" ... ושבו בנות לגבולן ...

עוד אחת שלא הצליחה באמריקה...../images/Emo8.gif

ענת - המון הצלחה ומזל! ודיר באלאק אם את עוזבת ת'פורום!

chewy35

New member
מרגש ../images/Emo9.gif

אני אפילו לא מבין למה אני מתרגש ... בכל מקרה, בהצלחה!!

forglemmigej

New member
רוב אושר ובהצלחה מכל ה../images/Emo23.gif

ל

zoti

New member
בהצלחה. אנחנו עדיין נהיה פה כשתחזרי ../images/Emo8.gif

saritoosh22

New member
אחרי שוידאתי שהיום לא 1 באפריל

אני מצטרפת לMירב, אני מקנאה בך על ההחלטה והביצוע. תחסרי לנו מאוד! המון בהצלחה ורק בריאות ואושר!

Ronit FL

New member
רק שתדע,

היא רצתה להעביר אלי את זכות הזכייה שלה. ויתרתי באבירות ממלכתית.

joojoo

New member
כאילו... וואלה?

למה מי מת?
בהצלחה, ואל תעזבי אותנו בדד בפורום, טוב?

sashkashurik

New member
וואו, איזה אומץ!

מה תעשי בארץ? אני מתכוונת מבחינה פרקטית. עבודה, הכנסה, בקיצור, איך עושים את זה? כי גם הקהל מסביבי לא מתלהב מדי כשאני חוזרת ואומרת שבא לי לגור בארץ, במיוחד ההורים של שוריק, בעלי, שבשבילם ארץ ישראל=טהרן, כנראה, כי ככה הם מתייחסים אל שם. אבל לא אכפת לי מההורים של שוריק ומכל שאר העולם. כן אכפת לי מהילדים שלי, שיהיה להם מה לאכול ושאני גם לא אכנס לדיכאון, מה שאני מאוד אוהבת לעשות כשיש כל מיני שינויים גדולים בחיי. אז איך? סתם? לקום וללכת ולקוות לטוב? שיהיה המון המון המון בהצלחה!!! איפה תגורו בארץ?

Nobilis

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif

תשמרי קצת מקום לציניקנים. חלקם עוד יצטרפו אליך בשלב כלשהו

Rascal

New member
shocked and stunned ../images/Emo12.gif

שיהיה לכם בהצלחה. קחי הרבה אויר לפני החזרה.

מיכלה1

New member
G - בהצלחה לכולכם!!

וואלה - אם את עשית את זה - זה סימן משמיים. מצטרפים אליחך בקרוב אמן. ואני, אישית מאוד אשמח אם תכינסי מידי פעם כדי לתת טיפים לבאים אחריך!! מיכל

Forestia

New member
בהצלחה, עושה רושם שאת חוזרת

מהסיבות הנכונות, פשוט צורך פנימי לחזור ומשפחה. אלה בדיוק הסיבות בגללן חזרתי לארץ לפני שנה וחצי, אחרי שנה בארה"ב ועוד כמעט 12 באנגליה ולא עובר יום שאני לא מברכת על ההחלטה. היה טוב באנגליה, לונדון נהדרת בהרבה מובנים, היה לנו מאוד נוח בכל מובן, אבל היו כוחות חזקים יותר שהחזירו אותי לכאן ואפילו משכו את בן זוגי שאינו ישראלי ואינו יהודי. בהצלחה, נראה לי שאת עושה הכל עם עיניים פתוחות לרווחה וציפיות מציאותיות.

noa scotland

New member
בהצלחה! מקווה שכל קשיי הקליטה יעברו לכם

בקלות. אני - שחזרתי בקיץ האחרון - פשוט מאושרת מההחלטה, ובכל פעם שאני שוב באנגליה (פעם בחודש וחצי בערך) אני מבינה שזה מאד נכון עבורי. מקווה שכך יהיה גם עבורכם.

למעלה