שיהיה לך בהצלחהההה. לאיפה בארץ את עוברת?
A Ani15 New member 4/6/08 #41 שכחת אחת חברה שחושבת שאת פסיכית אבל מחזיקה לך אצבעות חזק-חזק. בהצלחה ותתקשרי!
ק קריפטוגרמה New member 4/6/08 #43 באים הולכים באמת לא צריך לעשות מזה עניין גדול...רק טוב זה ברור - בכל מדינה או שפה. עצם המעבר לא דורש רענון של העניין.
באים הולכים באמת לא צריך לעשות מזה עניין גדול...רק טוב זה ברור - בכל מדינה או שפה. עצם המעבר לא דורש רענון של העניין.
N nissimlev New member 4/6/08 #44 בוקר טוב ישראל כרגיל בסוטול אני ממשיך לטעות התגובה שלי בשירשור הסמוך מקווה שיהיה זמן ללכת החןצה כי יהיה ממש עבודה לקרוא את כל התגובות ושתדעי אנחנו שונאים אותך עזבי אותנו וכנסי לארץ במאה עשרים ושבע
בוקר טוב ישראל כרגיל בסוטול אני ממשיך לטעות התגובה שלי בשירשור הסמוך מקווה שיהיה זמן ללכת החןצה כי יהיה ממש עבודה לקרוא את כל התגובות ושתדעי אנחנו שונאים אותך עזבי אותנו וכנסי לארץ במאה עשרים ושבע
R Ronit FL New member 5/6/08 #47 ../images/Emo41.gifהנשר נחת../images/Emo104.gif ענת והמשפוחה נחתו לפני שעות ספורות בארה"ק. ענת נשמעת מאושרת ועל גג העולם. שבוע הבא נפגש על אדמת הקודש. מישהו מצטרף?
../images/Emo41.gifהנשר נחת../images/Emo104.gif ענת והמשפוחה נחתו לפני שעות ספורות בארה"ק. ענת נשמעת מאושרת ועל גג העולם. שבוע הבא נפגש על אדמת הקודש. מישהו מצטרף?
T TrigATUSA New member 5/6/08 #49 בהצלחה ../images/Emo140.gif זה לא בושה להיות לא שפוי, own up to it!