסכולות - ספרות, יש להם שלוש סדנאות לכתיבה ודרך סעיף "הרשמה" את יכולה לבדוק עלויות אני לומדת קורסים אחרים באסכולות ומאוד מרוצה מהם.

אלפית

New member
אז יש כבר לינק ...

... שיתן לכם את כל הפרטים הטכניים ... אבל בכל מקרה בעניין המחיר: 1000 < מחיר < 1500 (יש הנחות ל"ותיקים" וגם לזוגות ...) ל-12 מפגשים, בני 2.5 כל אחד. אין לי מושג כמה נסיון יש לבעלך בכתיבה, אבל לי זה פיתח מאד את יכולת וממש העלה אותי כיתה. כמובן שאי אפשר "ללמוד" לכתוב, אבל טיפים מקצועיים עוזרים מאד. ´מוזה´ זה דבר חמקמק הרבה יותר, כמובן ... החוויה האישית שלי היא שאיך שאני חוזרת ממפגש כזה, ממש בוער לי להתישב ולכתוב ולנסות לישם את כל הטיפים החדשים ...

אמיקה

New member
סליחה - לא ראיתי אבל בינתיים אני

רואה שענו לך ... יש לי פרטים מחכים באינטרטנט, אם תרצי - אשלח לך במסר. רק תגידי.

nikit1

New member
יש כמה...

אני מאד אוהבת לצייר או לעסוק בעבודת יד ולקרוא ספרים; אני לא יודעת אם זה נחשב "תחביב" אבל יש לנו כלבה ואני משקיעה המון זמן בהתעסקויות שונות איתה. בתקופה הנכוחית אני גם הולכת לסדנא של כמה מפגשים שקשורה ליצירה- מאד מנקה את הראש.

למעלה